Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mene je moja mišica noćas pravo izmorila, a još smo bile same doma i to mi je najgore...imala je hranjenje oko 3 i od tada do 7 ujutro se samo komešala po krevetu i stenjala tako da ja nisam mogla oko sklopiti, a sad poslije hranjenja u 7 je ista situacija samo što sada ne spava pa je još i gore. Sad je trenutno mirna...hm, do kad pitanje je...
Taman što je smirim nosajući i onda hoću malo sjesti da se odmorim, a pritom je i dalje ljuljam i pjevam joj ona odmah u plač kao da zna da sam sjela I tako nam je stalno...stvarno mi nije jasno kako zna da sjedim Mustra moja mala...ma, izborit cemo se mi s tim grčevima već nekako....još samo malo
22.08.2009, 10:23
Pretty mamma
1079
Jutrica svima, izgleda da je ono točno...čim bebe pohvalimo one se pokvare... Ja sam hvalila moju kako super spava, evo sad me već 3 dana zeza.
Eh, dobila sam onaj pampers paketić, u stvari 2. Nove pampersice premium care, taman veličina koja nama treba .
Idemo nas dvije malo do grada, trebam joj kupiti neku majičicu, našla sam prelijep tregeršos u Zari, sad nam treba odgovarajuća majica. Pusica svima!
22.08.2009, 10:24
malenaa
1616
hej drage moje,evo da se i mi tuspasimo ovo jutro ... mashallah moj djecak je sinoc poslije setnje dojio u 22:30 i zaspao i probudio se jutros u 9h. mashallah!!!!!! do sada je bilo do 7,ali ovo jutro produzi... i pustio mamu da se naspava. vjerujte da jesam... nisam se ni prije imala sta zaliti ipak je uvijek prespavao noc, ali jutros su mi bas nesto znacila ta dva sata (pretjerujem al et) hehe ljubi ga mama njegova. danas nam je 2 mjeseca i 22 dana.. sve u znaku dvojke... cestitamo malom rafaelu tri mjeseca i drugim bebicama koji slave svoje male i velike rodjendane. ljubimo naseg benju i lauricu... sahara- ljubi princezicu... nju jos nismo upoznali ali jesmo kad je bila u tibi, kis veliki
22.08.2009, 10:26
Pretty mamma
1079
Hej malenaa, evo i od nas pozdrav. Moramo se naći na Vilsu, sa Benjom i Ajnom. Svi smo tu negdje sa stanovanjem. A ja ti jedan dan dolazim na vaganje Laurice. Šaljem ti veliku pusu, kao što sam napisala, odoh u šoping.
22.08.2009, 10:33
una77
59
I ja bih s Vama rado u setnju, pa se nadam da cete se javiti
22.08.2009, 10:45
malenaa
1616
ma naravski,jos da se samo dogovorimo kad cemo...to nam bas ne ide od ruke heheh :)
22.08.2009, 11:05
škorpija
6649
Danas nam je puna 4 mjeseca mašalah , trenutno smo kod majke i dide u bihaću i izgleda da mu prija zrak,jer samo spava, spava... sinoć smo izašli u grad nas troje, ali nije nam dao da popijemo kafu s mirom jer ne voli sjediti u kolicima ako nisu u pokretu . pusa generaciji i čestitamo svim slavljenicima mjesečnice evo hrpa poklona
22.08.2009, 11:07
neki
3476
Evo i za Ajdina koji pokloncic,cestitamooooooooo
22.08.2009, 11:18
gvendolina
1896
cestitke za naseg imenjaka,ljubimo ga
evo pokloncica ..................................
cestitamo i svim ostalim bebarama
22.08.2009, 12:49
pocahontas
2546
hvala vam za cestitke...rafael je svezan u sjedalici i gleda televiziju...sinoc u jedan sam ka smoknula i cestitala mu rodjenje prije tacno 3 mjeseca...a i sebi sam cestitala cestitamo i mi svim slavljenicima opet..bas nas nesto vidim ima pofino :)
22.08.2009, 13:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: una77
I ja bih s Vama rado u setnju, pa se nadam da cete se javiti
Ti se ne javljas brzo sad pisi kako si i kako beba , i super ideja da se mame iz skolice malo druze , pozdrav svim mojim drugaricama iz skolice i jedva cekam da vas vidim skupa sa djecicom
Cestitam Ajdinu 4 mjeseca i evo pokloncic
Ma moja Ajna je po starim navikama spavala i evo okupali smo je i sad cekam da kaki , ali sam ja jutros bila uzasno (Enisa, evo i ja kukam), vrat me boli i povraca mi se od boli, ali malo sam prosetala i kao da mi je bolje, evo odoh piti kafu, ljubac
22.08.2009, 14:51
Mya_81 RR
5531
Moja Minja šalje puno pusica, puno i punoooooo Ajdinu i Rafaelu !
