cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Fondant

clock-img

21.01.2011, 15:47

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

nije fondat tjesto za hurmasice prije pecenjauser posted image

user posted image
i pecena hurmasica mada meni ljepse izgleda nepecena ali jedino se ovako moze jestiuser posted image

slatko mila user posted image  i prije i poslije pecenja, probam, probam nadam se user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

21.01.2011, 15:49

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

jao mamine oči...ovo je prelijepouser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je i kao ispečena lijepa...sad ne znam kad je zaliješ kako će izgledat al fajat moćan način da se hurmačice naprave...

a od fondandta ima ruža prava da bude...joj kako si je lijepo savilauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.01.2011, 15:51

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

nije fondat tjesto za hurmasice prije pecenjauser posted image

user posted image
i pecena hurmasica mada meni ljepse izgleda nepecena ali jedino se ovako moze jestiuser posted image

super , mamine ociuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

21.01.2011, 16:17

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

joj ja se raspisala i ne ode poruka:)
hvala vam zenice na komplimentu
medic probaces samo u drugom obliku ovo sam napravila par samo kao probne a ostale obicne jer treba dosta vremena
Hanaday kad se zaliju nemenjaju oblik i ukus je divan ja ovo pravim sa grizom i bas je ukusno recept napisem na temi recepti kad nadjem vremna;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

21.01.2011, 16:54

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Zene moje drage i mile,pomozite mi.user posted image Jos jutros sam bila uvjerena da cu praviti ovaj BMW fondant,ali vise nisam sigurna.user posted image Bojim se da bi mogla izazvati kontra efekat.Danas sam saznala da se mm pravo razocarao u BMW jer mu se nesto pkvarilo i hoce da ga proda.user posted image
I sta sad da ja radim,nemam nikakvu ideju.komplikovan je skroz,nista mu se ne svidja.
Auto mi je bilo zadnja nada.Mozda da svoju sliku zalijepim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.01.2011, 17:02

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

user posted image
Jel neko pravio nesto poput ovog,moze li se ovo napravit?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.01.2011, 17:26

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

pa moze se i ovo napraviti samo polegnes na podlogu i opleti,kore oblikujes i prekrijes fondanom...ma sve se moze napraviti

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

21.01.2011, 17:29

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Hanady imas u tubama dr.Oetker boje crvena, zuta ,roze i bijela.Sa crvenom mozes nacrtati masnu i popuniti je tom istom bojom,

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

21.01.2011, 17:36

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

evo ovakvu masnu samo popunis bojom
user posted image

clock-img

21.01.2011, 22:20

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Na ovoj temi je baš živo u poslednje vrijeme,a žene vrijedneuser posted image user posted image user posted image .
Evo i od mene jedna crvena

user posted image

clock-img

21.01.2011, 22:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

muaa super si mi dala ideju za tu crvenu...da nacratma mašnicu ako mi ne uspije fondant jarko crvena...hvalauser posted image

a rokoko ma mislim...prepade me medouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nikako d analetim na onoga msjalija što s eklanja a kad se ti javiš tačno mi odmah zatrebauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.01.2011, 23:18

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Hanady,evo tebi jedna u ljubičastom izdanju

user posted image
user posted image

clock-img

21.01.2011, 23:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

jao rokoko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
preljepa je....user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti si tako dalekooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

de ženo širi taj poso...šta si ses tislauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.01.2011, 23:25

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: Dinkica

Da li neko od "fondašica" ima crnu olovku "jestivu" za crtanje očiju i drugih detalja tj. da li se uopšte ima kupiti kod nas i gdje da ne zujim bezveze?

Ja sam pokušavala do nje tj.do njih doći,ali nisam uspjela.To su,u stvari, jestivi flomasteri.Kod nas ih,koliko ja znam nema,a kad god sam ih tražila u BGD ta firma ih "trenutno"nije imala.

clock-img

21.01.2011, 23:25

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

jest brate lijepa,user posted image sve se ovo fino da napraviti ali ovdje nema ovih boja i to je problemuser posted image

clock-img

21.01.2011, 23:30

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Rokoko dali kombinujes neke boje za ljubicastu ili je orginal boja

clock-img

21.01.2011, 23:31

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Ne znam da li sam stavljala ovu sliku u bijelom izdanju.A znam da si slaba na njuuser posted image user posted image user posted image .Baš sam grozna

user posted image

clock-img

21.01.2011, 23:33

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: muaaa

Rokoko dali kombinujes neke boje za ljubicastu ili je orginal boja

Original,ali ja uvijek nešto brčkam i kombinujem dok ne ugodim svom okuuser posted image

clock-img

22.01.2011, 01:16

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj rokoko.-..ovaj tvoj novosadski dobavljač boja je mrak...al oblik koji ti udetaljišeš je ludnica majekmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

e tajra naletih na jednu baš alatku...i fifi i narcisa i ona treća sad joj ime ne znam user posted image
http://farm3.static.flickr.com/2671/3999883838_b206da0776.jpg

de rokoko imaš kkavu fifi dobru da nam idje osvježiš...mi smo krenule u drugu turu rođkasa...skupljamo idejeuser posted image

aova mi je totalno žipoisna tajrice...vidi kako je slatka...samo što ne počnu pričatuser posted image
http://www.yourhappycake.com/fifi1.jpg

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.1.2011 1:18:07 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.01.2011, 09:01

clock-img

DM

pencil-img

2408

Pa zar neće biti Kitty?!
Sjećaš se one torte od rokoko-velika Kitty sa njenom djevojčicom(mislim velika torta u obliku KItty)!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

22.01.2011, 09:05

clock-img

DM

pencil-img

2408

Eh EVO je Hanady

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

22.01.2011, 09:59

clock-img

Aquarius

pencil-img

509

rokoko ova je maca savršena. Koji detalji. user posted image
Nego kako nanosiš ove sitne detalje.  Ja imam dojam da bi mi se sve to raspalo u rukama. Tako je sitno.user posted image

clock-img

22.01.2011, 10:31

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: Aquarius

rokoko ova je maca savršena. Koji detalji. user posted image
Nego kako nanosiš ove sitne detalje.  Ja imam dojam da bi mi se sve to raspalo u rukama. Tako je sitno.user posted image

Hvala,Aquarius!
A detalji?Nanose se živcima i strpljenjemuser posted image user posted image Koliko puta znaju spasti ili polomiti se ovi brkovi  i sl.user posted image user posted image Meni ti detalji ne predstavljaju problem.Naprotiv,satima bih ja mogla dodavati,premještati...

clock-img

22.01.2011, 10:40

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: doublemum

Pa zar neće biti Kitty?!
Sjećaš se one torte od rokoko-velika Kitty sa njenom djevojčicom(mislim velika torta u obliku KItty)!

am mi ćemo Kitty...ovo sam ja tajri dala neke ideje...one spremaju fifiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.01.2011, 10:46

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Ja još nisam dobila priliku da pravim fifi.A za sljedeću sedmicu imam nešto što isto do sad nisam pravila.Jedna gđa planira obradovati muža tortom u obliku ženskih grudi.Ne znam samo još ko će je oblikovati,ja ili mmuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img