IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Ja kad vidim vas zene sa terminima u novembru i decembru dodje mi da placem,nemate pojma koliko ste rahat
citiram tebe nekako mi bi zanimljivo a htjela sam slicno da napisem i
bloo moonu ja se u prvoj trudnoci porodila u januaru (2.1.) cijelo ljeto isla na posao u svojim stvarima, i jesen...i mantile, kosulje, suknje, pantalone... i sve mogla obuci. ne kontam kako je zimskim trudnicama belaj raditi ljeti jer sve od svoje garderobe mozes obuci.
a plus sto sam za zime imala veci broj tunika i dzempera koje sam mogla oblaciti na pupu.
meni je po pitanju odjevanja i svega gore pala ova trudnoca nego prva. sad sam em veca gabaritima, em vise je vruce (gore mi je ovo ljeto nego ono u prvoj trudnoci) razbijes ljeto sa godisnjim, manje je i ljudi kolektivni su godisnji i na sudu i u vecini frimi milina raditi. a da ne kazem da ti brze vrijeme proleti kad radis.
meni jedini plus na ovom mom "mirovanju" sto sam sa L pa se druzimo, zanimljivo mi. kad se sjetim mirovanja u prvoj trudnoci i ustajanja samo do wc-a mrak mi padne na oci. toliko sam ocajna bila da sam poslije svih pregledanih serija i filmova pocela gledati gossip girl i vampire diaries