Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
vece Mi bili u gostima kod mame tajo mi bolestan .....A.je slusao hb.zaspo u auto dosla kuci samo skinula sorc i pempu promjenila nije se budio.Dala flasu popio 30ml jedva inace sad nece da jede kad zaspi vec kad gleda.Pa nisam ga htjela razbudjivati neka spava a jeo oko pola 7.cokolino Srculenece drago mi je da je dino dobro.A za jelo i anel slabo jede kako su vrucine vise vode pije Mya,mogu mislit kako si se prepala pa kako da padne dusa mila Zato,ja strepim kad je A.u krevetcu jer se dize i hoda po njemu jos se naginje prema dole uh.....Drago mi je da je sve dobro.Ljubimo cvorugicu da brzo prodje
18.07.2010, 08:26
mala86
2755
jutro svima mi smo aktivni od 7,evo ga sad puze od sobe do boravka(tamo tajo ovdje mama )!kazu danas pljuskovi,a mi ni juce ne odesmo u Fojnicu,uh bas nam se neda,kaze mm sutra cemo,a svaki dan nesto iskrsne
mi smo hodalicu sklopili i stoji na balkonu,ceka da krenemo do kante pa da je bubnemo "s apetitom"!prekuce mm u boravku ja nesto po sobi radila,o on trckaro tamo vamo-i odjednom cujem mm zove me,mali place,ja dosla mm ga dize,hodalica se izvrnula s njim,ma za centimetar je promasio sami rub ormara !imo kraj oka cijelu stranu crvenu,namazala malo maslacem(kazu da pomaze)i nije nista ostalo!joj oduzelo mi je godina zivota!
joj mya bas mi je zao minjice,ljubi je
veliki za mame i
18.07.2010, 09:11
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: felix
vece Mi bili u gostima kod mame tajo mi bolestan .....A.je slusao hb.zaspo u auto dosla kuci samo skinula sorc i pempu promjenila nije se budio.Dala flasu popio 30ml jedva inace sad nece da jede kad zaspi vec kad gleda.Pa nisam ga htjela razbudjivati neka spava a jeo oko pola 7.cokolino Srculenece drago mi je da je dino dobro.A za jelo i anel slabo jede kako su vrucine vise vode pije Mya,mogu mislit kako si se prepala pa kako da padne dusa mila Zato,ja strepim kad je A.u krevetcu jer se dize i hoda po njemu jos se naginje prema dole uh.....Drago mi je da je sve dobro.Ljubimo cvorugicu da brzo prodje
Žao mi je tate...nadam se da nije ništa strašno...
A kako je pala - skužili smo da je ogradica (ona pamučna što se stavlja) bila opuštena jer se ona stalno igra s njom i ona joj je bila uporište da tu stavi nogu i poleti...
uglavnom, trenutno nam je madrac 22cm...sutra kupujem spužvu ne veću od 10cm i vadimo ladicu iz kreveta pa ćemo neku improvizaciju napraviti da spustimo spužvu još niže pa da tako dobijemo još bar 20cm što će biti super jer će joj onda ogradica doći do glave i tad mislim da nema šanse da pada
Joj, znači svima je jučer bio dan s lošim aktivnostima....ljubimo Naneta i Leona naše male drugare A znam mala da si se prepala...šok je to strašan
18.07.2010, 09:20
škorpija
6649
uuu dobro nam je cura prošla, mogu mislita kakav je to let bio ,ma djeca stalno iznenade svojim načinima improvizacije kad je neki nestašluk u pitanju
18.07.2010, 10:52
Meri29
1045
Kako lijepo grmi i sijeva napoljuuu Majdu nista ne moze sprijeciti, dijete spava u 16. Taman da malo sredim kucu, napravim gospodici mjesta za hodu, sve mi se udara u terpezarijski sto Jos da mi je muziku odvrnuti... ali od te ljubavi nema nista
Mala, Bambi, Mya nadam se da su nam bebice danas dobro i da se ne sjecaju padova. Ja bas mislim da se moja malo sjeca, od rodenja mi je upala tri puta i sada kada je neko podigne visoko i sl. bas vidim kako se zgrci, kao da ocekuje udarac, zao mi je, bas joj je mama smotana. Valjda mi dijete nece imati traumu
18.07.2010, 13:34
dafri
1097
