Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mi smo bili u malo duzoj setnji,cak je i zaspo u kolicima!vratili se kuci,jeo,malo se igro i eno ga opet spava!cini mi se da je nosic malo bolje,valjda se nece pogorsat u toku noci...
felix nadam se da ce Anelko biti dobro
01.07.2010, 16:44
Anoniman
felix mila, nadam se da ce nam drug biti dobro i da ce brzo ozdraviti... nastoj da se ne sikiras puno bice on dobro... samo polahko... ljubi nam puno druga...
mi smo jucer bili na kontroli, imamo 8.400 grama, dugacki smo 66 cm, primili smo dvije boce i imamo jos jedan zubic...
01.07.2010, 16:45
Anoniman
hvala mya na svom vremenu i objasnjenju necu te gnjaviti vise.Vidjet cemo sutra abd.sta ce biti i sta ce nam reci .... Mada pojest cu se do sutra sa razmisljanjem sta je do cega je???? Inace anel je veso,razigran djecak nista se na njemu neprimjeti cudno nista sasvim o.k. ocito je nesto unutarnje upitanju ...... Ljubim vas svihu i hvala veliko.
01.07.2010, 16:47
Anoniman
bambina mila hvala.Masallah za druga :)))))))) Mi smo jos krezubi iskreno brinem malo eh kad ja nebrinem kaze mm sta fali ako je krezubica ajd reko bjezi tamo a i tebe...... Al,eto rece nam danas ped.da dajemo d3.kapi jos ovaj mjesec hmm.kakve to veze ima sa zubima valjda ima sta ja znam tko,ce ih stici vise......
01.07.2010, 16:48
Nejrica
351
Felix draga,mislicemo na vas i drzimo fige da sve bude uredu,aBd!Naravno da je nemoguce da se ne sekiras,al moras biti pribrana,pa sta god da bude...al on je veeeeliki i snazni djecak...sve ce to proci insallah!!! Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
01.07.2010, 16:49
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: felix
hvala mya na svom vremenu i objasnjenju necu te gnjaviti vise.Vidjet cemo sutra abd.sta ce biti i sta ce nam reci .... Mada pojest cu se do sutra sa razmisljanjem sta je do cega je???? Inace anel je veso,razigran djecak nista se na njemu neprimjeti cudno nista sasvim o.k. ocito je nesto unutarnje upitanju ...... Ljubim vas svihu i hvala veliko.
Uh, znam da ćeš izluditi...svaka od nas bi bila takva...najgore je čekanje...
A njegovo opće stanje je jako bitno tako da mi je drago da izgleda i ručki dobro
01.07.2010, 16:50
Lady26
9177
Drzimo palceve da nije nista strasno
< Poruku je uredio Lady26 -- 1.7.2010 16:53:55 >
01.07.2010, 16:57
INNIC
5
Pozdrav drage moje!Zanima me da li se neka od vas susrela sa znakovnim jezikom za bebe? Da li neka praktikuje taj nacin komunikacije i sta sve mislite o tome?
01.07.2010, 17:04
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: INNIC
Pozdrav drage moje!Zanima me da li se neka od vas susrela sa znakovnim jezikom za bebe? Da li neka praktikuje taj nacin komunikacije i sta sve mislite o tome?
Gledala sam neki dan reportažu na TV-u...ne znam, meni to zvuči kao neka krajnost i pretjerivanje jer ja ionako komuniciram sa svojom bebom onako kako smatram da treba, svaki dan pričamo i pjevamo (nekad imam osjećaj kao da pričam sama sa sobom ) i tako valjda uči...a sad to neko 'izmišljanje' znakova za bebe mi baš djeluje kao ono 'nekom dosadno u životu' pa šta ćemo sad novo izmisliti.
01.07.2010, 17:38
nerkica
104
bambi...bravo za nanena masala velika momcina
01.07.2010, 17:51
Honey3
3035
dan evo nas malo do vas sta nam je to drug Anel opet bolestan,misa mu vise i ove prehlade i baje razne saljemo mu jedan da mu sutra nalazi budu dobri ako Bog da a ko nam se ovo malo javio????? Bambiiiiiii
01.07.2010, 17:54
dafri
1097
miša mu felix znam da si se nasikirala i da ti je teško dočekati sutra,sreća pa ti je Anel dobro raspoložen,nema ture,nadamo se da će to sve brzo proći
moja je sinoć imala feštu,ustala u pola jedan i do četiri nije zaspala,mm se igrao sa njom, a ja danas na poslu ko zombi
01.07.2010, 18:02
Honey3
3035
dafri i moja je preksinoc imala festu u dva se probudila ukakila se,usmrdila sobu citavu dok sam je oprala dama se razbudila i tefericala jedno dva sata i zaspala,a inace ne budi se navece.....ja pokusala kod mene da zaspi, ma nece samo ustaje,stipa me,udara,skici i opet na karaju u kreveticu se smirila
01.07.2010, 18:39
Anoniman
sreca da,pa je anel veseo horan razigran njupa masallah ma sve za 5. Pitam se pitam....... Do cega je nadam se da su pogresili nalaz..... Zar,moze djete biti veselo,horno razigrano,ma da se na njemu vidi trunka neobicno ne a nalaz bezzz.... Danas me moja dokt.tjesila pa ce ma daj nije mu nista pa vidi ga veseo zdrav izgleda Ti si bolesna prije bi se reklo da ti imas upalu pluca kakav si prebledila
01.07.2010, 19:10
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: INNIC
Gledala sam neki dan reportažu na TV-u...ne znam, meni to zvuči kao neka krajnost i pretjerivanje jer ja ionako komuniciram sa svojom bebom onako kako smatram da treba, svaki dan pričamo i pjevamo (nekad imam osjećaj kao da pričam sama sa sobom ) i tako valjda uči...a sad to neko 'izmišljanje' znakova za bebe mi baš djeluje kao ono 'nekom dosadno u životu' pa šta ćemo sad novo izmisliti.
