Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sad iz TL na ilidzi...kad ono nemaju vise bodija 92...sve kazu pokupovala skorpija ...hebemu misa...ti fakat zadnji kupila, i sad ce jadno moje dijete golo hodati...skorpija...skorpija
eh da znaš da sma bila i u onom TL u BBI i tamo sma uzela sve bodije što je bilo broj 92
30.06.2010, 17:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
IZVORNA PORUKA: dadada
Atarka...hepi mali brzdej
ja sad iz TL na ilidzi...kad ono nemaju vise bodija 92...sve kazu pokupovala skorpija ...hebemu misa...ti fakat zadnji kupila, i sad ce jadno moje dijete golo hodati...skorpija...skorpija
eh da znaš da sma bila i u onom TL u BBI i tamo sma uzela sve bodije što je bilo broj 92
...e grozna si ...jesi li i dobrinju vec odradila ili tamo imam sanse
30.06.2010, 18:09
delly
888
pozdrav drage neznam dali me se sjecate uopce ja se izvinajem sto nedolazim i kad dodem bahnem pocela sam da radim ,pa i zdravstveni problemi ,pa kuca,djete sve to uzme svoje , sto se kaze "nema se kad ni prdnuti"
bebare masanlah rastu , svima cestitamo koji su punili rodendane, zubice. jeli ko i prohodao ?? moja pici uz namjestaj a sama se boji odma sjeda
30.06.2010, 19:54
dafri
1097
Sretan prvi rođendan našem drugu Antoniu
30.06.2010, 20:10
rose 87
1427
pozdrav na brzinu svima Antonio sretan rodjendan bambi ne ici delly ja se tebe uvijek sjetim ustvari tvog avatara jer si bila aktivna jako kad sam se ja tek uclanila pa si mi eto ostala u sjecanju mi danas nismo primili bocu sinoc se budio u placu svakih sat vremena pa ped. nije htjela da rizikujemo,ici cemo opet za 2-3 dana,snimili smo kukove sve ok ,imamo 9,900kg i dugi smo 74 cm,dobili smo 1 kg za 2 mjeseca i udvostrucili smo porodjajnu tezinu pusice
Lejla 18-09-2006 Emana 29-01-2010 Moja dva pileta dosadna:)
30.06.2010, 20:32
Anoniman
Antonio, sretan ti prvi rodjendan
30.06.2010, 20:46
Anoniman
Draga teta sahara...I'm sorry...i kasno sam poruku vidjela...ja kontala, kako mi se ne javljas to odpada za danas...a mi bili u titi
30.06.2010, 21:57
Srculence
848
Čestitamo Antoniu 1. rođendan
Mi bili u šetnji malo i vratili se oko pola 10 .Beban nije htio u kolica pa sam ga morala prebaciti u MT i on do kuće zaspao . Još samo da vam kažem da smo počeli da jedemo jeeeee . Jutros mama bila na Lukavici i kupila bebanu ogrlicu od čilibara...e sad ne znam jel do ogrlice al on je počeo da jede .
Pozdrav za sve mame i bebe!!!
30.06.2010, 22:05
Honey3
3035
Antoniu sretan 1.rodjendan evo mi se spremamo za spavanje mislim bebi je u krevetu,evo nesta nam prica a mi je ignorisemo danas smo skoro citav dan vani bili,samo kad je vrijeme spavanju odspava i opet vanka,napokon citav dan bez kise .................bas nam nema Bambi
30.06.2010, 22:21
Anoniman
vece A.zaspo oko 21.davno znaci Pupo se i paja.Idem i ja samo da vam pozelim laku noc. Sutra moramo raniti idemo,vaditi nalaz krvi nadam se da ce zeljezo biti dobro abd. Ljubimo vas.... Bambi dje,si zeno .....
01.07.2010, 00:14
iv@ncica
2115
Čestitamo Antoniu 1. rođendan ps. gledala sam ti slike na FB-u..ma pravo ste mi oboje poznati...odnekud vas znam..eto tako
marinči-i mi imamo od neki dan tek 9-ti zub...nama poceli na vrijeme pa polako uh...muko moja...mogu ti ja pokazati gdje tete Ruza ako zapnes..svejedno s am dosta blizu nje...ja na BB ona dolje preko puta skole na Brijegu
01.07.2010, 00:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Antonio, sretan ti prvi rodjendan
mi se pridruzujemo ovoj veseloj cestitki od tete sahare
01.07.2010, 08:06
Meri29
1045
Jutro Nas termin ustajanja je definitivno pola 8. Jutros se ja ranije probudila i gledam je, ona spava, a u pola 8 samo otvori oci i gotovo spavanje, jest mi slatka
Bamboliniiiiii
01.07.2010, 08:31
Mya_81 RR
5531
Bambi, vrati nam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I mi se budimo oko pola 8, ali sad mi je najveći problem što sam primijetila da nekad noću kaki...kad nemam pojma, znam da ujutro bude puna pelena I sad fakat ne znam šta da radim.....da li da ustajem noću i čekiram ima li šta pa da je presvlačim.....
01.07.2010, 08:43
rose 87
1427
jutro evo i mi smo ustali,nismo raspolozeni danas nikako pa necemo nista puno pisati mya i E. bude ujutro puna pelena,mislim kaki navecer,dok je bio manji ja ga presvlacila navecer ali on se razbudi i onda nam bude veselo,pa sam prestala vidim ne place dijete,ne smeta mu,presvucem ga cim ustane i gotovo bambi
jutro svima mi smo prehladjeni,nosic curi,pumpici neda pric(sinoc se sav zajeco),nervozan,vec 2 dana slabo spava nocu,zaspe pa se probudi nakon pola sata,a spava mu se,obara ga!mislim da ga nos il zubi muce...
Antoniu cestitamo 1.rodjendan,i svim ostalim bebicama male rodjendane koje smo propustili
01.07.2010, 09:35
delly
888
pozdrav svima mala 86 a bas mi je zao sto je buban , reci jel podignes krevetic gdje je glavica zbog zacepljenog nosica?? meni kad je bila ju nahlada malo uhvatila pa joj se nos zacepio jadna nikako da spava, mi joj dignemo gornji dio krevetca i fino bi spavala
01.07.2010, 09:36
Mya_81 RR
5531
Gdje nam je naš dečko? Mi ga poželili
01.07.2010, 09:38
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: rose 87 mya i E. bude ujutro puna pelena,mislim kaki navecer,dok je bio manji ja ga presvlacila navecer ali on se razbudi i onda nam bude veselo,pa sam prestala vidim ne place dijete,ne smeta mu,presvucem ga cim ustane i gotovo
Ma, uhvati me panika kad se sjetim bakterija i svega šta je jadna prošla tako da me bude strah da opet ne bude nešto
01.07.2010, 09:39
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: delly
pozdrav svima mala 86 a bas mi je zao sto je buban , reci jel podignes krevetic gdje je glavica zbog zacepljenog nosica?? meni kad je bila ju nahlada malo uhvatila pa joj se nos zacepio jadna nikako da spava, mi joj dignemo gornji dio krevetca i fino bi spavala
hvala na savjetu probat cu i to,jer mi ga bas zao!nije mu od decembra curio nosic i sad mislim da je od moje mame pokupio
01.07.2010, 09:40
delly
888
probaj , nadam se da ce pomoci , nama jeste , nema nista gore kad nemogu spavati a onako umorni .
zato ja nedajem u kucu nikome ko je bolestan ! pa ljutili se i neljutili boli mene briga za druge
01.07.2010, 09:50
Mya_81 RR
5531
Mala, razreži i glavicu crvenog luka pa stavi u krevetić u kut iznad glave i lakše će i od toga disati...
I ne mora značiti da je pokupio od tvoje mame, jedino ako je doslovno kihala u njega....Nama je dosad ama baš svaki zubić kad je izbijao (4 puta) curio nosić...
01.07.2010, 09:53
mala86
2755
n eznam mya ali ona je smrcala,a da je kihala direkt u njega nije sigurno!ovo je nama 2 put,i to prvi bilo davno jos u decembru,tad je bila promjena klime!sad mislim da su zubici jer je nervozan,ode ga malo izvest vani poludit cemo
01.07.2010, 09:53
delly
888
kako luka crvenog??? ja od luka ako mi je u blizini to me kolje za oci odma placem ,kako bi bilo bebi