ja sam pravila plazmu, od azure cokoladnu i bijlog andjela i sada u srijedu pravim bijelog andjela jer je torta pun pogodak ukusna je za 10.
Hajde molim te na receptima ili na tortama ako ti nije mrsko nabaci recept po kojem ti pravis bijelog anđela
02.05.2011, 14:54
Amila_ra
64
Evo sada cu
02.05.2011, 14:54
calahoe
207
IZVORNA PORUKA: calahoe
Ova je bila Vasina by me ,mislim malo sam je prilagodila fondanu.Inace sam pravila reform,cokoladnu recept by palachinken,jaffa tortu i sacher. Mogla bi i ja malo obogatiti repertoar,vritm ovih 4-5 stalno
Reform ,tortu od Palachinken i jaffa tortu imas na temi torte,Vasinu ti napisem kasnije kao hoces
02.05.2011, 14:57
Hanady RR
18727
torta santa monika sa teme torte može pod fondant...i ima torta anđeo od lile na tortama i nju sma pod fondnat pravila...
ja sma davno na temi torte napisla...čim napišete recept dole na kraju recepta izjašnjenje da može pod fondant
aa ko ti nije kasno možd ai na Bb da ti dostsvim...torte nema al on je neoštećen
moze... tortu ionako nosim u subotu vece ili nedelju
02.05.2011, 14:58
Amila_ra
64
Stavila sam recept u torte neces se pokajati ako je napravis sigurno moji gosti su bili odusevljeni i rekli su da ukusniju tortu nisu pojeli mislim vecina ih je to rekla.
tamo iza na njemu piše podmetač za torte...al nema gdje je kupljen...pošalji amrino PP zna ona gdje ga uzela za našu torticu
poslala
aa ko ti nije kasno možd ai na Bb da ti dostsvim...torte nema al on je neoštećen
moze... tortu ionako nosim u subotu vece ili nedelju
dogovoreno
02.05.2011, 15:00
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Amila_ra
Stavila sam recept u torte neces se pokajati ako je napravis sigurno moji gosti su bili odusevljeni i rekli su da ukusniju tortu nisu pojeli mislim vecina ih je to rekla.
vidjeh fin recept... ova što sma ja radila je sa čoko bananicama... moram i ovu probat... eh kud nisi prije mog grdnoga spidermana dala recepr da je probamo...dječak vbaš voli banane al biće prilike...ona je naredna
9.9.2009. :-)))
02.05.2011, 15:36
IvanaTz
827
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Evo da se i ja pohvalim, juuuuuhuuuu, torta mi je super uspjela, ovaj fondant je prava stvar !!! Napravljeno jednom malom svrci za rodjendan, jedva cekam suubootuuuu!!!
p.s. ideja je sa bloga minjina kuhinjica
heeej pa meni prosla godisnjica, nisam ni skontala... sretan mi 1.fondant-rodjendan!
02.05.2011, 16:06
Visnja RR
15102
Evo da se i ja pohvalim, juuuuuhuuuu, torta mi je super uspjela, ovaj fondant je prava stvar !!! Napravljeno jednom malom svrci za rodjendan, jedva cekam suubootuuuu!!!
p.s. ideja je sa bloga minjina kuhinjica
heeej pa meni prosla godisnjica, nisam ni skontala... sretan mi 1.fondant-rodjendan!
fondant rodjendan hahahah... cestitam
02.05.2011, 16:27
Ilhana RR
6113
Evo moje prve :P vise sam se namucila oko ove nego oko fifi hahaha...
Mami za rodjendan
Umi za rodjendan bez jaja - alergicna na jaja
Nije fondant al da se pohvalim :P
fali mi malo al nemerem da nadjem sad slike...
uglavnom vidite da nisam neki umjetnik pa zato sam skepticna oko one na dva sprata sa jagodom... vidjet cu...
Al prva mi je nesto extra posebna ;)
02.05.2011, 16:39
N_N
1860
Bubamara je crvena ,ne valja mi mob.
Slikala po danu, da vidite da je fkt crvena
Prva mi najbolja bila, sve ostale bezveze
02.05.2011, 17:03
Niobe
1841
evo i moje Minie
02.05.2011, 17:13
palachinken
5397
Niobe, hajd priznaj da si je fotošopirala. Ne moze biti ovako precizna, pre-kra-sno! Ali baš!
02.05.2011, 17:14
calahoe
207
IZVORNA PORUKA: Niobe
evo i moje Minie
¸ Niobe :smajlikojiseklanja: Da mi je E. djevojicica ovu tvoju bi pokusala copy za 1. rođendana Koje torte su pod fondanom?Kako si ih onako zagladila,kako one detaljcice sitne? Ma joj fenomenalna ti je Minie
02.05.2011, 17:16
palachinken
5397
A i podmetač je famozan!
02.05.2011, 17:25
Hannica
2920
evo i moje Minie
Ibretim se... Perelijepa je,zaista. Tako jednostavna a tako lijepa.Ma extra. A jesu li ove crne trakice s bijelim tackicama fondant ili...???
02.05.2011, 17:40
Honey3
3035
e stvarno je,stvarno prekrasna
02.05.2011, 17:42
Ilhana RR
6113
Kad Bog nekog nagradi necim onda ga stvarno nagradi. Svaka cast draga, voljela bih da imam bar pola tvog talenta =)
02.05.2011, 18:06
Niobe
1841
hvala <3 trakice su od tkanine, kao i trakica oko podmetaca, koji je također handmade. ove minies dole nisu sablon, nego dva kruga razlicite velicine. Torte su reform obje, a zagladjeno ganacheom. mislim da mi je ova najbolja do sad :)
02.05.2011, 19:33
Anoniman
evo i moje Minie
aj hev no vords
02.05.2011, 19:41
salmy
5830
Ma bjezite zene,ove torte su boli glava oci mi ispadose gledajuci, sve su za cistu 10
ps:jesu li ovo "prave" jestive ili slika
svaka Vam cast,sve sami profesionalci
02.05.2011, 19:55
Anoniman
evo i moje Minie
nemam rijeci da te pohvalim, extra je
02.05.2011, 19:58
Ilhana RR
6113
Niobe mila da si mi bliza narucila bi ti za rodjendan moj sad ovaku: