cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Fondant

clock-img

11.02.2011, 12:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ajd molim te stavi sad u tašnu SRCE da ne zaboravis....jer mi treba srce ...a ja ga ne znam sama precizno iskruziti ...hvala user posted image

naravnouser posted image
iz mašine za suđe pravo u tašnu ideuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.02.2011, 12:33

clock-img

Anoniman

hanady evo Noa prepoznala kikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaci da si uspjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 12:37

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Zavirila sam da vidim je li gotova ta najavljivana Kitty i potrefila samuser posted image
Hanady user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 12:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: rokoko

Zavirila sam da vidim je li gotova ta najavljivana Kitty i potrefila samuser posted image
Hanady user posted image user posted image user posted image

hvala...
dala sma sve od sebe što jedna priučena kuharica sa društvenim obrazovanjima dati može....

ali ako ti kažeš da je kitty na njoj...dobro je...sretan samuser posted image

Noauser posted image
ja je odnijela komšinici u frižider...hoće farah d ami uzme kitty ...da bih tortu spasila komšinici je data na čuvanjeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.02.2011, 14:10

clock-img

Aquarius

pencil-img

509

Baš je slatka tortica.user posted image
Nego kako na kraju dobi crvenu ? Hajde otkrivaj tajne, beš me interesuje. user posted image

clock-img

11.02.2011, 15:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

Hanady, predivna je. Kiti su super ispala. I ja se moram ovih dana pozabaviti fondanom...I vec me jeza hvata...user posted image
PS. Fale ti usta Kiticiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 15:17

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

Kitica i nema usta user posted image user posted image user posted image user posted image   ako mislimo na istu user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

11.02.2011, 15:34

clock-img

Anoniman

preslatka je kitiuser posted image user posted image user posted image

ja i dalje kontam koju "temu" da izaberem

clock-img

11.02.2011, 15:37

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

dadadda,ja bih izabrala apstraktnu umjetnost, kao i što jesam, hahha

clock-img

11.02.2011, 15:53

clock-img

samedi

pencil-img

1047

Hanady,torta je prekrasna,ali zaista! Ja najvise volim ovakve torte,bez puno detalja! Mozes li mi samo reci koju si tortu pravila?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

11.02.2011, 15:56

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Hanady bas je super,prelijepa je Kiti a i ovi mali cvjetici...superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

11.02.2011, 15:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

dadadda,ja bih izabrala apstraktnu umjetnost, kao i što jesam, hahha

user posted image user posted image user posted image

za sad vodi farma...e sad...ako vidim nesto sto mi se vise svidja a da procijenim da ja to mogu...vjerovatno ce se promijeniti

clock-img

11.02.2011, 16:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Hvala vamuser posted image
Pahuljo kitty nema ustauser posted image user posted image user posted image
al ima brkove malo drugačije...meni kako je bilo na ruku ja nacrtahuser posted image user posted image user posted image

Nemoj da se bojiš fondanta...zaista ali zaisa smješno za napravit...meni je onaj s abombonama mnogo teža varijanta i nekako ''prljavija'' za po kući...ovo nisma ni osjetilauser posted image

Eh Aquarius...ja sma probala sve one varijente sa malo fondanta i crvenu koja mi se sviđala ne dobih...

onda sam uzela komad fondanta koji sma htjela koristiti za haljinku i ove detalje i onim bojama u prahu eterika napravila boju...al sam u malo vode dvije kesice boje stavila i dodavaka umakajući čačaklicu al stavrno dugo i dosta boje...kad u neko doba izleti crvena user posted image user posted image user posted image

semedi pravila sma čokoladnu tortu...
recept je postavila Mya 2-3 stranice prije... stim da sam ja umjesto kako praha stavila dosta čokolade u prahu krašove u koru...
pa sam onda u kremu stavila čokoladu i po....
pa sam na sve to napravila vrlo malo butercream sa 20g putera i u to stavila ostatak istopljene čokoldae....
sve je mljac mnjac odvojeno...nadam s ebiće i zajednouser posted image
eh da ja sam kore malo poprskala mlijekom u koje sam dodala ektrakta čokolade...i naravno iz recepta rum koristila nisamuser posted image

