Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Misur, i ja sam svojoj curici pravila hello kitty tortu od fondana(šeć u prahu, glicerin, fruktoza, ...) Koristila sam eterika tečnu crvenu (kupila je u Mercatoru BL) Evo rezultata:
Samo sam par puta ubola čačkalicom u boju pa u fondan , dobro umjesila i baby-roza je tu... A za tortu za djecaka cu izgleda morati kod tebe na kurs za Lukinu torticu!
LaCici, super je! i trebas biti zadovoljna, zaista je lijepa!
13.04.2011, 12:56
Dzenana_G
1024
LaCici torta je prelijepa . Ja se polako spremam za princezin rodjendan Moram u potragu za bojama.
13.04.2011, 12:57
palachinken
5397
Sviđa mi se! I mašna i boje. Super!
Hajd kad je već Kitty tema, ja sam nedavno ovu napravila:
A toliko su me kore napatile, ima onih dana kad jednostavno sve krene naopako. Ja nisam nikako bila zadovoljna, ali malenoj kojoj je išla kao poklon se svidjela.
< Poruku je uredio palachinken -- 13.4.2011 13:00:08 >
13.04.2011, 12:59
LaCici
80
Samo m irecite kako da je postavim da bude vidljiva jer mi se samo pokazuje link.
13.04.2011, 13:01
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: LaCici
Samo m irecite kako da je postavim da bude vidljiva jer mi se samo pokazuje link.
moras ukucati [img] pa ovdje link slike koji gore imas [/img]
13.04.2011, 13:02
mamine oci
4300
ja koristim ove stavim kap po kap ako treba jaca dodam ova aroma jagode bude od blago roze do najace sve zavisi koliko dodam kupujem u bingo
otvoris ovaj prozorza post adrugi gdje na gogle nadjes slikomat.com onda na Browswe...kliknes nadjes sliku na svom racunar naopen ondaklik na slikku prevuces misom preko slike da poplavizatim desni klik copy i otvoris ovaj prozor za post na njega paste i tako mozda nisam strucna u objasnjavanju pa deluje komlikovano ali je u stvari jednostavno
13.04.2011, 13:15
LaCici
80
Ma idem ja preko imageshack i nikad nisam imala problema na drugim forumima sa postavljanjem, ovdje mi je bas nekako komlikovano, link mi ne prolazi
tek sad vidim da mi nije prosla slika nase tortice, pa evo..
13.04.2011, 13:35
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: palachinken
Sviđa mi se! I mašna i boje. Super!
Hajd kad je već Kitty tema, ja sam nedavno ovu napravila:
A toliko su me kore napatile, ima onih dana kad jednostavno sve krene naopako. Ja nisam nikako bila zadovoljna, ali malenoj kojoj je išla kao poklon se svidjela.
e ova je bas.... ...... sve pohvale!!! Ne smije mi curica vidjeti ovu, trazice da joj takvu napravim, pa sam u belaju
Preslatka je tortica, bravo
Imam još jedno pitanje.... Kad pravite tortu jedna na drugu, je li imate neki manji kalup za ovu manju tortu koja ide na sprat? Kad sam uzimala ovaj obični kalup, nisam vidjela da imaju manji, pa zato pitam...
13.04.2011, 13:58
LaCici
80
Nakon prve torte legla i prva narudzba E sad ja ne znam kako se krecu cijene ovih torti, pa hajde pomozite mi kako vi odredjujete cijene i koliko bi npr napaltili tortu kao sto je ova moja?
Preslatka je tortica, bravo
Imam još jedno pitanje.... Kad pravite tortu jedna na drugu, je li imate neki manji kalup za ovu manju tortu koja ide na sprat? Kad sam uzimala ovaj obični kalup, nisam vidjela da imaju manji, pa zato pitam...
Ja sam uzela onaj univerzalni prsten, pa u njemu pečem manju tortu. A možeš i u neku šerpu Najmanji kalp koji sam ja vidjela je prečnik 23cm.
13.04.2011, 14:31
mišur
1329
I ja sam uzela taj univerzalni kalup, a nisam vidjela da ima manjih ili većih. Znači, ovaj univerzalni da bude manja torta, a za veću uzeti neku šerpu . Ja sam mislila da mi bude obrnuto- univezralni kalup za veću tortu, a nešto drugo za manju, mada će onda ta druga biti minijaturna.
13.04.2011, 14:39
M kao Mama
5536
Imaju u konzumu kaupi u 3 veličine, a ja kada sam pravila na sprat manju sampekla u jednoj dubokoj tavi metalac, i super je ispalo
LaCiCa gdjeje slika tvoje prve fondatice
13.04.2011, 14:47
mamine oci
4300
torta od LaCici
13.04.2011, 14:49
M kao Mama
5536
Bogami, ako je prvi put, više nego savršeno, svaka čast