IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ma ja nekako imam averziju prema GAKu. Ne znam zasto. Valjda sve zene koje znam da su se gore poradjale su se bas napatile. Kad citam rosine postove tacno me povuce da odem gore da vidim kako je ali onda se sjetim ovih mojih bliskih zenica pa odustanem
ja sam ti friska i MAM pa pitaj i nju..ja sam se odusevila...na patologiju dodjoh gladna nakon par sati cekanja kontrole pa da mi muz donese stvari...pojedoh najbolju buraniju u zivotu

smjestili me u sobu do odlska u salu al sam ja hodala po hodniku i pricala sa zenama....pregled i ctg svako malo...nakon poroda, dva sata odmarala u hodniku e to je bilo dosadno jer nisam imala mob...i onda me smjestili u sobu...po 2 u sobi, wc pored cist, druga vrata tus cist...tete ciste redovno, ove medicinske sestre sto su me vozile i pomogle da se istusiram jako ljubazne, otisle na patologiju po moje stvari, smjestile me u sobu...ujutro dorucak i briefing od strane glavne sestre...daju savjete za higijenu i prve dane hranjenja bebe, oukoliko nema mlijeka, da se ukljuci malo dohrane...nakon toga vizite i to u sobama te dr pregleda (u vojnoj ides u neku ordinaciju pa zene stoje u redu), bebe pregleda pedijatar, odnesu ih jednom na kupanje i vakcine i otpust

, dole te jedna vodi do sobe gdje ces se presvuci, uzmu stvari od onih koji su dosli po tebe a druga oblaci bebu...uzmes otpusno, odes na blagajnu, vratis opecaceno i vozdra djaci... svi jako fini i ljubazni..e sad mozda je mene potrefila dobra ekipa...meni je bio dr Divanovic...a porodila me cini mi se njegova supruga..inace su mladji od mene oboje

dole one sestre isto fine, hrabre te
18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))