Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
sretan rodjendan Muhamedu ljubimo ga Mi smo spavali onak,budio se nesto i usto u pola 8. A.je pravi nemirko ma ziva mira nema samo se dize dira sve sto,netreba kad gdje odem nema mira nemogu sjest 5min.kafu popiti.Kad se vozimo autom nece da sjedi stoji,dira svasta nesto Kad smo u kolicima carape,kapicu ,sandale sve skida izvija se nekad mu omrzne se vozat Odnesem ga sveki,zove za 5min.da dodjem po njega jer sve dira Kad trebam na wc.ide samnom u kupatilo nema druge Igracke ga uopce nezanimaju,samo serpe i kasike Ma zvrk pravi.Sinoc me tako izmorio zivu,,,samo trcim za njim i vicem ne,ne nediraj to,ostavi to .....a on nista nehaje Zatvorim,vrata u dnevnoj da neide dalje kmeci pred vratima penje se samo da ih otvorim,ode u dr.sobu gdje mm radi sve dira mu kablove,zvucnike sta puta oborio penje se na usisavac oce da ide,niz stepenice ma samo belaja trazi.Da hoce,samo abd.prohodat lakse i trcat za njim pustiti ga nego ovako Neki dan mi iz kuhinje izvadio,tjesteninu za supu sve izvrno i nogama gaco,,....
12.07.2010, 12:09
Srculence
848
Evo i nas.Bolesni smo ....imamo upalu oba uha ....Bili jutros u d. zdravlja.Dr kaže da je jaka upala i da je komotno za pencilina...ali mu ih nije prepisala nego da ispije Zinat do kraja pa onda na kontrolu pa ćemo vidjeti.Jedin me tješi što je tura prestala i što jede hvala dragom Bogu. Muhamedu sretan rođendan nek je živ i zdrav Felx draga samo ti se čini da će ti biti lakše kad prohoda ..tek ga ond nećeš moći stići .Ma samo nek su na zdravi a ostalo ćemo sve lako .
12.07.2010, 12:14
Hannica
2920
Pridruzujemo se cestitkama...Muhammede sretan rodjendan,sve najbolje ti zelim.
12.07.2010, 12:37
*pcelica*
1815
za male bebice mirne i one nemirne A je isto slabo spavala.Probudila se u sest i ja je prenijela kod nas u krevet da sestru ne probudi a ona mali lopov vidjela m kako spava pa sve nazor kaslje da se on probudi . Danas joj je nikao zub pa sad vise nije krezubica ima jedan a i ovaj drugi ce za koji dan
12.07.2010, 14:41
Apotekarka
3918
Pzdrav s radnog mjesta i ovaj tjedan sam u 2 smjene,bas sm umorna... Antonio mi i proljev imao,sve mi to lici na zubemdoktorica rekla da ima cak i krvni podljev iznad 3 koja nice...Vani po danu nije,a sinoc kad je predvecer izasao opet se malo ouo,uglvnom on ruca,dobar je...dusa mala,bas sam ga pozelila...Ah ti ztubi sta rade...
12.07.2010, 15:51
Anoniman
Srculenece bas sam danas mislila na vas sta li je sa D.Zami je zbog upale jojj odakle da uho boli dusa mila nedajte se bit ce bolje abd.ljubim vas:) Apotekarko,kad te citam jezim se iskreno najiskrenije strah me sta nas onda ceka vidim imate veliku muku sa zubicima al tjesi se da ce vama izniknuti svi i biti rahet posle Dok ja budem deverala sa A. Ljubimo vas
12.07.2010, 17:32
megi
935
evo i nas mi smo i dalje prehladjene
adna je juce i imala temperaturu isli smo jutros u dz kaze dr nema nista na plucima, nije ni grlo, a posto ima neke proljevaste stolice, da se tako izrazim kaze najvjerovatnije virus a da temperatura moze i od zubica jer su krenuli dala nam linex, ja joj dajem ors 200, ali ona nece nista da jede ponovo smo uveli dojenja malo vise jer me strah sto nece nista da jede ma danas je pojela koji komadic hljeba kasiku rize i cetvrtinu krompira pomalo je vode i caja pila i to je to
valjda ce ovo brzo proci sva je tuzna, kenjkava samo bi se mazila i nosala evo sam vam se malo izjadala da mi bude lakse
cestitamo rodjendane ako smo koji propustili
12.07.2010, 22:58
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: felix
Kad se vozimo autom nece da sjedi stoji,dira svasta nesto
Izvini Felix, ali moram reagovati...
Molim te, molim te, ne dozvoli da bude van sjedalice za vrijeme voznje...
Postoji mnogo nacina da ga zabavis: igracke, hrana,... A bolje je i da place, nego da je u opasnosti...
Srculence, Megi, bas mi zao bebara... Drzim vam fige da sve brzo prodje...
