IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: rose
i ja te vidim tako...mene naka trema uhvati kad je ugledah kako puse
ma ja cu kako mi ono carobno jutro rece radit nesto po kuci otic porodit se i opet nastaviti radit
Moram vam ispricati za situaciju tako na Jezeru. Cekam ja ispred na pregled, puna cekaonica zena i ulazi romkinja ali ona kako bih rekla, sto u kombijima zive po autobuskoj stanici i tako (kod na se ti romi zovu cergasi), na njoj se vidi da je mlada, cca dvadesetak godina i ulazi muskarac za njom nosi dijete, stade ona kaze ja se poradjam. Mi svi u cudu, kaze ja moram prva sad ce beba vani. Hajde sta ces, moras pustiti zenu i ona tako stoji i ja gledam, na ruci joj pise Sakib u srcu sa probodenom strijelom. Slova pocetnicka ona iz prvog osnovne, jedno vece, drugo manje. I udje ona i ja zajedno jer su me prozvali i ja sam otisla na uzv a ona na pregled. Elem ona je vec bila otvorena 8 prstiju i sad oni njoj uzimaju podatke. Ovo joj je sesto dijete, Sakib je otac ali nije muz.

Kaze nece Sakiib da me zeni i gotovo, razvezala ona pricu, ne prekida. Kaze njoj doktor, bogme ces mi se poroditi ovdje, zovite Sakiba, elem udje SAkib i uvedee svih petero malih, to je sou nastao. Ona se krenu u ambulanti pradjat svi kucile odose u salu

Ja do sam zavrsila sa pregledom ona se poroila, pola sata najvise

Meni stade ona ko Sakiba

i sve mslim blago njoj a vidis ima jos takvih situacija
a LTM ce zivota mi, otici do pola prozore oprala i masina vesa ceka, porodit se i reci cekajte malo dok ja vo zavrsim eto men nazad