Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
03.06.2011, 23:52
N_N
1860
Joj ja evo dumam, napravila sam maloprije tortu, sutra je oblažem fondantom, ali nemam pojma koju temu da odaberem, da nije komplikovana a da fino izgleda.... U nedjelju nam je rođndan i ovu drugu pravim za nas - odrasle.... Svi prijdlozi su dobro došli bebacha ova druga je super ali ja se n smijem usuditi zbog ovog vozića.... ostalo djeluje lagano.
03.06.2011, 23:56
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: doublemum Evo ti stranica KLIK Zaho ,nn
ovo je stvarno super fazon,samo meni nije jasno kako im bude onako fino zagladjena torta,sva fino ravna,kod mene sve nesto grbavo
03.06.2011, 23:56
bebacha
1170
to me i tjesi.uradit cu ovo sve a vozic ako uspije bice super a a ako ne ima ostalo sad kontam koliko se smije unaprijed pravit vozic,odnosno figure
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
04.06.2011, 00:04
N_N
1860
Neću vozić ništa što je veliko samo jednostavne opcije dolaze u obzir
04.06.2011, 00:06
DM
2408
Ali možeš napraviti mali, kao i ja(pogledaj na mojoj torti 2-3 str unazad) jednostavan je-zato sam ga i predložila nije da te ubjeđujem
04.06.2011, 00:07
N_N
1860
Hajde čekaj da vidim
04.06.2011, 00:10
N_N
1860
Hej super ti je torta, bravo žaba je mrak!! A i vozići, autići Đaba, ja ne smijem ove figur da pravim...... Da imam više vremena možda bih i pokušala ovako..... Idem tražiti po netu Svakako, hvala ti!
04.06.2011, 00:11
Honey3
3035
ja bih ti rado predlozila a i sama jos izucavam fondant sad ce mi sinu deseti rodjendan pa i ja trazim ideju,nije mi za crtane likove on bi najradije Dzeku
04.06.2011, 00:15
DM
2408
NN ja sam prvo od plastelina napravila,ima i tutorijal za vozića KLIK,a ovo su vagoni-nisu autići Et'kol'ko sam uspješna
04.06.2011, 00:21
N_N
1860
Super je ovaj link, djeluje jednostavno. Ne zamjeri molim te, baš sam umorna muti mi se pred očima, nije do tebe već do mene Sad dumam možda napravim glavu Pocoya
04.06.2011, 00:22
DM
2408
Ma izvini i ti, ja samo da te ohrabrim i pomognem-hajmo mi spavati, jutro je pametnije....
04.06.2011, 00:27
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: N_N
Super je ovaj link, djeluje jednostavno. Ne zamjeri molim te, baš sam umorna muti mi se pred očima, nije do tebe već do mene Sad dumam možda napravim glavu Pocoya
sad sam se sjetila mozes pokusati sator od Bumbe a i njeg,ja gledala crtic i ono me tako podsjeca na fondant pa sam razmisljala da uopste ne bi bilo tesko napraviti,neznam gledas li Bumbu,ja redovno
04.06.2011, 00:31
N_N
1860
Joj hvala vam puno, objema, divne ste doublemum, do sutra razmišljaj šta bih mogla Zadah ti ja zadaću a zaha, ne gleda Bumbu. Ma on je u biti opsjednut motorima, kamionima, bagerima, vatrogasnim vozilima... ali žao mi je sine, nemaš tako talentovanu mamu Voli Pocoya, Tomicu, Traktor Tom-a..... Evo gledam po netu ovaj Pocoyo mi djeluje jednostavan Svega 3 boje Biće da će biti on
04.06.2011, 00:35
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: N_N zaha, ne gleda Bumbu. Ma on je u biti opsjednut motorima, kamionima, bagerima, vatrogasnim vozilima...
muska posla
04.06.2011, 06:42
esmina i bebina mam
1694
Hajde drage moje fondantuse recite mi koja bi mi bila najbolja toorta ispod fondant mase,za buttercream sam se odlucila za onaj Ilhanin.Torte mi trebaju Esmi za rodendan jedna u vrtic a jedna kuci pa sam razmisljala o plazma torti ali mi se cini da je tvrda Mogu i druge ideje
04.06.2011, 11:10
DM
2408
NN-vidi ove jednostavnosti KLIK-naravno-umjesto šlaga staviš fondan! Esmina mama-ja sam jednom pravila tortu sa fondantom i pravila sam američku-super je i okusom,a i dobra je za nj!
04.06.2011, 14:11
Medi_87
1472
doublemam je li ovo na snimku slag s onim jestivim bojama :-)
04.06.2011, 14:13
bebacha
1170
meni se cini da jest al opet nesto mi smjesa ko da se razvlaci
04.06.2011, 15:30
N_N
1860
Gotova još jedna. Jeste da nije kao lav ali zadovoljna sam Za maminog Pocoya
04.06.2011, 16:01
R&T@
5982
N_N, divna je