13.07.2010, 09:02
Anoniman
Dobro jutro drage moje...
pcelice prvo vama da cestitamo zubic da i ostali lagano niknu...
felix mila sto rece tajra MOLIM TE nemoj ga pustati da bude van AS u toku voznje... ne daj Boze zla casa... vozite vi oprezno i lagano, ali ne vozi glupan koji ide u susret... 1000 puta kazem da je moj babo u pravu kad kaze, znam kakva sam ja budala za volanom, al ne znam kakva je budala koja mi dolazi u susret... zato MOLIM TE i ja OBAVEZNO U AS...
Srculence - megi, zelimo vam sto prije ozdravljenje...
moj Nane je nocas imao najduzu noc spavanja... zaspao sinoc oko 22 h i nije se budio ni da doji sve do 6 jutros... bas sam se naspavala...
13.07.2010, 09:17
rose 87
1427
jutro da vas i mi pozdravimo,necu pisati kakvi smo u zadnje vrijeme,vec jesam na temi nemirne bebe,samo cemo cestitati zubice ,a bolesnim bebama sto brze ozdravljenje
jutro kod nas sve staro,poceli smo opet malo duze spavat ujutro(do 7) sto je meni ! eno ga i sad pajki,mm trenutno kuci pa uzivamo(e danas nam je 7 punih zajednickih godina )!
nadam se da ce bolesne bebarice sto prije ozdraviti
a felix joj to i nas sve ceka!Leon hoda izmedju stola i kreveta,seta ko veliki,ali opet treba biti na oprezu stalno,sad se poceo penjat i uz ormar
13.07.2010, 10:30
Mya_81 RR
5531
Samo da nabrzaka pozdravim generaciju
Da zaželimo bebicama našim da nam što prije ozdrave
Mamu danas malo glava boli i nije 'u mudu'
13.07.2010, 12:34
amela2208
3060
dobro jutro, dobar dan svima...
Ja vise ne znam nı kad je noc nı kad je dan, dosla sam da vam se zalim (kao po obicaju ). drage moje zene ja stvarno vıse ne znam sta da radım, moja mala hanumica je pomıjesala dan i noc danju vecinom spava nocu luduje evo zadnjıh mozda nedjelju dana je takva, mislila sam da ce joj zubici ali njena dr kaze da nece jos puno bala ı pljuje fakticki . Preko dana se naspava i nocu nıje luda da spava Ne znam sta da joj radım danas sam joj se zaklela da nece spavat preko dana (eno je vec zaspala )Ne mogu vise ovo da izdrzim stvarno. Molim vas ako imate neki dobar savjet napisite mi. Velika pusa za sve mame i njihove male i velike
13.07.2010, 13:16
Hanady RR
18727
koja je ovo tema
izvinte što pitam a jeli primjereno da ovdje pozdravim mame i bebe generacije 2009/10
13.07.2010, 13:22
Hanady RR
18727
Svi postovi koji se tiču digitalnog aparata prebačeni su na postojeću temu
Svi postovi koji su prebačeni na ovo temi biće brisani.
LP
13.07.2010, 13:24
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: amela2208
dobro jutro, dobar dan svima...
Ja vise ne znam nı kad je noc nı kad je dan, dosla sam da vam se zalim (kao po obicaju ). drage moje zene ja stvarno vıse ne znam sta da radım, moja mala hanumica je pomıjesala dan i noc danju vecinom spava nocu luduje evo zadnjıh mozda nedjelju dana je takva, mislila sam da ce joj zubici ali njena dr kaze da nece jos puno bala ı pljuje fakticki . Preko dana se naspava i nocu nıje luda da spava Ne znam sta da joj radım danas sam joj se zaklela da nece spavat preko dana (eno je vec zaspala )Ne mogu vise ovo da izdrzim stvarno. Molim vas ako imate neki dobar savjet napisite mi. Velika pusa za sve mame i njihove male i velike
Za ovu situaciju jedini savjet je "briši na spavanje!"
13.07.2010, 13:33
samedi
1047
Dobar dan drage hanumice! Nije me dugo bilo,svasta se izdesavalo. Cestitamo rodjendane,zubice,prve korake... Konacno smo prijavili internet pa cekamo da nam dodju prikljuciti za dvadesetak dana,pa se nadam da cemo se cesce cuti,ljubim vas sve!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
13.07.2010, 14:11
Apotekarka
3918
Dan...kako su mamite i bebite Ja evo na poslu umirem,kad ce sest,glupaca sve zavrsila popslove crkla umjesto da sam razgodila... Grlo mi opet upaljeno skroz...potrosila jedne pastile i nista... Antonio je prvo kritican,smjesn,zeznut i ujedno zanimljiv,a dijete mi se po dnu raspavlo prvi put 2,5 ata spava i jos zna pio 1-1,5 ali zato u 8 ustane... Kaze teta d je plakao za postarom, reko ko da dijete zna da je to mamina prva ljubav Po danu je u kuci predvecer kad j dođem s pposla izdjemo vani...
