writing-img

RE: Fondant

clock-img

18.02.2011, 23:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: muaaa

e fakat ali fakat ste se zarazile fondanomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aha i jos nesto
Javljam se za glavnog dilera glicerinom za podrucje BiHuser posted image

bas me cudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je drukcije nebi ti bila Herkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Kolika ti je marža user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

clock-img

Anoniman

e fakat ali fakat ste se zarazile fondanomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aha i jos nesto

user posted image

muaaa valja glicerinuser posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 23:38

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ma vidjecemo za cjenu posto cu biti jedini diler vama kao punopravnim RR-ovkama ce biti popusta od cijelih 3 %user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

18.02.2011, 23:39

clock-img

Anoniman

Ma vidjecemo za cjenu posto cu biti jedini diler vama kao punopravnim RR-ovkama ce biti popusta od cijelih 3 %user posted image user posted image

ma ne 3% mnogooooo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 23:42

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: noa

ma ne 3% mnogooooo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jok jok nije mnogouser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

19.02.2011, 09:05

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: ilmy

user posted image

evo napokon i moje torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   MM mi je pomogao i objasnio za slikuuser posted image user posted image user posted image

Ženo, ruže su ti profesionalne! user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

19.02.2011, 09:40

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

user posted image

prve "papice" od fondana :) ovo bijelo je secer u prahu,malo se fondan lijepo pa sam pretjerala :)

clock-img

19.02.2011, 09:45

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

user posted image

a ovo je prva torta oblozena fondanom.srcad je radio moj sin,pa izgleda malko "neuredno" :) uglavnom za nas smo je radili :)

clock-img

19.02.2011, 16:47

clock-img

Lalana

pencil-img

866

IZVORNA PORUKA: hatepsut

user posted image

a ovo je prva torta oblozena fondanom.srcad je radio moj sin,pa izgleda malko "neuredno" :) uglavnom za nas smo je radili :)

hatepsut, srca su prelijepa, uopste nisu neuredna, posebno sto ih nisi ti pravila nego sincekuser posted image

Moje tri srece...

clock-img

19.02.2011, 17:16

clock-img

ilmy

pencil-img

82

IZVORNA PORUKA: ilmy

user posted image

evo napokon i moje tortice   MM mi je pomogao i objasnio za sliku

Ženo, ruže su ti profesionalne!

hvala .. ah trud se isplatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2011, 18:43

clock-img

Mama1

pencil-img

486

user posted image

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

19.02.2011, 18:46

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

kao i uvjek odlično user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

19.02.2011, 19:01

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

user posted image

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

19.02.2011, 19:05

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

user posted image

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

19.02.2011, 22:51

clock-img

Anoniman

Amrino...trebas miuser posted image

kupila sam danas u merkatoru tecne boje ...pise sjaj+boja
jesu li to te? da li si ih ti mijesala direktno u fondant ili prilikom topljenja glicerina i sta se ono jos stavlja ...zaboravila sam? meni treba ova drecavo zelena...je li to tecna ili u prahu? i koliko boje otprilike ide

clock-img

19.02.2011, 23:06

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Ja sam ovu zelenu stavljala malo boje u prahu u fondan i mjesila dok nisam ovu dobila,bilo mi je zayno samo da je zelena...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

clock-img

19.02.2011, 23:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ja sam ovu zelenu stavljala malo boje u prahu u fondan i mjesila dok nisam ovu dobila,bilo mi je zayno samo da je zelena...

e vidis ...ova tvoja iznad je ta zelena koja mi trebauser posted image user posted image user posted image
ja sam isto prosli put stavljala prah direktno u gotov fondant samo rekose ove profesionalke da je bolje stavljati u tecnost...tj prije dodavanja secera u prahu...a sad sam kupila ove tecne boje pa ne znam sta da radim...em one vec sadrze glicerin...malo sam konfjuzuser posted image

clock-img

19.02.2011, 23:19

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

IZVORNA PORUKA: dadada

Amrino...trebas miuser posted image

kupila sam danas u merkatoru tecne boje ...pise sjaj+boja
jesu li to te? da li si ih ti mijesala direktno u fondant ili prilikom topljenja glicerina i sta se ono jos stavlja ...zaboravila sam? meni treba ova drecavo zelena...je li to tecna ili u prahu? i koliko boje otprilike ide

Jeste- to su te user posted image .
Ja dodajem boju nakon sto napravim fondan. Dodajem pomalo- cackalicom. Tecne direkt a one u prahu razmutim sa par kapi vode (kap dvije plafon).
Ako ti treba jaca boja- slobodno dodaj vise---a probaj podijeliti fondan bice ti lakse mijesiti.
Sto se tice ovog dodavanja u procesu pravljenja- ja to nikada nisam radila jer mi uvijek treba vise boja- a i pazi jer kada dodas secer onda ce promijeniti boju tj. posvjetlit ce.

< Poruku je uredio Amrino -- 19.2.2011 23:20:59 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

19.02.2011, 23:24

clock-img

Anoniman

tenkjuuser posted image

clock-img

20.02.2011, 08:11

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Ben 10

e vidis ...ova tvoja iznad je ta zelena koja mi trebauser posted image user posted image user posted image
ja sam isto prosli put stavljala prah direktno u gotov fondant samo rekose ove profesionalke da je bolje stavljati u tecnost...tj prije dodavanja secera u prahu...a sad sam kupila ove tecne boje pa ne znam sta da radim...em one vec sadrze glicerin...malo sam konfjuzuser posted image

dadada, ja sam pravila crveni fondant odmah sam boju dodavala, pa tek onda secer. taj nije promijenio boju, odnosno intenzitet, ostala je jarko crvena boja.
a kad sam pravila zelenu, jaku, ona sa N rodjendana, tad sam stavila skoro cijelu kesicu boje razmucenu sa malo vode

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

20.02.2011, 11:53

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

evo nova tortica, meni jedna od nasih najljepsih do sada...

user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

20.02.2011, 13:19

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ivana, ma fenomenalna je!! user posted image

Evo naše, ''nako smo je napravili, za nas user posted image

user posted image

user posted image  

< Poruku je uredio N_N -- 20.2.2011 13:20:17 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

20.02.2011, 13:24

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Super je..svaka cast...

zene, nabijate mi komplekse...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

20.02.2011, 13:24

clock-img

Anoniman

N_N i ivanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sheri...meni treba drecavo zelena...ovu tortu cu da kopiram user posted image

imam ja jos fore...do 17.3user posted image samo hocu da razradim strategiju...jer je prosli put bio haos s bojenjem...pa sam ovaj put odlucila da cu ove zivotinjice raditi 3-4 dana prije...svaki dan po jednu...mozda kravu i ovcu u jednom danu jer preovladava bijela...vidjecu jos...a krmce posebno kao i stalu...a na kraju cu raditi tj. pokriti tortu ovim zelenim...pa sad hocu da sve "ugajgulim"...spremam se psihofizickiuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img