IZVORNA PORUKA: marinčii
APOTEKARKA pa otkud sad osip baš mi je žao što rweče megi nasdam se da neće biti ništa strašno i da će brzo proći
kod nas pripreme stalno nekud lutamo pa i nemamo puno vremena za javit se,večeras idemo na selo dole ćemo praviti zabavu jer je i hladnije a i više prostora nego u stanu,
iv@nčice vidim te ,pa di si ti ?kako nam je prijatelj?sluša li?
puse svim bebicama
ehej
evo za sve mame od nassssss....i veliki pozdrav mya- da nisu afte u pitanju..ne radi nista bez lijecnika marinci- ma ja ti ulovim na malo vremena i otvorim sto tema na RR i onda ostavim sve popaljeno, a trcim oko A.

..ma sve je ok..evo kupamo se u bazenčicu na balkonu..pa sam mu dala juhu pa legla i evo stancam sad ovdje...pogan je do bola..ali sad sam na odmoru pa mu moze biti..inace 1.9 vrtic i onda ce da gori...kako nam matej..pa setate li kad...da nam svratite negdje na kavu ?
mi vam stalno nekud hodamao...spremamo se malo na more..pa u turneju kod rodbine..kucu smo sredili

..oprali sve zimsko, uradili generalku i sllll....sad ide odmor napokon.....moj Andrej sve ignorira i samo radi po svome...vise i nehje kad ga zovem zna da cu mu reci ne-ne...trci zatvorenih ociju i spuca od zid

... cim ga skinem cupa jadnu cunu..jede sve zivo i s tavlja u usta...vristi za 10-setoricu..bude me stid..dobio je zabranu dolaska kod m.mame jer sve sto je mogao je prevrnuo i izvrnuo..pokvario is l...eto ukratko od nas...