Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma jok kakva kiša ,dosta je više padala...nama je pedijatar rekao da napravimo pauzu od uzimanja željeza pa da onda radimo nalaze da je tako bolje ,a mi ćemo tortu da bude što šarenija jer je to Mateju baš zanimljivo..valjda ova teta kod koje ćemo uzeti ispuni naša očekivanja ,a mislim da oće jer i IV@NČICA je uzimala kod nje i baš je torta bila super
29.06.2010, 12:12
Hannica
2920
Vec sam pitala na temi o torticama da li neka od mama pravi ove divne ,sarene torte i niko mi nije odgovorio.Ako nije problem da mi kazete ovdje,i nama ce brzo rodjendan pa se moramo polako pripremat.
29.06.2010, 12:21
zvecka
595
jao zar se vec o tortama prica,,,ej pa kao da je to juce bilo
Procita ja gore negdje za mlijeko,,koje davati,,To 3,2 je masno za djecu a i za odrasle,,,ovdje samo preporucuju da se daje djeci 1,5 masnoce da ima,,mada naj bolje opet doktore pitati kad uopce3 pocet davati jeci mlijeko obicno,moja starija curca pije vec dugo 1,5
29.06.2010, 12:27
Anoniman
zvecaka sad se sjeti,jednom mi je ped.rekla da probam sa 2,5% A to,mlijeko dajem u lino proizvode i nema reakcija .....al opet vas pitam sta vi mislite Hannica ja tek sad vidi dole,potpis ejj,jesam ja njakava ja mislila Hana starija tako mi izgleda Bogami nisam gledala potpis Pa tad smo se mi trebali roditi prema trud.kaled.tj.po ginicevom racunanju tad nam termin bio 2.8.eto,dan razlike al anel pozurio prije 3.7. kao da ce mu sta umaci nije mogao cekat vise u pupi sigurno mu nije bilo dobro ....
29.06.2010, 12:42
zvecka
595
naj bolje da slusas doktore-pedijatre,,oni znaju naj bolje,,,ja inace uzimam uvijek polu masno(1,5) jer je i za mene bolje da ne ljepim dalje vet na mene ,,a Lejla ga pije od 2 godine ili je mozda i mlada bila a do tada je pila dijeciju hranu(mlijeko).
kako je to sada lijepo,rodendan i puno djece na rodendanu,,kako ja to volim
29.06.2010, 12:44
Anoniman
zvecka dojisli ???Kako slusa?
29.06.2010, 12:50
zvecka
595
Dojim felix,, pomalo imam mlijeka,,,ne bas puno pa je dohranjujem flasicom a sada i hapice rucka,,ma velika curica je moja emana,,spava vec od dva mjeseca po citavu noc,,i u svojoj sobi sama spava,,,prava dobrica,,,preko dana imam vise obaveze jer njih dvije a obadvije vole da ih mama mazuka
29.06.2010, 13:00
Anoniman
dvije seke bas lijepo Imam i ja dvije sestre.....Masallah dobrica mala slusa.....
29.06.2010, 13:01
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: felix
zvecaka sad se sjeti,jednom mi je ped.rekla da probam sa 2,5% A to,mlijeko dajem u lino proizvode i nema reakcija .....al opet vas pitam sta vi mislite Hannica ja tek sad vidi dole,potpis ejj,jesam ja njakava ja mislila Hana starija tako mi izgleda Bogami nisam gledala potpis Pa tad smo se mi trebali roditi prema trud.kaled.tj.po ginicevom racunanju tad nam termin bio 2.8.eto,dan razlike al anel pozurio prije 3.7. kao da ce mu sta umaci nije mogao cekat vise u pupi sigurno mu nije bilo dobro ....
Moja Hanci tacno na termin,ni prije ni poslije.Ja sam svaki dan molila Boga da bude prije termina jer mi je bas bilo dosadilo,prevruce bilo.Od moje setre sin je rodjen 3.7. samo godinu prije. A meni opet niko ne odgovori za tortice.
29.06.2010, 13:49
megi
935
hannice ja sam citajuci RR naisla na pohvale za elmu i da su joj torte odlicne ima profil na FB (elmini) tamo imas i kontakt tel, moja torta je bila super cokoladna i pravo ukusna a i na izgled je bila za deset ako hoces poslacu ti njen broj na PP
29.06.2010, 16:39
Meri29
1045
Gdje ste nam mame nase i bebice slatke, mi samo setamo i uzivamo, nemamo vremena ni za kompjuter, pozelili smo sunce
29.06.2010, 16:41
Anoniman
pozzzz A.je spavao 2 sata.posle u setnji bili.Kupila sam mu sorc al malo vise ide na zenski stacu boze kad nema nema,bjel sorc sa roze dugmicima i kajs trazila jer nam malo spadaju pa sam nasla tregerice kajs,al opet rozo jedan jedini kajs takav osto Ojo,boze sto mi se da u takvim bojama sve ja stvarno neznam sta cu,ja kupila meni se svidilo ....... Ovaj vrag ziva mira nema samo trcim za njim evo otisao pod sto samo belaja trazi penje se uza svasta stalno stalno,,a jos nije stabilan sam stojat
29.06.2010, 21:29
rose 87
1427
pozdrav i od nas,kako ste nam mi hodamo,setamo,uzivamo...svratili malo da vidimo ima li sta novo,sutra moramo na bocu ,nadam se da ce dobro proci felix ja kad vidim tebe samo gledam u potpis ima li kojeg zuba ,a sta fali za odijelce slavljenicko ako se tebi svidja to je to,uzivaj dok ne mogne aBd sam birati mya djevojcica je med medeni apotekarko nadam se da je A. ozdravio da moze proslaviti raspolozen svoj prvi rodjendan ostalim bebicama pusice saljemo
Apotekarko, nadam se da pripreme idu dobro i da je mali slavljenik bolje
29.06.2010, 22:39
R&T@
5982
Ja se vratila.... Pozeljela sam svoje curice, ali i sve RR bebe i mame...