pozz, Mya vjerujem da ste se baš prepali,ma ko bi znao sve njihove trikove mi smo kupili madrac od kokosove vune potvrd je taman kako treba a desetak centi je širina baš zbog njihovih vragolija, mada se Una ne zadržava u krevetiću ni sekundu dulje nego što treba megi Uni je rođendan bio prošli mjesec ali si zapamtila dan u svakom slučaju hvala na lijepim željama Sonja i meni Una izgleda mršava ,isto joj se rebra vide a nonice bebele a s godinom je imala 10.700 i 80 cm,nije utrostručila porođajnu težinu mada ni ne mora al eto ja bih voljela da jeste
18.07.2010, 14:58
Anoniman
pozz od nas. Joj miline vani,nadam se da ce ovako dugo jos ostati A. zaspo al jedva usto oko 8.i zaspo oko pola 1.najprije se dobro isplako Inace neda se nikako ninat uzadnje vrijeme vec oce sam da zaspi,kad je njemu cef. Bio je nervozan uzas jedan Tako da sam uspjela i ja snjim odspavati 2.sata.On jos spava Rucak,mu je gotov ,jos samo kad ustane jede i idemo van kako je lijepo osvjezilo mada nema kise samo tmurno vrijeme
18.07.2010, 16:08
Sonja
2429
pozdrav veliki od nas
evo da se pohvalimo da sad imamo 10 bisernih zubica
A je ovih dana bas nesto nervozan i navece se budi u pola noci i ne moze da spava ...sigurno od vrucine tako da sam ovih dana isto zombi
jos nema nikakvih reakcija na vakcinu hB
i naucila sam ga da kaze TATICEEE ..uh da ga samo cujete kako medeno kaze a tajo se topi
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
18.07.2010, 19:51
MinaMM
302
Drage moje, evo i nas nakon duuuuzeg vremena. Malo nam se svasta zalomilo, al to je sad sve iza nas. Svi smo super. Arslan je mashallah dobro. Papa fino i jos uvijek doji . Puze i ustaje mi uz stolove pa imamo i felge po celu kao ukras . Dobili smo dva donja zubica a i gornji su nam krenuli. Ja sam bila nesto bolesna al sam sad dobro. Virkala sam pomalo al nisam nikad imala dovoljno vremena da napisem koju . Ljubim vas sve puno
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
18.07.2010, 21:25
škorpija
6649
minamm falili ste nam
sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni b
18.07.2010, 21:52
Anoniman
MinaMM sta nam radi dusica mala??? nedostajali ste nam plaho puno....
18.07.2010, 22:03
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: škorpija
minamm falili ste nam
sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni b
Neka te ne brine...i mi smo ti isti takvi...mama više nije na rapertoaru, sad je samo ba ba što nam znači bumba, a najčešće viče av av...i to je sve...a što mi dijete ima veliki vokabular
18.07.2010, 22:20
Anoniman
Mina mm. Mi smo dobro skoro se pupo i zaspo sam.Nego jestel vi poceli stavljati u krevetac jastuke bebarama.Nemislim na male vec bas na jastuk,jastuk A.obozava jastuke kad samnom spava odma jastuk grli Sad sam mu,stavila jedan u krevetac veceras ce u krevetac nema sparina ,a ima jastuk svoj pa malo se jedino bojim da mi u neka doba nestane na njega nonom kad se digne eh,onda bi spao ko s ljuske sa krevetca eh,to imam brigu veliku.I znam da ce se malo znojiti pod njim al hajd probat cemo jednu noc. Sonja bravo za brbljavca malog Mi znamo,svasta pricati,dede,mama tata,kad vidi cuku naseg zove ga dede a bobi ili vau vau Zna puno nas oponasat i sve sto kazem zna pokazat Kad kazem gdje je cuna,hvata se dole Gdje je,mamina siska maicu mi skida Kad kazem prstom ne ne anele dirat on meni samo mahne i ode nezna jos prsticem rec ne ne Daj mami pusu da fino ko veliki Daj mami 5.nabaci nabaci rukicom Kako mame kaslje kise,sve zna al oponasat al smjesno al zna
18.07.2010, 22:43
Srculence
848
