PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
vanne penelopa hatepsut _____________________________baby boy se rodio 02.01.2010. ex jedna2u1
vanne penelopa hatepsut
Vanne Sretna mama Penelope _____________________________"Nitko se ne može vratiti u prošlost i stvoriti novi početak. Ali svatko može početi danas i stvoriti drugačiji završetak."
Glasanje završeno Za mjesec septembar dobitnice su: Penelope Sretna mama Hatepsut čestitamo! Ime prezime, adresu i telefon ostaviti meni na pp _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Hvala puno na glasanju.. I hvala RR na nagradi ..veliki pozz
Hvalaaaa _____________________________Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
Hvala _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Stigao i nas paketic Hvala sponzoru na zaista vrijednom poklonu
Viktor je postao simbol nade za mnoge osobe sa autizmom, pokazavši svojim talentom da umjetnost i...
Odgoj, razvoj i njega
Inspiracija za ovaj tekst pojavila sa nakon objavljivanja ličnog bloga jedne nastavnice, bez njen...
Škola
Pepa Prase napravila je mami žurku za otkrivanje pola bebe!
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocijepati ili će biti potrebno...
Porođaj