IZVORNA PORUKA: ziel
Spakovala pa sam se pocela nervirati vec oko stvari koje sam stavila, a kao nisu dozvoljene na UKC-u
A kod tebe bas burno, da hoce samo proci ti grcevi sve ce biti lakse, nadam se...
ma ne sekiraj se oko sitnica, glavno da ti muz moze donijeti sve sto ti treba
ja ovaj put nisam pakovala sokove, snikers keks i te djidje...ne bi bilo mjesta u koferu a bio bi i potezak. lijepo mi svekar donjeo kad sam se porodila, sestre unijele i stavile na sto.ispalo jos bolje nego prvi put kad sam imala sve u torbi pa zaboravila staviti na sto
grcevi bili popustili, mislila sam da cemo na zelenu granu ali valjda kako je ona mashala krupna i dobro papa pa je uhvati (sinoc je bilo grozno za slusati i gledati) mi smo na smjenu ljuljali i nosali (obicno budemo i mm i ja zajedno s njom) sinoc nismo mogli pa je on isao u sobu dok sam ja s njom pa onda on preuzimao a ja otisla gledat tv i leci malo... nekako bude zalosno kad ona tuzno place a ne mozes joj pomoci

taman nju popustilo oko pola 4 oko 5 se nadigla starija, ruzno sanjala

pa je malo kod nas u krevet pa hoce gamija da gleda... na kraju mm i ja zaspali ona ostala plesat. ja se trznem oko 8 kad dijete spava na podu

ne znam ni sta sam spavala da budem iskrena.
onda rucak, ves, gosti, njih dvije...maloprije opeglah ves...siku, hranjenje i presvlacenje necu ni da spominjem

ma stalno neki pokret. a da ne kazem koliko kuca i tunela sam od lega napravila dok sam L hranila uzinom, doruckom, vecerom...

mm me zezao danas kaze mora mi nabaviti sexy outfit superzene
< Poruku je uredio LieToMe -- 11.10.2015 22:55:25 >