IZVORNA PORUKA: ninuska
Mozda je nesto i pojela...ali nek je bolje..znam.kako to iscrpi..mi smo jedne godine bili u bolnici 7 dana zbog povracanja i proljeva
.
A, upravu si ti. Ona jesu udobna, laksa za voziti, i po pijesku mogu na moru. Dok sa ovim na 4 tocka nema sanse. Ali, kad svaki dan moras uzbrdo, nizbrdo, kroz uske ulice to je problem. Barem meni bio. Dok smo autom super. Ali muz radi, ode autom i sta sam mogla
.
ma ne znam vala jela je isto sto i mi svi. niko drugi nema problem sem nje. sve kontam mozda je malo pretjerala sa bazenom i nahladila se, juce je i vjetric pirkao, ona gola golcijana tamburala po terasi
sveki mi se jutros na sabahu nasekirala odmah je pomislila na hranu i da nije sta pojela.
dobra je uglavnom, sad za sad. evo je i zaspala. ja dok sam je presvukla, raspremila neke djidje po dnevnom, otisla u spavacu da ves rasklonim vratila se ona dusa draga usecerila
ma znam sve sto se tice kolica. mi smo uzeli ova velika glomazna sa tri tocka jer nismo bili ograniceni ni gepekom, ni liftom, ni prilazom zgradi...mislim na ravnom smo. nije mi belaj bio ni da ih sama teglim jer nisam nejaka
moja mama je uzela kisobran kolica kao eto da imamo njih da su mobilna kad ona i sveki budu uzimale L na konak pa da vukljamo i ta mala kolica. ne da se nije vozala u njima

dijete obozava setati...nego je skontala da su joj dobra samo kad je dobro umorna pa da je stave u kolica i malo je vozaju po stanu
neki dan je nicim izazvana trazila da je stavimo u ova nasa kolica i tako sjedila i gledala crtice u kolicima