Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cestitke na rodjendanima , da su nam zivi i zdravi....Puno poljubaca
04.07.2010, 10:29
Mya_81 RR
5531
I mi se pridružujemo čestitkama za male roćkase, a jučer nismo čestitali ni Hanici.....ljubimo sve punooooo
I zvanično smo se počeli buditi noću Nekad čaj pomogne, nekad ne fakat više za izluditi
04.07.2010, 10:44
Hannica
2920
Hvala svima na cestitkama za mali rodjendan. Mi smo juce opet uzivale,cijeli dan smo bile vani,Hana je bas uzivala,ljuljala se,kupala u bazencicu...malo gnjavila mamu. Danas se pakujemo i sutra aBd idemo pravac more. Idemo u Neum ,nije nam se dalo da vadimo pasos za bebu pa nemamo drugog izbora. Mislim da je i vrijeme da istrazimo taj Neum,jer nikad nisam bila tamo. Nadam se da nije mnogo ruzno. Mi vas pozdravljamo jer vise necemo svracat na ovu temu dok se ne vratimo. Puno poljubaca za mame i bebe od mene i moje Hanumice.
04.07.2010, 10:56
Srculence
848
Hvala vam svima na čestitkama!!!Ljubimo vas sve redom . Zaha ja tek sad vidjela da su Esmica i Dino rođeni na isti dan. Esmici sretan mali rođkas i neka nam je živa izdrava
Zaha gdje si se porađala ja sam u Državnoj bolnici...pa reko možda se i znamo:-)))?
04.07.2010, 10:57
Srculence
848
IZVORNA PORUKA: Mya_81 I zvanično smo se počeli buditi noću Nekad čaj pomogne, nekad ne fakat više za izluditi
joj i kod nas ista situacija...jedno vrijeme se nije budio a sad ponovo počeo
04.07.2010, 11:30
Leena
2841
Sretan mali rođendan Dini, Lani i nasoj imenjakinji
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
04.07.2010, 12:15
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: Mya_81
I mi se pridružujemo čestitkama za male roćkase, a jučer nismo čestitali ni Hanici.....ljubimo sve punooooo
I zvanično smo se počeli buditi noću Nekad čaj pomogne, nekad ne fakat više za izluditi
pozdrav i od nas,uh kako je vruće baš za ne izdržat,mi smo imali jedno buđenje noćas al kratko trajalo sreća,i M se tako dvi noći ne budi i onda opet krene s buđenjem ma ko će ga više znat valjda do druge godine se to ustali čestitamo i mi male rođendane
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Ljubav, 25.06.2009.
04.07.2010, 14:34
koka i po
7309
Ja i ti mya možemo čitati do sutra
KAD BEBE ODLUČE da počnu spavati čitavu noć ,onda ćemo i mi spavati
04.07.2010, 14:41
mala86
2755
pozzic cure cestitamo male rodjendane mi smo jutros (tradicionalno nedeljom)bili kod bake na kafici,onda dosli kuci,papali i spava od 12 sati ,meni pravo cudno,isla jednom u sobu i kako sam ga gledala tako se i probudio,samo jeo i nastavio!nema temeraturu!raspavo se pravo...
da se hoce probudit da mogu usisat,sve sam drugo napravila...
mya pa minjica kad se probudi jel bude budna igra se ili samo jede i nastavi?! ako te sta tjesi ja jos ustajem svaka 3 sata,i najcesce se budi u 7,jutros u 8 ,joj bas mi je djete danas spavalacki raspolozeno
04.07.2010, 14:47
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: koka i po
Ja i ti mya možemo čitati do sutra
KAD BEBE ODLUČE da počnu spavati čitavu noć ,onda ćemo i mi spavati
Veliš možemo se informirati, ali pomoći nam nema
Mala, ah, ne znam šta da ti kažem....nekad se probudi pa je bočica čaja opet vrati u snove, a nekad plače ali od huje jer je ne želim nosati...tačno znam taj njen plač, tj. vrištanje i onda kad vidi da ne reagiram počne kašljati...znam da su sve to faze, a pošto sam s njom i njenim noćnim katastrofama prošla svašta mislim da ću i ovo...