A ovi mali cvjetići su gotov poizvod...u kupovini karafeka u merkatoru na odjeljenju za kolače nađem prekrasnih detalja, scjetići, mašnice, pa one perle u bojama, srebrene i zlaten i bakrene i sve mi pravo jeftino oko 1,20 Km...uglavnom imama još cvjetila sa bar 3 torteuser posted image

user posted image user posted image

ato izvještaj gotov....

i da ja sma koristila pola dekstoza-pola fruktoza u receptu...našla oboje u merkatoru pa reko i to d aporbamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.02.2011, 16:36

clock-img

Anoniman

je li iko bio u Alti u merkatoru...meni mm rece da ce tamo biti kao merkator delikates...e gdje je on to cuo i da li je to istina to je pitanje...pa kontam ako je istina mozda tamo ima najvise zahebancija od boja do ne znam ni ja za fondatn tj. torte

clock-img

11.02.2011, 16:58

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Hanady super je user posted image user posted image user posted image !!!

Samo da kazem zenicama koje zanima da sam ja prekjuce u apoteci u BBI bez problema dobila glicerin.
Meni treba zlatni prah pa ako neko ugleda neka javi gdje ima.
Bila sam i u onom Alperu- tako ima svakakvih karafeka ali sve se rasprodalo a roba nikako da dodje. To je u Kasindolskoj i ascare je specijalizovano za to.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

11.02.2011, 16:59

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Kitica i nema usta user posted image user posted image user posted image user posted image   ako mislimo na istu user posted image user posted image user posted image user posted image  

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

11.02.2011, 17:04

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Hanady svaka cast! Torta je preslatka user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

11.02.2011, 17:07

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Amrino

Samo da kazem zenicama koje zanima da sam ja prekjuce u apoteci u BBI bez problema dobila glicerin.
Bila sam i u onom Alperu- tako ima svakakvih karafeka ali sve se rasprodalo a roba nikako da dodje. To je u Kasindolskoj i ascare je specijalizovano za to.

zlatni i srebreni prah sam ja vidjala u robotu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

11.02.2011, 18:50

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

ako želipš dobit zlatnu boju, trebat će ti dosta praha da bi bar malo dobila.
Ja sam ti kupila zlatni prah kod nas u Hr i platila čini mi se 45 kuna malu kutijicu, a ništa od nje.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

11.02.2011, 19:28

clock-img

samedi

pencil-img

1047

semedi pravila sma čokoladnu tortu...
recept je postavila Mya 2-3 stranice prije... stim da sam ja umjesto kako praha stavila dosta čokolade u prahu krašove u koru...
pa sam onda u kremu stavila čokoladu i po....
pa sam na sve to napravila vrlo malo butercream sa 20g putera i u to stavila ostatak istopljene čokoldae....
sve je mljac mnjac odvojeno...nadam s ebiće i zajednouser posted image
eh da ja sam kore malo poprskala mlijekom u koje sam dodala ektrakta čokolade...i naravno iz recepta rum koristila nisamuser posted image

hvala user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

clock-img

11.02.2011, 19:29

clock-img

samedi

pencil-img

1047

bebacha,kako je ispala tortica??

Prohodala 6.6.2011.<3

clock-img

11.02.2011, 19:49

clock-img

Anoniman

a sta je s ovim bojama u gelu? kakve su one? je li iko probao...jesu li bolje od praha?

clock-img

11.02.2011, 20:20

clock-img

Anoniman

user posted image

IZVORNA PORUKA: dadada

a sta je s ovim bojama u gelu? kakve su one? je li iko probao...jesu li bolje od praha?

clock-img

11.02.2011, 20:31

clock-img

Anoniman

ja sam završila torticu djetetu za rođkas sutra za dio u kućnoj atmosferi....

eh sad....
meni se doapada...baš me zanima šta vi nislite jesam uspjela napraviti nešto slatko bebi svojojuser posted image
user posted image

neće mi slika pa moram link...ova dav velika srca bi trebala biti na onim žicama taknim...ali žice ću tek sutra imati pa dodat ćemouser posted image

a ovo iza torte, je poklon do naše drugarice Noe stigao poštom čak iz Mostara jutrosuser posted image user posted image user posted image
za slavljenisu i za sekuuser posted image

clock-img

11.02.2011, 21:02

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Amrino

zlatni prah u merkatoru glavnom ...ja kupila

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img