writing-img

RE: Fondant

clock-img

23.01.2011, 12:33

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Evo je...gotova.
Nije lijepa kakvoj sam se nadala,ali nije ni ruzna kakvu sam ocekivala.user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

23.01.2011, 12:41

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo je...gotova.
Nije lijepa kakvoj sam se nadala,ali nije ni ruzna kakvu sam ocekivala.user posted image
user posted image

zeno svaka cast  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fenomenalna je majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image ,koju tortu si ispod stavila i koliko ti je ovo trebalo da napravis user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

23.01.2011, 12:49

clock-img

Anoniman

Evo je...gotova.
user posted image

e sad ne znam kakva su tvoja nadanja bila al torta je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravo je uredna i to mi jeuser posted image

clock-img

23.01.2011, 12:51

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Evo je...gotova.
user posted image

Torta je super, svaka ti cast. Crna ti je dobro ispala...

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

23.01.2011, 12:54

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Hanica superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

23.01.2011, 13:56

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hvala svima. Malo sa na kraju sfuserila br. 35,mrsko mi bilo vise,Hana me gnjavila.
Mala86 unutra je nesto ko svarcvald,nisam slijedila nikakav recept,ja sam to onako po svom ceifu.user posted image Uglavnom kore su cokoladne,krema bijela i visnje dodala.user posted image Mislim da ce biti ukusna. Neznam koliko vreman sam potrosila,ci8jelo jutro nesto radim oko nje,ali morala sam dugo cekat da se torta ohladi i osusi ovaj crni dio.Al treba dosta vreman,pripremi se.user posted image
Dok sam radila govorila sam hvala Bogu pa ne moram Ferrarija ili Peugeot-a,ko bi pravio one zivuljke.Ovo je bas jednostavno.
Nadam se da ce mu se svidjeti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

23.01.2011, 16:25

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Hannice, svaka cast. torta ti je ispala predobra... user posted image user posted image user posted image user posted image

Alper vam je u lukavickoj cesti 12 ja mislim... tako nesto... ima na njihovom portalu vise informacijaj... nesmijem vam link davati ovdje al googlajte Alper Sarajevo ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.01.2011, 16:43

clock-img

Anoniman

drage fondant majstorice nasla sam zanimljivu stranicu iz hrvatske imaju svasta i mogucnost kupovine putem interneta pa koga zanima ide pp..imaju boje u gelu i cini mi se nisu skupeuser posted image

clock-img

23.01.2011, 19:44

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Dobar večer, gdje vi nabavljate jestive olovke (flomaster) u raznim bojama za fondat???

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

23.01.2011, 19:47

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ivanak ne nabavljamo nigdje,user posted image bar ja ovdje ih nama

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

23.01.2011, 19:48

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Noa mene interesuje to za Hrvatsku salji ppuser posted image

clock-img

23.01.2011, 21:40

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

jeli to butiga sve i svasta ili?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

23.01.2011, 21:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ivanak

jeli to butiga sve i svasta ili?

jestuser posted image

clock-img

23.01.2011, 22:00

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Ja imam par pitanja user posted image
1. Gdje se nalazi taj Alper? Zivim vec skoro 2 godine u Nedžaricima i nemam pojam da to postoji ovde ...
2. Imam glicerol koji je napravljen 2008 godine. Koliki rok trajanja ima glicerol?
3. Gdje kupiti glukozu ili fruktozu u Sarajevu?

nije vise tamo nalazi se u kasidolskoj na samom pocetku na Ilidzu

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

23.01.2011, 22:07

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

ja sam pravila fondan po jednom receptu s neta i super mi je ispao.ako neko zeli mogu mu na pp dati link.i u Srbiji ima prodavnica s raznom modlama,alatima,gel bojama ali isporuku vrse samo u Srbiji pa se nekako snalazim za alat,uglavnom po kuci nadjem :) boje koristim u prahu ali s tim da stavim kap vode.fruktozu sam ja kupila u DM-u,jedino sam je tu nasla.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

23.01.2011, 22:09

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: hatepsut

ja sam pravila fondan po jednom receptu s neta i super mi je ispao.ako neko zeli mogu mu na pp dati link.i u Srbiji ima prodavnica s raznom modlama,alatima,gel bojama ali isporuku vrse samo u Srbiji pa se nekako snalazim za alat,uglavnom po kuci nadjem :) boje koristim u prahu ali s tim da stavim kap vode.fruktozu sam ja kupila u DM-u,jedino sam je tu nasla.

Haj mi posalji link... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.01.2011, 22:10

clock-img

Anoniman

pa smiju ovdje linkovi s youtubauser posted image stavi ovdje

clock-img

23.01.2011, 22:38

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

clock-img

23.01.2011, 22:41

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

ja radim po ovom receptu i super je,nezelim ga mjenjatiuser posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 22:42

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Ja imam par pitanja user posted image
1. Gdje se nalazi taj Alper? Zivim vec skoro 2 godine u Nedžaricima i nemam pojam da to postoji ovde ...
2. Imam glicerol koji je napravljen 2008 godine. Koliki rok trajanja ima glicerol?
3. Gdje kupiti glukozu ili fruktozu u Sarajevu?

nije vise tamo nalazi se u kasidolskoj na samom pocetku na Ilidzu

Moj je isto toliko star, rekla mi ova djevojka iz ljekarne da ga slobodno upotrijebim i evo torta se pojela, sve 5user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 22:55

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Da vas obavijestim da sam napravila masu i umjesto sa fruktozom, napravila sam sirup od obicnog secera u prahu, ispalo jednako dobro, apsolutno bez razlike.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

23.01.2011, 23:36

clock-img

mummy

pencil-img

251

Neto mi ne ide stavljanje slika a imam 2 fondatice

< Poruku je uredio mummy -- 23.1.2011 23:38:26 >

clock-img

23.01.2011, 23:48

clock-img

mummy

pencil-img

251

http://img836.imageshack.us/g/picture100l.jpg/
Prva je novogodinja
druga roendanska, nije kako sam htjela al'' su gosti bili zadovoljni
gornji sprat je boja koju sam dobila od roze-bijelih bonbona, dakle ipak je roskast
a donji kad sam dodala roze boju koja nije bila eljena boja ali je fina
tufnice su trebale biti crne ali su ispale sive to se opet dobro uklopilo
meni su ipak najvei problem boje
posao je zahtjevan, a poto sam isti dan pravila tortu na sprat i fondant, umorila sam se i izgubila ivce pa to nisam dotjerala
prva fondatica mi je dosad najbolje uspjela jer sam bila rastereena
Kod prve torte podloga je boja koja se dobije od arenih bonbona, neka zeleno-plava

< Poruku je uredio mummy -- 23.1.2011 23:53:45 >

clock-img

23.01.2011, 23:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Evo je...gotova.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
auper... enek si porbala vako boju dobit...moću onda i ja cvenu mašnu...
torta ti je savršena...daj molim te javi nam kako je muž reagirao...koliko se sjećam on je lud za BMW-om vala si mu je plaho zgotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.01.2011, 23:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

super...obe su lijepe al meni va prva jelkica nekao super zanimljiva...baš si je lijepo sredilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img