rose znaci kod vas nije toliko sparno dok spava po danu??? Joj kod nas uzassssssssss sparina mos misliti Ja ostavim preko noci prozor na kip malo,anel se budi Danas je spavao samo 15min kad je usto kosa mokraa potpuno Sta je tebi da nece doci
12.06.2010, 22:54
rose 87
1427
ma dosla vjestica jedna,prvi put pa me ispatila pravo,kod nas je prozor jedan stalno otvoren,a soba nam na strani gdje je rijeka pa valjda od vode bude malo hladnije u sobi ali ipak mu je vruce i znoji se puno pa mu dajem vode da pije ali slabo hoce a sok hoce,dajes li ti A. sok i koliko odprilike ja dam jedan dnevno
Vecer... Ja sam vam mrtva umorna,Bila a poslu,onda kuca,ves,suđe,kolaci joj ne znam kako cu se naviknuti na ovaj brzi tempo....Antonio jutros prije 7 ustao uz 100 nocnih buđenjai mm ga prenijeo on je bio u cudu otkud ja u krevetu toliko me mazzio,grlio a ja morala na posao,kad sam izlazila plakao je Kad sam se vratila opet plač ... Slabo spava,noge su mu plave od puzanja,nema mira ziva...Evo okupala sam i jedva je upravo zaspao,sam ece vise nikako zaspati... Evo meni sestra dosla izgleda da je sunce opucalo po najbvecoj zegi isla energdhe glava je boli i temp.ima sad me zabrinula i ona... A zadnjih dana se samo s mm kacim radi nekih sitnica...
12.06.2010, 23:02
Mya_81 RR
5531
Joooooooooooooooooj, Dadada Pa, avatar je predivan....a još ta majica....jooooooooooooj, kako mi je sladak i simpatičan
12.06.2010, 23:03
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Joooooooooooooooooj, Dadada Pa, avatar je predivan....a još ta majica....jooooooooooooj, kako mi je sladak i simpatičan
potpisujem, ko lutka je!
12.06.2010, 23:05
Anoniman
apotekrako tebi treba pod Hitno odmor bez tm.i bebe na jedno 7.dana Ozbiljno bas si iscrpljena zeno draga A,sto se tice svadja nisi jedina ova sparina vrucina A.nespavanje sve to doprinosi i nama zivacnost i naravno da cemo se istresti jedan na drugo Al,bit ce bolje mila mora. I kod Anela none crvene plave ,ma nema kavi nema boja od puzanja jos neoblacim nista dole koljena se crvene kad puzi Ljubim ja tebe
12.06.2010, 23:07
Anoniman
puno pa mu dajem vode da pije ali slabo hoce a sok hoce,dajes li ti A. sok i koliko odprilikeuser posted image ja dam jedan dnevno
Dajem vode ne sokice na vrucini ovaoj a i zabrenjeno nam zbog rijetke stolice dok se nestabilizuje pravo. Popije na dan po 130ml vode..... Pa uzmi rijedje sokove recimo grozdje ,kamilica jabuka,neznam nemogu se sjetiti mrkva je gusta kao banan i kasasta slatka Ovi su bolji kao i borovnica je lijepa
12.06.2010, 23:11
Anoniman
hvala vam ...che guevara nam nije mogao stati na majicu...prevelika mu glava ...dogodine, aBd
Felix...i mi se kuhamo...uzas zivi
12.06.2010, 23:30
megi
935
vrucine svugdje zavladale al ovu moju smizlu slabo sta da moze oboriti bili veceras napolju od 7 do 10 dosli kuci, kupali je, nahranila je i hiljadu jada dok je zaspala
a vidjecemo kako ce biti nocas adna slabo hoce vodu al se tjesim da bar popije sokic, jogurta i pomalo vode je prevarim
pozzz raji
dadada majica je superiska
13.06.2010, 00:20
aida.
