IZVORNA PORUKA: blue moon
Dobar dan i od mene
Farah mislim da ne moraš raditi cervikalni, i ja sam dobila uputnicu samo za vaginalni i ova dva grlo i nos. Ja ću najvjerovatnije na mikrobiologiju u Starom gradu. Jel neko radio ove briseve privatno sve na jednom mjestu, ovako moram za vaginalni ići do ginekologa pa onda nazad na mikrobiologiju.
Moram i ja uzeti uputnice za bris grla i nosa. Nisam te briseve nikad radila pa ne kontam ko ti uzme iz grla i nosa taj bris? Je li ovi u starom gradu na mikrobiologiji ili njima samo odneses bris, a drugi doktor prethodno uzme bris

Za vaginalni znam da ti mora uzeti ginekolog
Gdje se ono ti planiras poroditi, GAK ili Vojna?
Pcelice Fina kilaza u tvoje bebare, ti se haman mozes poroditi
Meni je moj ginekolog trazio cervikalni bris, a ja obzirom da sam znala da sam imala baje i na cervikalnom i na vaginalnom brisu trazila sam uputnicu na kojoj je pisalo i vaginalni i cervikalni, da bi mi ovi na kraju uradili samo vaginalni, bar da su cervikalni kako je ginekolog i trazio

Ne bi se ja brinula sto je samo jedan uradjen, to bi mi bilo dovoljno, nego ja znam da sam imala tu baju koja nije bezazlena ako dodje u dodir sa bebom dok bude prolazila kroz porodjajni kanal... jer ako imam i dalje tu baju, a ne bi uspjela do poroda antibioticima izlijeciti, obavezno mi moraju prilikom porodjaja intravenozno dati antibiotik.