IZVORNA PORUKA: Elastigirl
Drage moje,
Sta nam je ovo zahladnilo? Ja polahko ali sigurno izvukla mantilic, cipele i teska srca vratila sandale u kutije :)
Htjela sam pitati LieToMe i ostale porodilje jeste li vi stvari u bolnicu nosile u koferu (manjem naravno :) ) ili u putnoj torbi? Ja jednom pred prijateljicom pomenu kofer, kaze mi ona m gdje ces to svi ce ti se smijati nisi dosla na odmor? Ja putnu torbu nemam :) pa bih onda trebala kupiti.
Mi smo 28 sedmica, i hvala Bogu fino se osjecamo.
Sinoc smo mm i ja imali ponovljeno krecenje spajza i bas smo se "izigrali" sa valjcima.
Masemo vam moj pupica i ja :)
ja sam i prvi a i drugi put nosila u koferu. nekako mi kulturnije, sta ja znam.
mama ima samsonite kofer, onaj za koji se svi jagmimo kad idemo na sluzbeni put od 2-3 dana, doslovno vikend varijanta
ja lijepo u njega sve poslozila, pregledno mi... zaboravila jedino velike ubruse staviti (toalet papir jesam) sreca cimerica imala, zauzvrat joj ostavim virove.
nece ti se niko smijati, mene sestra zlatka pohvalila kako mi je lijepo uredno slozeno, jos sam sad bila iskusnija, odmah pripremila na samom vrhu spavacicu i u kesu stavila mrezaste gacice, virove, plus gumenjake da mogu pod tus i vlazne maramice, tako da zena nije morala nista rovariti samo joj rekla koju ce spavacicu i te dvije kese