2177
ej mile moje evo ja sam crkla popola... krenula u 7 svekru i svekrvi otisli i moji njima i ja s malim da prosetam, al idem obilaznicom dugom da ne idem uz veliko brdo pa mi treba malo vise od 40 min al mi dobro dodje skidam kile i samo sto sam dosla, ispred dvorista kad zove me kum kaze ej eto cure i mene za pola sata mozda ja zaboravila da su jucer rekli da ce mozda navrnut.. i sjela minutu bukvalno, udahnula duboko i nazad hoce svekar mene da oduce ma kakvi reko odo ja zacas, mali ionako zaspi u kolicima i krenula nizbrdo kad je Erol u dreku, place hori sve ja se pomamila, zurim, zovem mm da krene po mene ugasi mi se mob crce baterija..jednom rukom uzmem Erola, drugom guram kolica i krenem niz tu veeeliku strmu nizbrdicu da brze stignem pa kad noge polomila nisam... al ipak neka nama sunca dosta je bilo one zzzimeee
13.06.2010, 07:55
aida.
2177
' jutro nasim ja prvo poranila u pola 6 jutros da ispeglam hrpu vesa koju gomilam cekajuci da zahladni pa da ispeglam e jutros sam morala poranit pa sam jedan dio, sutra nastavak... nema nam taje danas ode u Hrvatsku danas na old-timer skup, a mi ne mozemo s njim zato odosmo neni danas, ja cu da uzivam, nena da cuva lopovcica... on jos eno spava samo se jednom budio na hapu i to je to odo sad da se spremim i cim se on probudi idemo dok nije uzeglo previse... ljubimo vasss...
13.06.2010, 08:44
Mya_81 RR
5531
Ja taman kad sam svoje dijete pohvalila za spavanje ona spava grozno....baš nam je bila noć bljak mislim da je u kompletu malo zubić bio u pitanju te vrućina....noćas malo otvorila prozor da nam malo rashladim sobu i odmah se smirila...
Mi naravno nigdje ne idemo...tek večeras kad malo padne temperatura...
13.06.2010, 09:10
mala86
2755
jutro cure!mi smo sinoc malo prosetali,malo otisli do Busovace!kupili Leonu balon onaj na helij i mm pametni ga ispustio,nije nam bio 5 min,
uh htjela sam ga lupit tamo pred ljudima koliko me je razljutio,smotani jedan sad se spremam ode do centra predat neke slike,pa cu do mame,popodne planiram malo do fis-a!joj kako volim ove vikende kad mm ne radi
apotekarko cestitamo imendan malenome
veliki za sve nesipavane mame i bebace
13.06.2010, 09:16
Hannica
2920
Mi smo u petak bili u fis-u,a danas cemo aBd u Busovacu. Sinoc smo setali do pola 12 i bas nam je bilo lijepo,Hana je uzivala u svakom trenutku,bas voli da ide"pa-pa". Ona jos uvijek spava a i ja razmisljam da joj se pridruzim,bas se nisam naspavala ni malkice i ako je cijelu noc spavala.
13.06.2010, 09:20
Srculence
848
Jutro mamice i bebice! Kod nas sve po starom....ne jede ,plače...ma sve fuj . Sinoć sam ga izvodila malo i fino je zaspao kad smo došli kući hvala Bogu.D osto ne pije vodu,samo ponekad,ali zato čaj voćni tamani ko lud .
13.06.2010, 09:39
rose 87
1427
jutro i nama je noc bila bezveze,probudio se da jede i nece da zaspi valjda mu vruce eno sad je malo napolju dok nije ugrijalo i onda u kucu do veceras mene stomak nesto boli odoh po ovoj vrucini da pijem caj
Možda mi ipak odemo malo u skitnju....temperatura se spustila i mislim da je vani superiška
13.06.2010, 10:08
Meri29
1045
Jutro kako ste nam jutros Mi smo veseli, Majda sjedi u kolicima na balkonu, smije se kao velika cura, njoj je liepo, samo neka je napolju. Cekamo vecer da zade sunce da idemo u setnju. Ne smijem po ovom suncu ni na jezero sa njom
13.06.2010, 11:10
Apotekarka
3918
Jutrica...hvala na cestitkama...imat cemo nekih gostiju ali nista specijalno za rođendan cemo veliki dernek praviti Kod nas oblacno a sparno jutros smo do pola 9 spavali naravno uz par Antoniovih buđenja i ustala sam gora i s uzasnom glavoboljom,sad cu napraviti litar kave... Dadda Andrej je preprepresladak,dusa mala... Bambi na fb sam vidjerla tvoju slatku dusu kakob je napredan... Kako nam je Anelko...