felix bravo za Anelka On svašta zna Dinozi je nedavni nučio da tašuna pa mu je to sad glavno i zove stalno ta ta ta ...a kad se nešto uspati...nešto radi pa mu ne ide zna mu izletiti i mamammaaaaa a meni srce ko kuća Kad vidi cuku ili macu skiči od dragosti...isto kao da laje to trebate vidjeti i čuti da bi znali o čemu pričam Najsmješnije je što je u zadnje vrijeme oduševljen mojim bosim stopalima....ne znam ni ja iz kojeg razloga
< Poruku je uredio Srculence -- 18.7.2010 22:46:13 >
18.07.2010, 22:47
Anoniman
ee anel kad vidi bose none ide za mnom sve da me dira nesto mu zanimljive mozda lak tko ce znat Danas bila rodica od mm mali mladji od A.samo jedno 16 dana haman a nezna nista nista ,pa se cude kako anel zna a doduse i zvrk je velikiii ovaj samo sjedi uziva samo mu daj jelo nece mrdnuti.Ja za A. trcim da mu ubacim sta u usta koji je zvrk boze Pa gdje nece sipat reci iz usta kad sam snjim non stop ,ucim ga pomalo svemu a brzo kontaju ova djeca Imam problem sa hranjenjem.Vjeruj da mi je doslo da mu samo flasu dajem iz razloga sto nece da miruje u hranilici ni 5min. Igracke no no nece Nego hoce opet ja kriva naucila ga,naspem vode u onu posudu u hranilici da on prsce se brcka lupa,ruke i tako sjedi i pojede drugacije nece da miruje Al obavezno ga posle presvucem sav se uprska s vodom Eto,to mu cef uzadnje vrijeme Nema sanse sjediti ni za stolom,odee vec ga stojeci hranim a on dira mapu ili sta vec samo da miruje dok pojede
< Poruku je uredio felix -- 18.7.2010 22:52:11 >
18.07.2010, 22:52
Srculence
848
Ja ne stavljam lak...pa opet ludi kad vidi
18.07.2010, 22:54
Anoniman
nego stavljasli jastuk u krevetac ti ???Nerece mi a ja cekam da odg
18.07.2010, 22:58
Srculence
848
Stavljam onaj mali tanki ali on ne spava na njemu već ga samo zgrli
18.07.2010, 23:00
Anoniman
ja sam stavila veliki mekani jastuk jer voli jastuke stvarno pa vidjet cemo kako ce noc proci mada se bojim nesto nisam nikad dosad na jastuk ga stavljala Ljubim vas posebno dineka idem,ja laganini opruzi se Cujemo se Pusa velika
19.07.2010, 08:22
Anoniman
jutrooo Sta je ovo svi spavaju ajte bujrum Ja poranila oko pola 7.stomo me boli treba doci pa sam fujj,a brinem za taju ima i dalje bolove jutros isao na previjanje rane ima cir ima nesnosljive bolove na zivo mu cistili kaze mama kakav porod kako se dero sinoc nije oka sklopio od bolova.Boze mili olaksaj mu da covjek dahne joj oce otpatiti stim i to dobro. A.spava ko namjerno da sam ja ostala snjim ,spavati on bi usto u pola 8.a sad drinja Pusa svima Nadam se da ste imale mirnu noc
19.07.2010, 08:33
Mya_81 RR
5531
Budni smo budni Felix i pijemo kaficu...Minja gleda bumbu pa ćemo doručkovati...
Ovakvo vrijeme vani, a meni opet bilo vruće spavati i ustala sam na wc jedno 8 puta...ako me ne diže cura onda dižem samu sebe
19.07.2010, 08:34
Mya_81 RR
5531
I baš mi je žao što ti se tata toliko pati ali nadam se da će uskoro biti bolje...
19.07.2010, 08:40
Anoniman
Pa jeste mya,ostala je sparina u kuci nerazladi ovo lako dok dobro kisa nepadne Al,vani je milina Nisam ni,ja spavala nesto treba doci pa sam se stalno vrtila po krevetu .... Hvala draga i ja se nadam naboljem taji,jer je bas otpatio ovih 10.dana . Boze dragi.....
19.07.2010, 09:21
Meri29
1045
Jutro Ja ne mogu da ustanem, najradije bi jos spavala, nemam pojma sta mi je od jutros. Mala se probudila u pola 7 i ja nju opet uspavam. Ona jadnica gleda sta je mami, a ja je uspavljem i spavam Oko 9 me opet probudila i gleda kao da pita je li sad ustajemo Krivo je vrijeme
Felix nadam se da ce tati biti bolje, mogu misliti kako mu je tesko i kako boliii
19.07.2010, 09:26
nasa princezica
228
Mi malo upali da pozz nasu meri29.Krivo vrijeme bas bi se samo spavalo,ali ti nemoj vec se druzi sa svojim zlatom.Ljubimo vas a posebno pametnicu tvoju malu.