jutro i od nas,mi smo imali mirnu noć s jednim buđenjem..jutros sam ga opet probala nahraniti na bočicu ali nema šanse neće pa neće megi čestitamo našoj prijateljici Adni prvi rođendan i da ga provede vesela i razigrana kako joj želimo da uvik bude,ljube je Matej i mama
26.06.2010, 08:55
Apotekarka
3918
Jutro...pozz iz apoteke od jedne mrzovoljne mame Mya zelimno vam lijepo dan i provod danas i da Minja lijepo proslavi rođendan Megi sretan rođendan sve najbolje... Mi smo imali milion buđenja ali se mama malo ubezobraznils pusti i tatu da malo s dize ,mm otisao za Mostar danas smo sami kad dođem s posla,ja se evo za zlijezde drzim,nesto sam slaba citave sedmice neka slabost,nesvjest,glava teska, i stalna pospanost ..l.a tlak ok kako je Anelko jutros
26.06.2010, 11:03
Anoniman
jutro I mi prvo da cestitamo Adni prvi rodjendan Mya,lijepo nam se danas provedite jedva cekam slikice A.je dobro sinoč je lijepo spavao ture tu i tam slabije ima Apotekarko,mila icemo mi u utorak abd.ponoviti krvnu sliku pa ce nam opet dati kakav sirup za imunitet i zeljezo,vjerovatno mu je zeljezo opet opalo pa ga spopadaju te upale dosadne stalno Kako,nam je drug koliko ima sada zubica?Ljubimo ga Hvala svima na podrsci Ozdravit cemo mi,abd evo ga kako je malo bolje sve rusi pred sobom.
26.06.2010, 11:14
Honey3
3035
jutro i od nas Adni sretan rodjendanfelix drago nam je da nam je drug Anelko bolje,neka rusi sve samo neka je dobarApotekarka ne daj se,sad ce veliki dan moras biti spremna za festuMya ne dozvoli da vam vrijeme pokvari ovaj veliki dan, zelimo vam lijep provod mi smo lijepo spavali i ruckili i evo sad opet Esmica spava prvu turu,nadam se da ce se malo razvedriti pa cemo malo i u setnju svim drugovima i drugaricama kako li nam je Lana danas zna li neko????
26.06.2010, 12:16
Leena
2841
Zaha, evo i moja Esmica spava:))). Jedva sam je jutros uspavala, nesto je nervozna, valjda ovo vrijeme... Megi, SRETAN ROĐENDAN!!! Dzenana, kakva ti je cucla-silikon ili kaucuk? moja esma hoce samo od kaucuka, a one brzo propadaju, sire se... Sulty, bas mi je drago da vam poza odgovara, mene spasava, pogotovo kad je vruce, ali i ja kombinujem te dvije:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
26.06.2010, 12:35
Srculence
848
Kako su nam mame i bebe?Mi smo dobor hB eno ga sad zaspao.Ja malo na komp pa onda oko ručka.... Čestitamo sve male i velike rođendane i želimo puno zdravlja sreće i ljubavi Felix neka nam je drug bolje .Čim on ruši sve po kući dobro je . Pusa od nas dvoje!
26.06.2010, 12:56
Honey3
3035
Leena draga moja se Esma evo pravo naspavala,spavala je mozda pola sata neznam zasto tako malo uglavnom vesela je
26.06.2010, 14:06
Anoniman
i A.bome spava eno 2 sata ja se zadala po kuci raditi rucak mu napravila sad malo odmaram cekam da ustane Kod nas kisa pada,joj pozelila sam vani izaci setati kad ce sunce??? Pusa velika Srculenece kako nam je D.jel poceo sad bolje papati ?
26.06.2010, 14:44
dafri
1097
Drugarici Adni sretan prvi rođendan Mya nadam se da će vam danas biti super,bez obzira na vrijeme felix Anel bolje mi smo išli na kontrolu prije vakcine ,Una ima oko 10.700 kg i oko 80 cm,ja kontala ima više kila kako je teška nije utrostručila porođajnu težinu ali ped.kaže da je sve ok,u pon.je mm vodi na vakcinu valjda sve prođe ok
26.06.2010, 15:09
Dzenana_G
1024
Pozdrav za drage mame i njihove beie... kako ste mi? Ja sam danas katastrofa. Nejla se probudila u pola 4 i vise nikako nije kako treba zaspala. Ona zaspe, ali stalno se nesto vrti, stenje a ja nemogu od toga da zaspim. Kontam sve je nesto muci. Uglavnom poslije je oko 9 zaspala pa do pola 12 jela presvukla je i evo i dalje spava. Valjda joj ovo vrijeme jutros nije odgovaral, a sad odgovara :) Cuclu sam nekako uspjela da joj stavim, mada moram da joj dugo drzim da je prihvati. ona cucu jedino hoce kad spava, a tada mi je itekako potrebna. Leena cuca je od kaucuka Nukova. Koje ti koristis? Jesu li anatomske ili?
