IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Jutro drage
vidim nema jos novih bebica,al zato u novembru ima da se sareni forum akoBogda
Mi bili na vakcini,odmah sam se iznervirala kazu nemaju diteper,pa ce zvati kad dodje,jadno dijete opet da je bodu,uglavnom beba dobila 1400 za mjesec kaze dr da je puno i da je debela
umalo je nisam opalila onim slusalicama,kaze jeste vi sigurni da samo dojite jok eto kontam lazem te da dojim
,helem dosla sam ljuta ko ris od pedijatra,jos je pitam da mi izmjeri bebu jer pojma nemam koliko je narasla kaze nije vam to bitno za razvoj djeteta,pocinje se mjeriti kad podje u skolu,e kontam u sebi kome ja vodim dijete
Izjadah se ja vama posteno
Kako ste mi vi trudnice,ima li treme?
da te utjesim i meni su tako za L rekli i to bas na drugoj kontroli

isto dobila 1300 i doktorica je nije ni vidjela nego iz druge sobe govori da je debela...onda je prisla i kad ju je vidjela (jer je L pravo dugacka bila) ona umilnim glasom "pa ti uopste nisi debelllaaaaaa"
onda me pitala a oprostite sta ona doji (aludirajuci na moje sike) na to je muz moj rekao onako vazda u svom elementu: kravu simentalku, sa najboljih alpskih pasnjaka

tad ja zvanicno postadoh i simentalka
jos L uopste nije imala zgibice.
ja se vec pripremam kad odemo sa N na ovu drugu kontrolu da mi kazu da je debela, ona je prava miselinka

nema gdje nema pregibice, i brate siki ko velika. neki dan je vagala vec ima 6 kg masala neurekla se. nek ona meni jede i spava za ostalo cemo lako.
ne sekiraj se uopste na tu pricu, ja to odjebem u letu. zdravlje ulazi na usta, sem toga beba samo jede i spava i treba da joj se prima. sem toga od sike joj nista ne moze biti lose. tako da samo ti nju doji.
ja ko padobranac. sve vas pozdravljam i ljubim. cekam ove svoje terminuse, jos malo pa ce novembar.
novim clanicama zelim sve najljepse, lijepu i laganu trudnocu i jos laksi porod