IZVORNA PORUKA: Leptirica87
Jutro drage moje trudnice....uspjesan vam dan zelim....
I da pitam Ziel kad si isla nakontrolu jucer jel te dugo pregledao dr na ultrazvuku i tako jel da ustanovio tezinu bebe...meni do sad nikad nije receno nista o tezini bebe....odlucila sam i ja otici na jedan pregled privatno samo dok skontam kod kojeg doktora bi mi bilo najbolje...Najbolhe mi se dojmio dr Ostrvica iz DZ al on mislim da nema privatno...I ja imam kontrolu sad u petak ako Bog da i slijedecu srijdu termin za UZ.pa cu poslije toga uputit se privatno...
I masallah za bebicu pravo napredna da bude ziva i zdrava i tako napredna uvijek.
Hvala
Ja idem kod dr. Blitvic Azre, ona se nalazi na Stupinama, B9, ako te interesuje pregled je kod nje do sad bio 40 KM, a jucer mi je samo UZ radila zbog tog nekog kriznog perioda, 7. mjesec... pa je UZ sam kostao 30 KM. Bila sam kod nje oko 25 min. pitala sve sto me zanima, svjeza je sa odmora pa je raspolozena

Kod nje se narucuje, pa ja uvijek prije na 7-10 dana nazovem za termin. Tezinu bebe uopste nije tesko izmjeriti bar kako ja vidjo jucer, izmjerila kosti pa onda nesto prebaci i na ekranu pisala tezina, valjda sam aparat racuna na osnovu drugih mjera...
Obavezno idi privatno bilo kome, i ne stidi se pitati sve sto te zanima, jer to je nasa trudnoca, nasa beba, zivot, ja se uopste ne stidim pitati za sebe gdje god dodjem, njihova obaveza je da nam daju odgovore. I privatnici i ovi u drzavnim ustanovama.
< Poruku je uredio ziel -- 26.8.2015 9:17:49 >