04.07.2010, 20:14
Honey3
3035
kako ste nam svi redom?????danas se nije bas aktivno,nedelja pa svi put po noge mi smo bili na Vrelu Bosne i bilo je pravo lijepo,poveli jos djece iz mahale,veliki se igrali a Esmica uzivala na onom svjezem zraku cestitamo i drugarici Lani mali rodjendan hvala vam svima na cestitkama,jos malo i veeeliki rodjendanSrculence i ja sam rodila u Drzavnoj i bila sam u prvoj sobi lijevo,bilo je dosta porodilja mozda smo se i vidjele Hannice sretan vam put,fino se odmorite i dobro iskupajte
04.07.2010, 20:23
Anoniman
pozzz i od nas dobro smo zivo,zdravo.I kod nas je bilo vruce uzas.Evo idem anela pupat pa posle citam kako ste mi. Cestitamo male rodjendane
04.07.2010, 20:46
rose 87
1427
kako ste nam,mi svratili na brzinu da cestitamo Anelu rodjendan zelimo mu sve najbolje u zivotu,da nam uvijek bude sretan,ziv i zdrav,jucer nismo mogli,krecimo kucu,cestitamo i male rodjendane i zubice nove mi smo ,mali je nervozan,zeli da bude uz mene a u kuci grozno nema se gdje proci,seka ga moja cuva ali nece samo meni pruza ruke,da mi je samo ovo srediti jer i ja njega pozelim da se malo igramo zajedno pozdrav veliki svima
cestitamo male rodjendane dragim drugaricama Esmici i Lanici kao i drugu Dinu naravno... da su nam zdravi i zivi i da dobro slusaju roditelje... ljubimo vas sve redom i saljemo male pokloncice
Bambi...ja cu te citirati
04.07.2010, 23:16
Anoniman
Mya, ne znam jel te tjesi... i mi se budimo pa barem 2 put ja vise ni ne znam kako je to spavati u komadu
04.07.2010, 23:22
Srculence
848
IZVORNA PORUKA: zaha Srculence i ja sam rodila u Drzavnoj i bila sam u prvoj sobi lijevo,bilo je dosta porodilja mozda smo se i vidjele
Ne znam u koliko si ti došla jer ja sam ti i bila u toj sobi taj dan do nekih 11 sati ja misli pa su me (zbog urlanja )prebacili u drugu sobu skroz na kraju hodnika do onog njihovog balkončića ..i na kraju mi radili carski .Ma ako si taj dan čula nekoga da se dernja na sav glas i doziva doktore to sam bila ja . Ljubi curicu puuunoooo!!!
04.07.2010, 23:22
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
Mya, ne znam jel te tjesi... i mi se budimo pa barem 2 put ja vise ni ne znam kako je to spavati u komadu
E, nek je nesto i mene mimoislo s ovim mojim razbojnikom... Samo mi jos to treba....
Kuc, kuc,...da ne ureknem...
Dadada, trebala bih sad staviti onog smjeska sto lupa o bubnjeve, drvo je drvo, ali da je ne probudi jer bih se i ja rasplakala...
04.07.2010, 23:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: dadada
E, nek je nesto i mene mimoislo s ovim mojim razbojnikom... Samo mi jos to treba....
Kuc, kuc,...da ne ureknem...
Dadada, trebala bih sad staviti onog smjeska sto lupa o bubnjeve, drvo je drvo, ali da je ne probudi jer bih se i ja rasplakala...
a onog maog crnca ne stavljam vise ...koliko sam skontala, nikom nije pomogao ...grozna sam
04.07.2010, 23:40
R&T@
5982
Sta ce on jadan lupa li lupa, briga njega sta nama treba...
Tako i ja "rondam"(sto bi moja mama rekla)po kuci, ne gasim se, a moje cure sve po svom...
Nadji ti neke nove smailice... pa da se opet "pojedemo" od muke...
05.07.2010, 08:26
Mya_81 RR
5531
Jutroooooo
Odmah da počnem kukati Počeli smo se penjati po fotelji i muka je živa....ta cura bi to radila po cijeli dan Luda je totalno, ali ono veselje kad se popne, pa počne skakati i vrištati kao da pokazuje koliko je sretna da je samostalno nešto uradila mi je prekrasno Ali bila mi je smiješna skroz jutros, čim sam je spustila u dnevnu ona odmah zapićila na fotelju sva sretna
05.07.2010, 08:35
Mona Mohamed
1443
Lijepi pozdrav, drage mame. Imam jedno pitanje i nadam se da ce mi neka od vas pomoci. Naime, je li beba, stara 7 dana spremna za voznju autom? Put bi trajao 6-7 sati sa pauzama kad god treba i sa nocenjem na pola puta..Dakle, poslije 3-4 sata voznje.. Ne sjecam se kad sam zadnji put vidjela bebu staru 7 dana i zaista sam u nedoumici.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
05.07.2010, 08:57
Nejrica
351
Mi uranili jutros!Nadamo se da ste se vi ostali naspavali! Sa zakasnjenjem cestitamo male rodjendane i sve naj,naj Hani,Esmi i Dinu! Mi smo juce imali jako zanimljiv dan...isli smo na bazen,Kerim je jako,jako uzivao i plivao,hihihihi...ozbiljno,ma vrti i nogicama i rukicama kad mu kazemo da pliva,mamina ribica! Kasnije momacki odspavao,a mama u medjuvremenu prala prozore,zavjese (da se zna da sam i ja vrijedna ) Isli i na vikendicu,gdje se istrcao,brao cvijece,ljuljao se...ma predivan dan!Evo se spremamo da trknemo do granapa.
Mona,moje misljenje je da je ipak malo prerano da tako mala bebice ide na tako dug put.Ipak tim malim bicima treba neko vrijeme da se prilagode na ovaj nas svijet,a to bi bilo preveliko umaranje...ne znam,ja iskreno ne bih.
05.07.2010, 08:58
bebacha
1170
beba tog uzrasta gotovo stalno spava,al opet ti nesto nemogu dat neki savjet.vjerovatno bebi nebi bilo nista drugacije nego kod kuce,mozda.meni je veci problem kako bi ti t dana poslije poroda mogla ici na put.ja sam se porodila prije 10 dana,imala super porod al jos nisam spremna ni za kakva putovanje.