13.06.2010, 11:32
Srculence
848
Apotekarka sretan imendan Antoniu
13.06.2010, 15:16
dafri
1097
pozz, čestitamo sve velike rođendane,male,zubiće i sve što smo propustili mi se jutros vratili sa mora i bilo nam je suuuper,Uni je bilo pravo zanimljivo,prvih dana se nije kupala a poslije se oslobodila pa smo je jedva vadili iz vode malo nas je i sramotila,prilazila je svakome ko nešto jede i tražila ,pravi mali gladnik dobro je jela,spavala, ma sve je bilo ok i više nego što sam očekivala i mama je malo napunila baterije,sad nas čeka rođendan,i prekosutra posao ovde smo tek došli pa je Unči malo iznenađena
13.06.2010, 16:21
Mya_81 RR
5531
Joj, Dafri, baš ste uživali Superrrrrrrrrrrr Unica slatkiš mali mogu misliti kako je uživala u moru
13.06.2010, 20:38
Anoniman
Dobro vece drage moje... evo mene konacno kod kuce... jutros smo isli na kontrolu kukova i hvala Bogu sve je perfektno... kaze dr. da je prezadovoljan i da je bebac pravo cvrst i jak i da samo nastavim ovako kako sam do sada i radila... jedino sta me naruzio jeste sto sam ja dobila fine bojice na suncu a dijete mi bijelo... kaze svaki dan da ga skinem gologuzog i na sunce po najmanje 10 minuta, ali ono poslijepodnevno sunce... eh onda smo otisli kod mojih roditelja i bili smo cijeli dan tamo... mm i Sabina se vratili kuci, a nas dvoje ostali i bas nam je bilo predivno... skinula ga golog i samo umotala u carsaf, ja njegove radosti Boze mili... fino mi je jeo i fino odspavao... ma dan je bio superiska...
dadada, bas si me nasmijala sa tvojim sendvicem... a drugar nam je pravi medenjak...
Apotekarko, pa odahni draga malo... ne leti previse... uzmi predah i odmori malo i ti... izgleda da ti sebe previse forsiras u svemu... sorry mozda djeluje grubo, ali tako te ja zamisljam, da huktis isto lokomotiva, vuces i teglis sve, a sebe zaboravljas...
felix, kako nam je Anelko??? ima li gdje koji zubic??? ljubimo ga plaho puno...
Mya kako drugarica podnosi ove vreline??? cmokara i za nju...
kod nas je tek sada malo prehladilo i odosmo malo da obidjemo jedan krugic, pa cemo se pupati i na spavanje...
13.06.2010, 22:02
Anoniman
dafri...Unce ti je med medeni ...nasmijala si me pravo ...cuj zicala hapu
bambino ...blago vama pa u kuci zivite...kako bih ja rado pustila ovog da gologuz trci
apotekarka...cestitam imendan
ko nam je sljedeci sa rockasom
13.06.2010, 22:21
Anoniman
dadada... ne znam na osnovu cega si skontala da zivimo u kuci, eh da Bogdor zivimo i ja bih voljela... ali eto tjesim se vikendicom od mojih i sveki mi ima kucu pa smo cesto ili kod jednih ili kod drugih... i koristimo "avlije" a ako te asociralo da imam kucu to sto mi je dr. rekao da Nane skidam gologuzog na sunce, moracu to provesti na tarasi... sreca pa mi je makar tarasa suncana skoro cijeli dan, pa cemo mi to ovako, od jutra do podne pripreme za suncanje, od podne do poslijepodne spavanje, odnosno psihicka priprema poslijepodne punimo bazen sa vrucom vodom i iznosimo na tarasu gdje ce Sabina i Nane zajedno da se brckaju i uzivaju u suncetu... sta mislis jel mi dobra zamisao?