prezivjeh sinoc a evo i jutros. malena ko svicarski sat, probudila se oko 6 da siki i taman zavrsila s njom odem mm da probudim da se sprema na posao kad L budna
i tu stereo u 6:15... ovaj hoce u kupatilo da se sprema, mala nesto negoduje, ova bosa hoce gummy bear da gleda...majke dobro sam ja normalna ikako...
uglavnom evo komirale se obje (moja sreca nece dugo trajati malena ce uskoro da siki), L je istusirana, sredjena, doruckovala, malu jos nisam presvukla cekam da se probudi
sudje oprano, ves raspremljen (danas moram nekako ugrabiti da opeglam) a i imam novu masinu vesa... stan prozracen, spavaca raspremljena, ostalo mi jos sudje sad cu i to...
oprala sam i zube, namazala lice kremom, cak sam i ovu meg ryan na glavi dotjerala
ma znate sta zene: koji sam ja meni kralj
kad smo kod kila ja na +3 kg

nepune tri sedmice poslije poroda i otislo cca 15 kg. ja prezadovoljna

brat prekjuce kad me vidio odusevljen, kaze izgledam bolje nego kad sam se sa L porodila. a tacno nemam kad ni da mislim o jelu dok sve namirim
ninuska tako mi je drago da je sve proslo super i da je curica dobro. sto se tice bolova, ja rekoh vise puta, meni ovo ko da je prva trudnoca. snaslo me svasta nesto sto sa L ni u snu nisam dozivjela