mi smo odustali od amka nije neka razlika u cijeni, mahom imaju graco i poskupe su a mm otisao sa L maloprije u baby centar. imaju one na baterije i jedna je snizena 20% dodje oko 190 ali smo mi skontali da cemo ipak uzeti onu na struju, jest puno para (350 KM je bez popusta ali imamo onu cestitku sa 15% pa dodje oko 290) jer smo racunali
mi i nasa kalkulacija

dok mi uzmemo punjive baterije malo jace (nedavno smo nove uzimali za onaj baby phone pa 4 baterije one malo jace oko 40 KM) znaci dok bi mi baterije te malo jace i treba ti punjac koji nije ispod 20 Km i eto razlike za ovu na struju sa popustom
tako da su njih dvoje otisli u skitnju da kupe seki ljulju (smijali smo se model je zironana gironanna ovako nesto na talijanskom) pa ce usput uzeti i aventove djidje flasice onu sa kljunom i sa slamkom i tanjirice i kaskice (sve kao sto smo i L uzeli)
ja maloprije sa mamom pricam crce zena od sege kaze vi kontali ustediti a dijete skontalo hoce nesto svoje

a iskreno da vam kazem meni draze moje ruke i moja ledja. evo ona je od 10 budna, sikila obje sike i zvjera... svo vrijeme uzmi spusti, pronosaj, spusti je na jastuk onaj za dojenje...zanimljivo joj 10ak minuta, uzmi je pa je na krevet pa je potrbusi...sve joj je po 15ak minuta zanimljivo...
evo je opet se buni nova tura nosanja