i ja bih razumjela da tebe ovdje nešto dotiče...al ne razumijem nažalost...biće to mi je mana ...teško razumijem nečije teške potrebe za animacijom sebe preko mene...
ne volim kad netko nekog omalovažava,i uskočila bi u obranu bilo koga.svi jasno mogu pročitati i vide tvoje postove i izrugivanje u njima.to se vidi sasvim jasno. al eto...
28.04.2011, 01:47
iv@ncica
2115
bona bona..cokoladna-sladoled-muss torta-..narucila mama ...nađiđala ostalo sto sam pravila vecer prije, a marijana mi smjesala fondant-vjerojatno od glicerina....a dora ziva plasticnjaca s bombona izu mercatora ..ko bi je u sitno napravio..a ja sam ti po struci umjetnik , ali nije mi se dalo.., ali slab sam kuhar..nego napredujem jelda ;)))
28.04.2011, 01:49
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
e da ...ko trazi smedju boju za fondant ima ga u merkatoru glavnom
ima i u alti ja uzeh danas
ima i u tusu u prahu, dobra je i jaka :))
28.04.2011, 01:51
Visnja RR
15102
ja kupila neki dan sve boje u prahu...i zlatnu...nek se nadju i crvenu i ljubicastu tecnu
28.04.2011, 01:52
Ilhana RR
6113
haha trenutno treniram sa buttercream al nemogu da nadjem iste sastojke kao u americi sto ima pa da pravim ona cuda kao one na youtube ;) kad skontam javim vam :P
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
Kaze Nejra muzu kad sam bila u bolnici "Ado dragi Ilhana ti je nas sviju zarazila fondantom kojeg je pronasla i podijelila sa nama pa sada svima torte idpadahu savrsene" dusa draga... :)))
pa kad si vjestica kakve li ces nam jos marifetluke nametnuti
28.04.2011, 01:54
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: milenium
i ja bih razumjela da tebe ovdje nešto dotiče...al ne razumijem nažalost...biće to mi je mana ...teško razumijem nečije teške potrebe za animacijom sebe preko mene...
ne volim kad netko nekog omalovažava,i uskočila bi u obranu bilo koga.svi jasno mogu pročitati i vide tvoje postove i izrugivanje u njima.to se vidi sasvim jasno. al eto...
biće da mi mozak slabije radi... doduše istina ja sam poznata po izrugivanju na forumu to mi je jednini cilj... ja se stalno nekome rugam, ja nikada nikoga ne barnim, ja sma strašna i grozna ...bua eto sad sam i samu sebe prepala
28.04.2011, 01:55
Ilhana RR
6113
ja kupila neki dan sve boje u prahu...i zlatnu...nek se nadju i crvenu i ljubicastu tecnu
moram i ja sebi nakupovati kad budem doöe ako Bog da, crnu i zlatnu pogotovo :))
Visnja RR
15102
ccccc jadne mi...imacemo novu zadacu ... meni prosli put ruke otpale mjeseci fondant...tri dana me dlanovi svrbili jer su mi inace ruke osjetljive na ta razna cudesa
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
bona bona..cokoladna-sladoled-muss torta-..narucila mama ...nađiđala ostalo sto sam pravila vecer prije, a marijana mi smjesala fondant-vjerojatno od glicerina....a dora ziva plasticnjaca s bombona izu mercatora ..ko bi je u sitno napravio..a ja sam ti po struci umjetnik , ali nije mi se dalo.., ali slab sam kuhar..nego napredujem jelda ;)))
al starno je slatka ispala... imam i ja tu doru iz mekatora unutra bile bombone hahahah ide na tortu u junu...moram ej nać da je otkuham i dezinfijume i ima d aonako plastična viri iz torte
28.04.2011, 01:57
Hanady RR
18727
ccccc jadne mi...imacemo novu zadacu ... meni prosli put ruke otpale mjeseci fondant...tri dana me dlanovi svrbili jer su mi inace ruke osjetljive na ta razna cudesa
al ja višnja ne znam šta bih sa one zlatne ona neće da ostane nikako na fondantu...čak ni kistom kad premazujem i da i ja imam zelenu i ljubičastu tečnu...eterika isto iz meraktora...al kada budeš nju koristila budi pažljiva sa dodavanjem jer ona u sebi sadrži glicerin i glukozni šećer pa poremeti recept minjinog fondanata...ja sma jedva podlogu razvila bez pucanja zelenu na samijevoj torti.