13.07.2010, 14:41
Anoniman
pozz mile Vidim ruzile ste me Problem je sto nece u sjedalici da bude vicee dere se place sve dok ga neuzmem rijetkost kad oce u njoj imam ja sjedalicu u autu naravno al bome rekla sam mm drugi put neka preplace citav put al ja ga uzet necu nije do mene vec do mm.on je kriv neda mu plakat Hvala na brizi a naravno da cemo dr.put drugacije nema vise podlizivanja mu...a ni mm .inace neidem nigdje s njim JOJJJ jest kod nas vruceeee uzasss,,anel nervozan jedva skoro zaspo obavezno rani pola 8,ili 8 ni min.vise Kud jutros bili sami anel nece da spava inace odspava malo oko 11.dodje sveki s pijace bumm.na vrata ni pet,ni sest odma jao krsa ja nehorna ljuta,vruce doslo mi svasta nesto uhhh Kaze pa sto si otkljucala vrata kao moze mi tko bahnut kod mene nije sredjeno igracke razbacane odjeca anelova Reko ko ce doci bogati,samo mislim bas ti tko dolazi bez najave grrrr ljuta sam aman reko zeno jel ti vidis da anel spava jel ja odbrusim ljuto Nemogu od njega a nikud mi se nezuri kad zaspi tad cu raditi neboj se necu ga snijeti dole samo si mislim...... Na jutro me raspici boli je briga za moje igracke razbacane grrrrrrrrrrrrr Otisla nesto dole reko nece da spava 12 sati bilo ma da beknu ista,samo suti nece rec daj ga 5min.odmori malo kafu popij u miru nista grrrrrrrrr Sutra sam seku rezervisala sebi da sredim i odmorim u miru Mada nije joj drago kad god sam rekla doce mi seka ona nista pa ja bi reda radi,rekla neka dodje MM.kaze pusti ju kraju suti ,,,,,,,dokle cu ja sutiti........ Odo ja sa teme izvinjavam se morala sam malo se ispuhati nadam se da,nezamjerite. Neki dan po suncu u podne meni vice idi djete setaj helloooo zeno vidi da przi iz zemlje i iz neba necu do mraka nigdje Samo da nije dole kod nje,da joj neprzni nevoli to...... Zato ja bar rijetko s silazim a mm boli me briga neka ide kad hoce ja NE
13.07.2010, 14:58
Meri29
1045
Uh Felix draga tvog problema , dolazi kad hoce i kako hoce i jos te proziva za igracke
Amela nema tu pomoi, kako je obrnula dan i noc, tako ce to i da vrati. Problem je samo kako izdrzati dok se to ne desi. Spavaj i ti kada bebi spava, nista ti drugo ne preostaje
13.07.2010, 15:47
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: Meri29
Amela nema tu pomoi, kako je obrnula dan i noc, tako ce to i da vrati. Problem je samo kako izdrzati dok se to ne desi. Spavaj i ti kada bebi spava, nista ti drugo ne preostaje
a dje cu spavat po ovako toplom danu evo danas pokusavam daa joj skratim spavanje dnevno mozda bude nocas bolje spavala Meri29 zasto kazes nema tu pomoci zar je to nesto kroz sta treba svaka beba da prodje pusa od nas za vas
13.07.2010, 16:22
Anoniman
da amela vecinom svaka beba to prodje da vas pitam dali bi ja smjela anela pupat u bazencicu van ili ne???? MM.mu oce uzeti mali sa kisobranom da mu neudara sunce pa me nesto strah sta ja znam ..... Jestel vi svoje brčkali van ikako????
13.07.2010, 16:28
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: felix
da amela vecinom svaka beba to prodje
A mene ne moze nista da zaobidje , prvo problemi sa dojenjem,oporavak od CR,grcici,sad nesanica pa ce i zubici uskoro....ja sam bez sna isto ko riba bez vode. felix: ako je toplo vrıjeme sto da ne u bazen?
13.07.2010, 17:00
Nellica
220
Drage moje,
koliko dugo nas nije bilo predugo, MM sad radi od kuće tako da je većinu vremena neizvodivo dokopati se komp.
A fali te nam jako.....
U medjuvremenu smo počeli papati sve i svašta, ubucili smo se prolopovili, naučili piti iz bočice, počeli se prevrtati na sve strane i u svim pravcima....
Sta smo sve propustili.... sve cestitamo .....
Sada čekamo sljedeci mjesec pa pravac more.... mmmm jedva cekamo ....
13.07.2010, 17:03
Srculence
848
Evo i nas Mi smo sad za sad dobro Bogu hvala...iako imamo upalu ne plačemo i dobro jedemo:-)))Potavila sam pitanje tamo na temi "Šta kad boli uho?"i niko mi nje odgovorio Da li ja Dinu smojem izvoditi vani šetnju..mislim kad prehladi.Djete je od subote u kući i baš je nervozan...ne zaspe do pola 11 jer je navikao da malo prošeta.Ne znam ni sama jeli pametno