IZVORNA PORUKA: taurus
hanady hvala na pojašnjenju za vježbe
od sutra i mi krećemo sa vježbanjem bez obzira što ovaj naš ortoped tvrdi da ne pomažu
ma kod nas je malo "teži" slučaj, jer i skočni zglob ide prema unutra (to mu je genetski jer je i kod mm tako)
pa samo zbog toga nosili ortopedske cipele i preporučuje se da nosi obuću do gležnja
i kod nas je skočni zglob bio strašan az pogledati...i inače cipele joj uzimama do gležnja...ovo ljeto konačno sams emalo opustila pa joj dozvolila baletanke za foliranje i plitke cipe frodo 8 al u njih je mogao iložak) inače gležnjače u njenom slučaju preferiram...
zaista samo u ciciban gležnjaču ulošci joj fanatstično stoje...i ove sma joj jeseni uzela tako...i pape ...
zamsili u ciciban papama neće lijepo da se namjesti uložak a ja uzela cicibanke davno još za vrtića...i odem neki dan da je ne sikiram i uzmeme frodove...i naravno ko slaiveno...
dosta smo toga pregurali...al moj suprug u vježbe više vjeruje nego u smai uložal..
ja sma malo bila skeptik al sad ti ona to sama radi
eh da i poza školjske je super...
sjede na pod pa noga sastavi stopala prema unutra i spoji ih aona preko toga se sca spusti s arukama....
i tako drži none 3 minuta...
Inače cratni film piplinzi na ftv vikednom oko 19 ima te vježbe...
mis mo tu pokupili školjku, ribi u drvo ( ono je zapravo naš već poznat stav rode)