22.08.2009, 14:55
sheri
1515
pozdrav drage moje! evo cestitke i od mene i moje Nore za slavljenike danas . da bude jos puno dana, mjeseci godina mi smo bobo, oziljak od boce prestao curiti i susi se. sad curica pajki, a mama mahala
22.08.2009, 15:23
Mya_81 RR
5531
Joooj, Minja nije nista spavala od 7h....sad sam je jedva nahranila jer se toliko unervozila da sam jedva smirila njen plač...evo leži sad na stomačiću i dalje se komeša...kao da se sve bori da ne zaspe da ne bi kojim slučajem štogod propustila...
22.08.2009, 15:24
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Moja Minja šalje puno pusica, puno i punoooooo Ajdinu i Rafaelu !
hvala Minjice...pocela si da sharmiras dakle mog Rafaela :)
22.08.2009, 15:32
Mya_81 RR
5531
Moramo se učiti odmalena
22.08.2009, 20:14
Apotekarka
3918
Večer...uh ja sam vam tako umorna,maleni u pola 9 ustao i evo tek sad prikunjao,grcevi ga uhvatili,nerovozan,nenaspavan a jutros kad je ustao bio je ko ptičica pjevao,guguto...maloprije mi povratio,vjetrovi ga muče i rijetka mu stolica nije proljev ali bas me zanima sto znbaci klad je rijetka da li je od grceva...on po danu bas plače u navratima a po noci ne ureklo se po 6,7 sati spava...sad cu ga u 9 kupati nahraniti i nadam se da ce zaspati...bila sam u sopingu mm mi kupio haljinu,cipele,bolero,hlace,farmerke,kosulju i puder...i jedne gacice i grudnjak ...baš me ponovio....samo me brine sto mi je Antonio cijele sedmice po danu newrovozan cak mi se par put nakasljao vise kao da se zagrcno kontam da ga grlo boli odbijao bih hranu a on dobro jede...uh sto se ja napisa...
22.08.2009, 20:55
ns.mery
98
Evo i mene i nama je danas 2mjeseca i masala napredna i slusa za sada , trenutno pajki zaspala prije sat vremena a ja malo da popijek kaficu i odmorim ,danas sam radila kucu sa pauzama jer ona zeli da se nosa i da joj se prica lopuzica mala moja
22.08.2009, 21:28
Pretty mamma
1079
Hej svima, evo i mi se okupale, papale i gledamo tenis . Prešla sam cijeli grad da joj kupim odgovarajuću majicu, ali je nigdje Nasla sam u wenice, u novom robotu par stvarčica pa se curica ponovila. Kad skontam, ja njoj svaki tjedan kupim barem jedan komad robice, a sebe zaboravila, skroz... Eh da, super je ideja da se nadju cure iz skolice, naravno i ostale su i više nego dobrodošle. Pusa od nas za sada, idemo da nam ne prođe cijeli tenis
22.08.2009, 21:31
neki
3476
Evo i nas,mi malo dosli na odmor kod nane,setali,evo sad pajkimo Od nanice smo dobili hodalicu,pa nam je dragoooooooooooooooo malena_t,da nisi slucajno veceras bila u Hrasnici u parku sa Benjom u bordo kolicima,a ti u crvenoj majici bez rukava i u crnim pantalonama Please javi mi
22.08.2009, 21:32
belmac
379
IZVORNA PORUKA: malena_t
Sheri, pocahontas cestitam male rodjendane i evo malo pokloncica i od nas Sretan mali rodjendan i nasoj drugarici iz porodilista Amni, kcerkici clanice belmac
evo i nas. juće čitav dan nismo stigli. svim bebarama čestitam navršene mjesecove iskreno im želimo još puno, puno mjeseci prepunih ljubavi i toplih, nježnih zagrljaja. poseban cmokić našem "velikom" cimeru Benji
22.08.2009, 21:35
malena_t
599
Jesam. Jesmo se to fulile?
22.08.2009, 21:36
belmac
379
neki super za hodalici još malo pa ćemo i mi. ja jedva čekam, a nadam se i mala mrva. djećica u hodalicama su mi skroz slatka.
22.08.2009, 21:37
neki
3476
Ebem mu misa,jesmo fulile smo se,ja sjedila sa mamom na klupi,ali nazalost nisam bila 100% sigurna jesi li to ti Bicu ja i sutra sigurno tu
22.08.2009, 22:02
Anoniman
ns.mery, sretna dva mjeseca i primi ovaj skromni dar neki, super za hodalicu