writing-img

RE: Fondant

clock-img

08.01.2011, 14:15

clock-img

henna ze

pencil-img

475

imaš u bingu ja kupovala u malim kesicama kao prašak za pecivo..jedna oko 0,40 KM ..ima plava žuta, naradndzasta crvena..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

08.01.2011, 14:45

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Baš vam hvala. Čim prije u Bingo, onda.
A može li se recimo dodati kakao za smeđu boju? Da li šta poremeti texturu i okus fondanta?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

08.01.2011, 16:50

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Ja imam mjesec dana da uvježbam ovu

user posted image

omiljeni crtani lik moj malene. Eto držite me za riječ pa vidjećemo šta će ispasti user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

08.01.2011, 22:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

08.01.2011, 23:01

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Joj i ja sam se opasno nafurala da za L 4 ročkas akobogda za kuću pravim umjetničku tortu, a u igraonu elma će

savjeti svi dobro došli,

malo me strah, pomagaj te

da li mi je lakše i sigurnije da idem sa varijantom od bombona ili da pravim ovaj fondant sa glicerinom, želatinom

clock-img

08.01.2011, 23:07

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ja stalno pravim ovaj sa glicerinom i zelatinom i nikada nisam fulila, a ti vidi probaj i jedan i drugi u malim kolicinama pa koji ti bude bolji njega pravi

clock-img

08.01.2011, 23:45

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

clock-img

09.01.2011, 00:43

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Mua prava si umjetnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2011, 11:15

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Mm je rodjendan 24 i htjela sam da mu napravim ovaku
user posted image
Sta mislite,valja li? On je inace veliki zaljubljenik u automobile,trenutno vozi BMW,vljda ce mu se svidjeti.
Sto se stikle tice mogu da stavim svoju pored torte,imam jednu skoro novu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

09.01.2011, 11:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.01.2011, 21:07

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

muaa i ostale fondantasice, jedno veliko bravo !!!

evo i od mene nesto novo...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

09.01.2011, 21:08

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

09.01.2011, 21:23

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

oje torte se mogu pravit na sprat,al da se mogu ukrasavat fondanom.ja sve imam fobiju da ce se desit incident kad se sjece gornja torta,tipa da se prva udubi i slicno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

09.01.2011, 22:06

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

pa, ja sam čula da se stavlja kartonska podloga između

clock-img

09.01.2011, 22:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

pa, ja sam čula da se stavlja kartonska podloga između

nema uopšte potrebe karton izmešu da se stavlja...ako baš nešto hoćeš stavite oblandu...
ja sma pravila na sprat onu moju ledenu što se ne peče...al poteška fakat samo sam zabola 3-4 slamke ispod druge nije porpala i nije joj se ništa desilouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.01.2011, 22:13

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

ja sam pravila i nisam nista stavljala, nije se udubljivala prilikom rezanja

clock-img

09.01.2011, 22:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image
Sta mislite,valja li? On je inace veliki zaljubljenik u automobile,trenutno vozi BMW,vljda ce mu se svidjeti.
Sto se stikle tice mogu da stavim svoju pored torte,imam jednu skoro novu.user posted image

nije lose pogotovo stikla a bolje bi grudnjak stajo pored njeuser posted image user posted image user posted image user posted image (sala)

clock-img

09.01.2011, 23:15

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Pregledah svaku stranicu ove teme i divim vam se, zene drage. Svaka cast i za pokusaje, ja se, nazalost, ne bih usudila.
Pozitivno vam zavidim ;)

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

10.01.2011, 00:13

clock-img

mrvicaa

pencil-img

80

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo i moje tortice:

user posted image

i jos jedna:
user posted image

Iman tako mi je zao sto ne mogu vidjeti tvoje torte,fakat ne kontam zasto na formu inace neke slike ne vidim.

clock-img

10.01.2011, 00:17

clock-img

mummy

pencil-img

251

Slike se fino vide, i ove koje si kopirala u postu, javi se administratorima, ne znaš šta propuštašuser posted image
Ivana, prekrasne su ti sve torte ali mi je favorit Minnieuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 00:24

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image

nije lose pogotovo stikla a bolje bi grudnjak stajo pored njeuser posted image user posted image user posted image user posted image (sala)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
zivo govornik ,Felix user posted image  user posted image  

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

clock-img

10.01.2011, 09:11

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

Muaa, IvanaTZ, Iman 83 i ostale forumašice koje imaju ovako zlatne ruke, svaka vam čast  user posted image user posted image user posted image user posted image  samo nastavite tako... uživam dok gledam vaših ruku djelo...

clock-img

10.01.2011, 21:50

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja se zaljubila...

user posted image

Inače torta Ludi sesirdzija iz Alise u zemlji cuda.
Imam 20 dana do rodjendana i MORAM je napravit, sta god trebalo :D
Jos da skontam kako... user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.01.2011, 21:52

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

gdje kupujete bijele bombone za fondant.Ja sam do sada uzimala blijedo roze a sad mi trebaju bas bijele.Ja ih nigdje nisam vidjela,sve nesto sareno. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

10.01.2011, 22:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

gdje kupujete bijele bombone za fondant.Ja sam do sada uzimala blijedo roze a sad mi trebaju bas bijele.Ja ih nigdje nisam vidjela,sve nesto sareno. user posted image

ja sam kupovala one Fini bonbome...slonić na kesici ima u Konzumu, one su bijelo roze...tačnije unutra kao bijelo a oko roze...njih kad istopiš i odadaš bijeli ćešer u prahu dobiješ bijeli fondantuser posted image

ovakvi, ove boje
user posted image

a ova marka boba samo boje kao ove bombone gore
user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.1.2011 22:13:13 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img