jutrroo  

mada smo ustali upola 7 ,mm se spremao na posao,a mali skocio ,jos kad je video punu kutiju igracki,sinoc mu strikan donjeo,nije se vise vracao u krevet  
 farah cestitam  ,citala sam sinoc,al mi nesto sa telefona ne objavljuje post
  ,citala sam sinoc,al mi nesto sa telefona ne objavljuje post 
 ostala nam jos Travelove  

nanacaneznam sta bih ti rekla ,prvo zavisi kakva je trudnoca,ako nije rizicna i sve ok,ti mozes sve normalno raditi ,samo umjereno,nema potrebe za pretjerivanjem,a sto se tice savjeta ,mene su u prvoj trudnoci izludjivali,prvo moji,pa MM,pa svekrva...sve ce oni samo da ja ne radim nista,jos me i napadali ako bi vidjeli da nesto radim mada trudnoca bila ok. 
 a sad druga trudnoca...bukvalno samo sto ne kazu ma mozes ti sve sama  

jos imam djecaka ,jos malo dve godine,samnom je citav dan,ispocetka sam ga znala i nosati...sreca pa je bila uredna trudnoca,sve radim do danas i oko njega i oko kuce,jednostavno zaboravim...malo mi hvali kad idem negde da pozurim ,da ne kazem potrcim uz stepenice il slicno  
   ,mada sam sad rekla sama sebi da cu ova 2/3 mjeseca da se posvetim bebi i odmaram,po kuci pomalo i to je to
  ,mada sam sad rekla sama sebi da cu ova 2/3 mjeseca da se posvetim bebi i odmaram,po kuci pomalo i to je to 

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*