16.02.2010, 19:08
6373
She tells StyleList.com, "Where I come from, we believe in something we call a 40-day break after the baby. You have to let your body do its own thing. You give it time to recover and let everything settle down.
"In a way, it is nice. There is not so much pressure. You kind of respect all the hard work your body has just done and give it a break. For these 40 days you really take it easy. By that I mean no sex, light, healthy food, no trips to the gym. Then, after 40 days, you are good to go."
izvor www.hollyscoop.com

izišla sam s malim u šetnju nakon 30 dana a ja sam i prije,drugi dan pedijatru i u kupovinu usput,ispred kuće sam isto izlazila jer stalno mi je nešto trebalo,a na babine ionako dolaze odman pa mi je isto,ne kontam zašto nebi išla vani ili pod a)radi zraka ili
fuj
Onaj bol ne bih više u životu sebi priuštila a ako ga mogu (a mogu) ležanjem izbjeći
jer sad sam u ne bas dobrom stanju ,donji dio leda mi je utrnut konstantno nakon poroda,idem na vjezbe specijalne i pomaze ali opet boli ,evo sad ce 7 mj nakon poroda, a ja nakon sto smo dosli iz bolnice mm otiso na aerodrom po moje ja sam glupaca uzela usisavati
, muz ,moja mama,njegova mama,njegove sestre,moj brat svi su mi govorili nemoj ovo ono ,tamo vamo ,nisu mi dali ruke u vodu ja opet isla se zaj,