28.04.2011, 01:59
Visnja RR
15102
i meni je zkatna boja misterija... ja premzala kistom ali bzvz ispada...pitala sam jednom rokoko kako to onda radi ali nam nije odla atajnu tajnovitu... mozda treba neki kompresor da se sprica...to ima garant kod Ilhe u swedi kupiti...ajd se mjenjamo mi tebi boju a ti nama kompresor made in SWE
28.04.2011, 02:00
iv@ncica
2115
radim po narudžbi s plasticnim dorama i kupovnom tortom
28.04.2011, 02:01
milenium
6133
biće da mi mozak slabije radi... doduše istina ja sam poznata po izrugivanju na forumu to mi je jednini cilj... ja se stalno nekome rugam, ja nikada nikoga ne barnim, ja sma strašna i grozna ...bua eto sad sam i samu sebe prepala
prava si.
28.04.2011, 02:02
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
radim po narudžbi s plasticnim dorama i kupovnom tortom
28.04.2011, 02:03
Hanady RR
18727
i meni je zkatna boja misterija... ja premzala kistom ali bzvz ispada...pitala sam jednom rokoko kako to onda radi ali nam nije odla atajnu tajnovitu... mozda treba neki kompresor da se sprica...to ima garant kod Ilhe u swedi kupiti...ajd se mjenjamo mi tebi boju a ti nama kompresor made in SWE
e samo mi još kompresor fali
iv@ncica
2115
nasa teta ruza..sto je nama ovdje pravila ove torte ,je meni govorila kako ona te boje utapkava krpicom ili spuzvicom, nisam sigurna..pa malo ispolira..ovisi sto radi..pitala je kad sama gledala katalog pa me zanimalo
Ilhana RR
6113
Ja sam citala da oni pomjesaku boju u onu flasu sa pumpicom kao sto koriste frizerke. Voda, boja i secer u prahu i sa tim spricaju da dobije onaj zlackadti sjaj pa vrijedi pokusati ;) mozda mozete naci one manje flasice sa pumpicama da sad nepravite litar ;) :P
28.04.2011, 02:04
Visnja RR
15102
evo ovo zadnje jaje na torti je kao zlatno al malo sutra
svidja mi se onaj fol sa myine torte rolingstones..ona siva je odlicna ... nije jednolicna nego ko mermer siva
28.04.2011, 02:11
Hanady RR
18727
e porbat ćemo i tapkat ko teta ruža... a ilhana draga da ja neku rupicu na dezodorasnu napravim hahahah i napunim zlatnu bil mi uspjela...
višnja ona mramor...ja smislim d aje ona dvije nijasne sive koje ej dobila do crne napravila kaod duge traje pa saiva u pletenicu i razvila...mislim da na minjinoj kuharici imaš taj fol na nekoj ben10 torti kao mramor fondant od 2,3 pa čak i 4 boje...i baš je super fol... a jezik je mislim fanatzija
al ovo jaje tvoje zlatno nije al su zato zeke totalno super ispali...
28.04.2011, 02:18
Ilhana RR
6113
Kod koga vu da narucim tortu ako Bog da kad dodjem dole ove godine? Hocu li kod teta Visnje ili kod teta Hanady :)))
hanadi ponesem ti jednu tu mini pumpicu, ovdje imaju da se kupe da u nju prespes sprej za kosu jer je prilahodjena aerodromskim pravilima 100 ml ;) taman za zlatnu :))
nego mislim ,ako ces tapkati ko ta teta , da ti mora fondant na torti "ociscen" od secera u prahu kad to radis ako me kontas ;)
joj ko o cemu mi o slatkom u ovo doba a meni nece san na oci pa tamam da si fondant :P
28.04.2011, 02:20
Visnja RR
15102
samo ti dodji ...pravicemo obje ...a bice jos kandidata
28.04.2011, 02:22
Ilhana RR
6113
Nemerem da iscekam, pa moze i bez torte :))))
28.04.2011, 02:24
Hanady RR
18727
samo ti dođi...biće torti najmanje dvije
28.04.2011, 02:25
Visnja RR
15102
OT ja sam uvjek vise za slano .
(sapni mi kad dolazis al da niko ne cuje ..)
28.04.2011, 02:26
Hanady RR
18727
OT ja sam uvjek vise za slano .
(sapni mi kad dolazis al da niko ne cuje ..)
ma nemoj pa d aja vrištim bezveze... a jokkkkkkkkkkkk
ovaj put Ilhana molim te meni prvo javi