Zao mi sto ne bih "na rođendanima" ovih dana... ali Minja zna da mi nju puuuno volimo... (Tortica je mrak, bravo Mya )
Sad pocinje sezona novih rođendana... Radujemo se zajedno sa vama...
29.06.2010, 22:46
Mya_81 RR
5531
Taaaaaaaaaaaaaajraaaaaaaaaaaaaa, vratila si nam seeeeeeeeeeee
Baš smo vas poželili
29.06.2010, 22:57
R&T@
5982
Znas onu: Krivo je mooooreeee.....
Kako prođe slavlje? Ti? Princeza? Osjecaji? Je li kisa smetala? Jedan brzinski osvrt za mene, da ne listam stranice trazeci izvjestaj... Molim lijepo..... Ima li gdje slicica sa derneka?
29.06.2010, 23:03
Apotekarka
3918
Vecer...Antonio je bolje ili se meni cini...uglavnom nema nikako temp 37,2 stalno u guzii...ali nocu ga nos budi ropti mu u nosu i nakaslje se par puta...Ali dans je teta ostala iznenađena spavao 3 h u komadi ovih dana sve po pola sata...Evo s pripremama sam koliko toliko pri kraju ujutro sam prva pa kad dođem iz smjee ici cu jos malo pripremiti i onda slavlje...torta spremna,i sve ostalo samo sam u dilemi sta obuci A ne znam kako ce nas vrijeme popsluziti... Malo sam uzbudjena,poimal tuzna ,emocije me obuzele,dijete mi nije skroz mala beba,polako raste u jednog djecaka i to mazu kako radim on se samo mazi...Prosle godine u ovo doba vec me pomalo bolilo trudovi poceli a ja mislila nista kontrakcije...Joj kako vrijeme leti...ljuboim vas sve i pozz
29.06.2010, 23:06
Mya_81 RR
5531
Ma, za tebe uvijek Eh, imaju dvije sličice na prošloj stranici ili stranici iza na ovoj temi...sve je prošlo stvarno super Baka i deda su se potrudili da urede dvorište kako treba, nabavili dva velika suncobrana koja su nas štitila od kiše (padala je ipak u nekoliko navrata, ali vjeruj da niko to nije ni primijetio). Jednostavno smo valjda svi bili u nekom dobrom raspoloženju da nam nije smetalo. A sva sreća nije bilo ni hladno. Eto jedino što je brzo proletilo. A od silnog uzbudjenja nisam bila pekmezasta kao što sam cijelo vrijeme mislila da hoću...uglavnom, sad već planiram idući
30.06.2010, 00:45
iv@ncica
2115
marinci i apotekarko- drzimo fige za pripreme rođendana
sve ostale mame
mi smo vam zlocesti i mrzimo spavati i daljeeeeee i imamo jos jedan zub ..gornju 4..eto 9-ti zub dosao.
30.06.2010, 08:57
Apotekarka
3918
Jutro evo uzbuđena mama na poslu...Joj veliki nam je da,prosle godin u ovo doba bila sam u Sar.papala sendvic krenula zene na porod Antonio se cjelu noc budio nocas kaze mm on se izgleda hoce opet roditi muci ga nosko ma mu se spusti u grlo pa kasljuca od toga vjertovatno,eto nije mi dao nikako spvati kao i prosle godine... Eh sa svojih 12 mj A je velika maza,jos smo na 5 zuba,zna reci mama,tta,baba,dedo,ade,cao,to,ne ne ne,nou(engleski ne) Puze,dize se uz stvari ali hodnje nista...i eto prehlađeni smo po prvi put pravo i to na rođendan ali hval bogu bez temp. Nadam se da ce danas biti toplo da obucemo bermude i majicu sto smo planirali...pozz
30.06.2010, 09:05
Mya_81 RR
5531
Antonio, sretan ti 1. rodjendan!!!
30.06.2010, 09:10
Zoe
1553
Jutro , evo i nas nakon male stanke Mya, Minjica ti je preslatka, ona druga fotka je za 10 Antoniu sretan rođendan i želimo mu sve naj, naj S obzirom da nas nije bilo a bili su tu veliki i mali roćkasi, čestitamo svim slavljenicima i slavljenicama , eeee pa i nama je danas mali roćkas, tačno 2 mjeseca kako nam se Farah rodila Prije 2 dana bili smo na kontroli, primili smo drugu dozu Hepagerixa, sad nam je na redu DiTePer( ovdje sam malo zbunjitis jer nam je pedijatrica rekla da za mjesec dana dođemo da primimo ovu vakcinu a dr.epidemiolog je kazala da može i za par dana nakon ove dr.doze Hepagerixa , helem malo sam čačkala po netu, kao dr.doza vakcina protiv Hepatitisa i Di Te Per mogu sa navršena 2 mjeseca, tako da sam sad totalna zbunjoza, pedijatrica jedno veli, epidemiolog i internet drugo, hmm šta sad da radim )...Teški smo 5,5 kg, hB lijepo napredujemo i dojimo mljac, mljac Pozz za sve naše drugove i drugarice
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
30.06.2010, 09:35
Anoniman
ANTONIO sretan 1.rodjendan
30.06.2010, 09:50
Meri29
1045
Sretan prvi rodendan nasem Antoniju