IZVORNA PORUKA: memsi
Dancek i od mene curke,
Pcelice sretan rodendan i sve najbolje od srca ti zelim.
Ninuska ugodan provod na moru i iskupaj se za nas bembele koje su preskocile tu avanturu za ovo ljeto.
Kod mene sve standardno pomalo bebara gura ka izlazu pa u momentu imam osjecaj kao da ce sve iz mene ispasti.Jos malkice akobogda i eto meni moje princeze.Za danas planiram jos nekih stvarcica sto sam kupila oprati i popeglati i konacno spakovati torbu za porodiliste.Ja mislim da smo LTM i ja oborile rekord u pripremanju famozne torbe.Ha,ha spomenule smo je u ovih par dana mnogo puta cini mi se.LTM ima malo vise fore od mene a ja bas ucicala u poslednji cas.Odradila vec kupovinu povrca i voca na pijaci jos jutros rano a vidim vec pricvrljilo napolju pravo.Trudilice moje cujemo se kasnije,odoh se baciti na posao malo.
ko o cemu ti i ja o koferu
ja sam svoj spakovala

ostalo mi jos da operem papuce za bolnicu da i njih spakujem, da kupim sokove i snikers, keks i ovo sto cu od slatkisa nositi, i torba sa kozmetikom. uglavnom, veci dio zavrsen.
uspjela sam jos jednu masinu vesa da operem, da obrisem prasinu po kuci, raskrcim neke sitnice...
e sad odoh gledat neki film sa mm

red odmora, red rada...veceras cemo malo u skitnju, krug po vilsu...lezerno i opusteno