Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
09.05.2011, 22:16
muaaa
2911
wowwwwwwww neznam sta da kazem pa sam pomahnitala
09.05.2011, 22:18
Hanady RR
18727
ženice fantatzija od teme...
mama 1 happysmille divna za orpvi put zaista...a rekla sma ti lijepo pazi sa šećerom nećeš d ame slušaš, šalim s enaravbo divna je... Mya..mislim šta reći...savršeno hannice pomoćnica i tortica ljepota totalna
a rokoko...i majtor i mastorica i tortica savršenstvo bez amne...duboki duboki naklon...zavidim mladencima...hebemu ja ka dsam se udaval nije bilo ovoga fondanta...
09.05.2011, 22:20
muaaa
2911
E Hanady zato ima kad budete slavili zlatni pir pa ovakvu jednu sa fondanom
09.05.2011, 22:29
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
09.05.2011, 22:33
rokoko
336
Mi smo oćeifili pokraj torte prije mladenaca,odglumili mladence,poljubili se .Čekamo te fotografije.Morali smo malo da razbijemo tremu..
09.05.2011, 22:41
new mama
2578
Rokoko pa sta reci nego predobro,svaka cast
09.05.2011, 23:02
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Hannica
Triput mama sve se rucno pravi,a ispod idu "obicne"torte,samo ne smiju biti puno kremaste. Evo,na pr.kod mene je ispod reform torta.
Hana, pitanjce za reform, vjerovatno si ih pekla u kalupu za torte ili? I jesi li svaku zasebno pekla ili sve odjednom pa rezala?
Ja sam pekla Svaku koru posebno u kalupu za torte (4 kore mi izasle)i bas sam se namucila,nisam smjela sve odjednom jer ne znam kakva kora bude i rezu li se lako. Bdw probala sam tortu i meni se ne svidja. Prejaka je,ja ne volim takve torte,ide citav margarin (250 gr) u fil,a ja margarin bas ne volim,uvijek stavim po 50 grama samo da malo stegne fil.Ovog puta nisam htjela mjenjat recept i nije mi se nesto svidjelo.
09.05.2011, 23:32
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Hannice, pomagačica ti je haos. Hoćeš li mi je posuditi kad mi zatreba pomoć I torta ti je odlična
Evo moje zadnje koja se zove 'nije kome je namijenjano već kome je sudjeno'
, predobro, pokusacu kopirati ovog bumbu za rođendan jednoj princezi. Sumnjam da cu uspjeti ali cu sve dati od sebe, jer je veceras slucajno vidjela ovu sliku i poludila je, a tek joj je 9 mjeseci
Rokoko nemam rijeci
09.05.2011, 23:50
happysmile
1029
happysmille divna za orpvi put zaista...a rekla sma ti lijepo pazi sa šećerom nećeš d ame slušaš, šalim s enaravbo divna je...
draga hanady naumapala si mi u 1 jutros , al me zbunilo hebi ga vidim ja mijesim al rijetko mi skroz, a zaboravila bila da trebam pustiti da fondan odmori
09.05.2011, 23:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rokoko
Umorni,nenaspavani...ali,PREYADOVOLJNI!
Generalna proba,3h ujutru...
pred "nastup"
spremna skroz
Znala sam da će biti savršena
09.05.2011, 23:55
Anoniman
mya...wooooooow rokokokokokoko...ja zamucam svaki put...aj hev no vords
09.05.2011, 23:58
Honey3
3035
rokoko bas savrsena koju si tortu pravila pa je mogla drzati ovoliku tezinu,ja trebam praviti na sprat tortu ali me nesto strah da mi donja ne bude dovoljno cvrsta da drzi gornju
10.05.2011, 00:18
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: muaaa
E Hanady zato ima kad budete slavili zlatni pir pa ovakvu jednu sa fondanom
e da znaš i na srebreni pir može
aaa vjeruj da si mi dala super ideju al otom potom
10.05.2011, 07:56
bebacha
1170
dajte neko ideju za tortu,25 godisnjica braka je u pitanju Hanady mogla si malo objasnit kako si pravila figuru kiity ja sam do sad torta pravila sa fondanom on bonbona,sad sam se odlucila za pravi fondan.nadam se da cu uspjet naci glicerin.u ovoj sedmici(cekam sunce)idem u apoteke.ako e slucajno budu pitali za sto mi treba glicerin,sta da im kazem
10.05.2011, 08:15
vila_7
5398
evo posto sam ja iz selendre,nigdje ga nema,al uspjela sam,zapravo MM je uspio u jednoj naci,al ga je prvo poslala da me jos jednom pita . Rekao je da je za tortu pa ona kao nije sigurna. AL citala sam na forumu da mozes reci samo onaj za kreme sto koriste,pa ce i on danas to reci pa valjda dobiti!
I da,i meni treba neka jednostavna dekoracija za 37 godisnjicu braka!
10.05.2011, 08:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
dajte neko ideju za tortu,25 godisnjica braka je u pitanju Hanady mogla si malo objasnit kako si pravila figuru kiity ja sam do sad torta pravila sa fondanom on bonbona,sad sam se odlucila za pravi fondan.nadam se da cu uspjet naci glicerin.u ovoj sedmici(cekam sunce)idem u apoteke.ako e slucajno budu pitali za sto mi treba glicerin,sta da im kazem
kazes zasta...posto ima i glicerina razlicitih postotaka...da ti znaju sta dati
A ja bih nesto s cvijecem
10.05.2011, 08:18
bebacha
1170
mislim da ce me izbacit iz apoteke ao kazem da je za tortu i ja kontam s cvjecem
10.05.2011, 08:18
vila_7
5398
i za ove okrugle - koliku tepsiju koristite,ja kupila jednu al kad sam dosla kuci cini mi se prevelika za tortu-hajde dobro i nekako kad curetku bude rođendan al sad za godisnjicu braka roditelja,bila bi prevelika!? a i ja koliko ispitivam,ako ne bude ko kod ROkoko torta,odmah me u top strpajte!
10.05.2011, 08:20
bebacha
1170
kod mene standardni kalup,mislim 28 broj
10.05.2011, 08:22
vila_7
5398
ima dosta ideja samo ukucaj fondant torte ili samo fondant i SLIKE (na google)-da se covjek izbezumi. Bebacha imas PP
10.05.2011, 08:26
Anoniman
ovo je po meni efektna...a jednostavna...samo bih ja bez ovih rozih leptirica...ili sta su vec...a traku kupis
10.05.2011, 08:28
vila_7
5398
e brate jest lijepa i elegantna a i masnu mogu od fondanta i naravno i meni su visak leptirici
10.05.2011, 08:30
bebacha
1170
dada ova je simpaticna a nije punooo zahtjevna,naravno bez leptira.e sad idem u misiju kupovine glicerina
10.05.2011, 08:30
palachinken
5397
Meni su uvijek efektne te čisto bijele samo sa mašnom od fondana, ali u zlatnoj ili srebrnoj boji. To mi je onako za zrelu publiku.