joooj to je bilo u onoj komediji "upoznajte fokerove" i baš su tamo ismijali tu metodu.
feliks držimo vam palčeve sutra da bude greška u nalazu
01.07.2010, 21:43
Meri29
1045
Felix nadam se da ce sutra sve biti u redu, da nije upala
Bambolini nasa
01.07.2010, 22:02
Anoniman
Felix bona, bice to sve ok...ljubi nam druga
neg da vas pitam nesto...ovaj moj je poceo uvlaciti i "izvlaciti" stomak...vidim da to svjesno radi...i to kada ga presvlacim...kao kakva trbusna plesacica...pa se ja opet pitam
01.07.2010, 22:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09
felix mila, nadam se da ce nam drug biti dobro i da ce brzo ozdraviti... nastoj da se ne sikiras puno bice on dobro... samo polahko... ljubi nam puno druga...
mi smo jucer bili na kontroli, imamo 8.400 grama, dugacki smo 66 cm, primili smo dvije boce i imamo jos jedan zubic...
i za zub
01.07.2010, 22:12
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
neg da vas pitam nesto...ovaj moj je poceo uvlaciti i "izvlaciti" stomak...vidim da to svjesno radi...i to kada ga presvlacim...kao kakva trbusna plesacica...pa se ja opet pitam
To ti je neki virus, dadada..... Jer i Riana je zarazena ... Ja danas napala mm da je kupio male pelene, nikako damici da zalijepim one trake, a ona se samo smije i uvija....
01.07.2010, 22:15
Anoniman
dadada,mogu mislit trbusne plesacice izvodi cuda.....Neka ga ba,nego cudi me od koga to nauci??? A.je zaspo jeo,izmorio se puzajuci ziva mira nema i dalje nista ga nesputava nimalo al neka ga mene none bole otpadaju kao da sam maraton trcala a i jesam bome svaki dan za njim letam nije lako. Idem i ja laganini nadam se da cu moci spavati,i da ce doci lijep san na oko. Hvala svima I cujemo se abd.sutra nadam sa lijepim vjestima:) (negubim nadu)
01.07.2010, 22:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: dadada
To ti je neki virus, dadada..... Jer i Riana je zarazena ... Ja danas napala mm da je kupio male pelene, nikako damici da zalijepim one trake, a ona se samo smije i uvija....
e dobro je onda ...ja se vec prepala...jos mi fino mama govori da je to normalno...al' ja jok
01.07.2010, 23:02
iv@ncica
2115
vecer mame vidi mene uvijek u kasne sate ..ja od sutra na odmoru
felix- sretno draga--ma nek je on veseo i dobar...a razloga za takav nalaz moze biti milijun...a sta bi bilo da nisi izvadila nalaze..ne bi ni znala za to....evo mi dosad nismo vadili nikad nalaze pa se pitam bi li trebala da vidimo stanje, a opet gdje cu zdravo i čilo djete bost radi fore..e ne znam..ma sretno cekamo vijesti sutra i drzimo fige
dadada- i mi ti imamo trbusni ples odavno..ja s am isto mislila da ga pempa steze..pa da mu je mali...pa da ga boli stomak..ali to su oni otkrili novi misic pa vjezbaju...uh a sad smo cesto gole kako je vruce..pa ga pustim cim mognem da malo go proleta po kluci, ali jao nama nesto mu se mrda između noga pa mu je sad to glavna zanimacija..cupa ga, stane pa se sagne da ga vidi ...pa ga prstom dirka..pa mu se cudi...ma mi placemo od smijeha
< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.7.2010 23:04:19 >
01.07.2010, 23:16
R&T@
5982
Zalosno sto cu ovo napisati ali tako je: Ja sam na raspustu do 20. augusta i panika me hvata... Posao mi je bio siguran izlazak iz kuce i prilika da "odmorim mozak"... Ono pola dana i vikendi su mi bili luda kuca...
01.07.2010, 23:17
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Zalosno sto cu ovo napisati ali tako je: Ja sam na raspustu do 20. augusta i panika me hvata... Posao mi je bio siguran izlazak iz kuce i prilika da "odmorim mozak"... Ono pola dana i vikendi su mi bili luda kuca...
joj znam o čemu govoriš...al brate izađite van kuće...čim svane spremi i tutnjanje... i sama ću tako...pa malo na more...
inače...sramota reć...al ja se baš od njih na poslu odmorim