IZVORNA PORUKA: araj
jutro drage moje. Cestitam Lali88
Sad pitanje za iskusne mame. Posto ja ne mogu nigdje hodati, angazovala sam drugarice da mi pokupuju za bebaca osnovno. KAd citam vas, uhvati me panika jer nista nemam. E sad, da li mi trebaju benkice. Meni izgledaju ne prakticno jer nema dole da se kopca. Vec na preklop sto je zgodno kod oblacenja a onda kontam, da ce bebi biti gola ledja. Da li mi takve benkice trebaju il ne? Ne znam ni po koliko komada cega da kupim? Citam neko kupuje svedske pelene. Da li mi to treba ako cu koristiti pampers il vec neke druge za jednokratnu upotrebu. Krevet i jogi cu kupiti u Nobilu, kao i ne promocivu navlaku :) LTM spomenut cu tebe hahahahah. Mozda mi daju dodatni popust.
mi smo nobilom stvarno prezadovoljni. vidjecu jos ovih dana da posaljem mm da uzme jednu novu posteljinu u kompletu, nek beba ima novu posteljinu kad je sve drugo naslijedila od seke.
sto se tice svedske pelene ja to nisam koristila mada mi je mama uredno kupila

eno kako su kupljene ni etiketa nije skinuta. zenu ponijelo
za previjanje ti dovoljno obicna pelena, pampers ili koja vec i tetra pelena koja se slozi kao prije dvije pelene i to je to. nisam gledala klip mislim da je rose to stavila.
sto se tice bodija toga ce vazda trebati. mi smo toga imali bruku em bila zima em ova moja sera kakila po 5-6 puta

znalo i proci pa nam je bodija trebalo bas podosta.
gegice jednodijelne uzimala u amku. sad posto je ljeto uzela laganiju varijantu, kopca se na ramenima (kimono rukavi) ima stopice i dole se izmedju nogica kopca pa je zgodno za presvlacenje. za pocetak imam 3 ta, imam jednodjelni dugi rukav, tanki na istu foru od L, imam 4 donja dijela, bodija...lako je dokupiti u letu.