N_N koje boje koristis pa ti crvena bas lijepo ispadne ?
Eterika u prahu. Rokoko....... šta da se kaže...... krasno kao i uvijek marijana, hvala
nn koji fondan koristis
07.06.2011, 11:08
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: N_N
Evo je
super! ovo bi mozda i ja mogla napraviti! palachinken ma sad znam a tad sam se sje.... dok sam izjednacavala da ne bude tih grudica boje!
kako vi dobijete visinu na torti - jel samo sa vise kora ili ima neki nacin da kora uopce bude malo visa. Ja pravila Vasinu i morala dodati jos 2 kore a kalup promjera mislim oko 26cm
07.06.2011, 11:25
dush
250
Ja pravim dodatno jos jednu koru, da dobije malo na visini, i jos napravim dodatno 1/2 kreme. Meni je nekako ljepsa torta kada je visoka :)
07.06.2011, 12:51
ilmy
82
rokoko i N N isto
evo i moje jos
07.06.2011, 12:52
ilmy
82
07.06.2011, 12:55
ilmy
82
07.06.2011, 13:36
dush
250
ilmy divno!!!!!!!
Gdje ste nasle ove podmetace za torte? :S Ja gledala i u Mercatoru, Bingu, Tusu, .... Nigdje nisam nasla :S
Gdje bude to obicno u rpodavnicama? Ja sam gledala tamo gdje su pudinzi, slag, ono, sve za kolace.... I jos tamo gdje je palstika (tanjiri, case, ...) I nisam nigdje nasla
07.06.2011, 13:50
ilmy
82
hvala dush trudim se a ja uvije uzimam u bingu ovdje kod nas ima u paketu 3 komada oko 3-4 km su... a ja muza posaljem uvijek po to i od radnica trazi lartonske podloge za torte tako se zovu pa pitaj .. a mislim da bi trebale biti tamo gdje je posudje i plastika...
07.06.2011, 13:52
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: dush
ilmy divno!!!!!!!
Gdje ste nasle ove podmetace za torte? :S Ja gledala i u Mercatoru, Bingu, Tusu, .... Nigdje nisam nasla :S
Gdje bude to obicno u rpodavnicama? Ja sam gledala tamo gdje su pudinzi, slag, ono, sve za kolace.... I jos tamo gdje je palstika (tanjiri, case, ...) I nisam nigdje nasla
Ja našla u nekom lijevom FIS-u u Brankovićima (kod Žepča), slučajno ušla tražeći WC a i u Doboju u nekom supermarketu MAXI, isto tako u potrazi za halom
Inače toga navodno ima u svim Bingo marketima osim u ovom mom, zeničkom.
07.06.2011, 13:57
dush
250
Ja sam gledala u ovom Bingu u SA na Alipasinom, ali nisam nasla... Btw Palachinken, potpis ti je odlican :)
07.06.2011, 14:03
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: ilmy
rokoko i N N isto
evo i moje jos
extra je!!
08.06.2011, 22:35
Niina
977
jaooo POMAGAJTE treba mi crna boja za kolace eterika, trazila sam u merkatoru na pofalicima ali nemaju....gdje jos mogu da pogledam...pls..u petak planiram tortu praviti
08.06.2011, 23:30
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: Niina
jaooo POMAGAJTE treba mi crna boja za kolace eterika, trazila sam u merkatoru na pofalicima ali nemaju....gdje jos mogu da pogledam...pls..u petak planiram tortu praviti
pokusaj u Alperu,oni imaju svasta za kolace,ja sam danas bila ali nesto nisam obratila paznju na boje samo se nemoj zaznuti kao ja, poslala muza u Lamper prvi put kad mi je nesto za kolace trebalo
09.06.2011, 08:00
dush
250
I ja sam crnu boju trazila u svim prodavnicama u SA (Mercator, Tus, Bingo) i nisam nigdje nasla, ima svih boja osim crne. A nasla sam je u Doboju u Tusu, kupila sam sev sto su imali :) 10 kesica je bilo, sve sam kupila :D
09.06.2011, 18:54
happysmile
1029
ja kupujem u doboju u tusu ili u bingu u matuzicima i oni imaju svu pratecu opremu za kolace
09.06.2011, 18:58
N_N
1860
ilmy krasne torte!!
Ja sam crnu našla u Mercatoru i u Tušu u Lukavici.
09.06.2011, 22:45
Honey3
3035
evo od mene jos jedne za malenog od mog brata jesam se ustelila za dan napravila i tortu i fondant i jos se cilima naprala
09.06.2011, 23:10
N_N
1860
zaha super A mreža i fudbaleri su, gotove figure /igračke/ ili?
09.06.2011, 23:11
madam x
839
Žene drage, kako postavljate slike, prosvijetlite me. Nekad sam znala
09.06.2011, 23:15
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: N_N
zaha super A mreža i fudbaleri su, gotove figure /igračke/ ili?
gotovi,kupljeni u alperu nisu jestivi
< Poruku je uredio zaha -- 9.6.2011 23:17:02 >
09.06.2011, 23:18
malena27 RR
15117
evo danasnje rodjendanske torte za mm kako mm jako voli igrati poker na fb, tako sam i dobila ideju za temu torte!
Žene drage, kako postavljate slike, prosvijetlite me. Nekad sam znala
Eh 'vako
evo ga link http://www.slikomat.com/ zatim klikneš Browse.... nađeš sliku, klineš na nju a onda na Naloži, dobit ćeš link na početku str. selektuješ ga zatim copy i na kraju u otvorenom prozoru za pisanje posta na RR klikneš paste. Hajde pokušaj valjda sam ti dobro objasnila.