26.06.2010, 15:51
Meri29
1045
Sta ima, sta nema, kako ste nam Majda lopov standardni, nece opet da spava, da hoce vise niknuti taj zubic, izmori i nju, a bogami i mene
Lady nadam se da je Lanica bolje
26.06.2010, 18:07
škorpija
6649
Sretan 1. rođendan ADNI od megi , iako smo čestitali danas uživo ipak se mora i na RR čestitati, što je red-red je
26.06.2010, 19:01
rose 87
1427
pozdrav,kako ste nam megi zelimo vam sretan rodjendan mya nadam se da se ipak dobro provodite felix za A. ljubi ga mi danas slavimo punih 6 mjeseci,citav dan ga gledam i nemogu vjerovati kako mi je narastao,nikao nam je i ovaj zubic sad imamo 6,malo se smirio pa smo jucer citav dan setali i sinoc smo super spavali,sad idemo na kupanje ljubimo sve i pozdrav mamama
rose cestitamo drugu polugodisnjicu ljubimo ga A.je dobro bome danas odspavo 3 puna sata za nepovjerovati masallah Skoro se raspekmezio dosadilo mu u kuci pa ga obukla i mm ga izveo ispred kuce u bastu da ga samo cef prodje ...
26.06.2010, 20:03
mala86
2755
cao cure meni je Leon danas spavo samo 1,probudio se u 12 i otada nista!uskenjko se oko 5-mislim se ako ga sad stavim,veceras ce bit dernek do 12!i ja ga obucem i u setnju!ponjela kisnu navlaku za kolica,sebi kisobran!bili kod rodice u trafici,dosli kuci okupali se,stavila ga u krevetic i pajki od 7!mama ode gledat farmu finale
26.06.2010, 20:07
Anoniman
Caos! Sretan prvi rodjendan Adni zele teta sahara i drugarica Ajna
26.06.2010, 21:06
Honey3
3035
Edahu sretan mali rodjendan evo mi smo bili malo u setnji,nije puno hladno pa se moglo malo prosetati...evo sad Esma pjeva navijacku pjesmu Sarajeva brat je trenira,melodija je super samo je tekst sastavljen samo od samoglasnika
26.06.2010, 22:19
Anoniman
i od nas pozdrav.A zaspo mama gleda farmu .Pa malo da vas virnem i pozelim laku noc Bas se pitam kako li je danas bilo Minjici sigurno superr jedva cekam izvjestaj i slikice . Od,ponedjeljka javlja sve toplije ako,se opet za ovi dana sta nepromjeni tko,ce znat al nadamo se suncu.
26.06.2010, 22:25
Anoniman
SREATAN 1.RODJENDAN ADNI
26.06.2010, 22:27
Anoniman
eh da zaboravi rec A.dobio opet porijetku stolicu al,od antibiotika jer kad god pije sirupe eto ga na!!! Zato,nam dala pro life al to nama nepomaze nista ,sve dok nestanem s sirupom a imam ga jos davati Jedno lijecim ,drugo izlazi sta cu ja:( Od cesti,antib.nam se to zna desiti i nije jednom Taman se bilo sve ustabililo sa stolicom i cim smo dobili lek ,evo opet Imam osjecaj da danas koliko god je puta jeo toliko je i kakio Od jutros ima 2.normalne stolice Posle 3 rijetke . Eto,ojada se ja
26.06.2010, 23:19
megi
935
evo adna se od srca svima zahvaljuje na lijepim zeljama
naravno hvala i skorpiji sto nam je dovela ajdina da uljepsa slavlje koje je super proslo torta je bila od elme, mama puhala mbalone sinoc do 1 sat
mislili smo cijelo jutro na minju gdje li slave rodjendan jer nije neko vrijeme, ma nije vazno mjesto vazno je da su nase sad postale prave cure
hvala jos jednom svima, a mama sad ode u krevet valja sutra na posao
26.06.2010, 23:34
iv@ncica
2115
Adni sretan prvi rođendan
Mya nadam se da je biloooooo
27.06.2010, 07:32
Srculence
848
Jutro svima! Dino još spava a ja ustala da popijem kafu na miru ...jer kad je budan nema šanse. Sulty vidim i vi ste budni . Mi smo počeli malobolje kašice da jedemo...nije baš kako bi trebali ali ja sam zadovoljna. U poređenju s onim prije ovo je super. Felix mi za tu stolicu od antibiotika uzimamo Linex i pomogne nam koliko toliko..to nam je pedijatrica rekla.
27.06.2010, 07:40
rose 87
1427
jutro,opet ova kisa dosadna pada meni seka otisla pa smo ja i moj momak sami pa mi neobicno felix,zaha hvala na cestitkama felix ima li tog zubica viseeee,nas muce ali i nicu hB eto za nepuna dva mjeseca ''''6masalla,nadam se da ce vam brzo biti bolje srculence da je meni jednom ustati prije svog ,od kad se rodio prvo ustajao u 4 pa sad je pomjerio do 6 nadam se da ce jos duze uskoro da spava a zaspi mi u 10 sad pa opet nista
IZVORNA PORUKA: rose 87 srculence da je meni jednom ustati prije svog ,od kad se rodio prvo ustajao u 4 pa sad je pomjerio do ' nadam se da ce jos duze uskoro da spava a zaspi mi u 10 sad pa opet nista
Ma i kod mene su ovo rijetki momenti .Samo čekam kad će da se probudi ko a iglama sam