cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Drugi zimski RR swap

clock-img

26.12.2015, 17:58

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

evo i mog swapa.niki83 draga divna si ja i curice smo podjelile sjajila,divna si hvala ti
user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

clock-img

26.12.2015, 18:01

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

I ja sam jucer preporucenom pjavascript:void(AddText('user posted image '))user posted image ostom poslala poklon mojoj swapusiciuser posted image user posted image Nadam se da ce joj se svidjeti i da cu je bar malo obradovatiuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

26.12.2015, 18:23

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

super user posted image , slike su divne, svaki put gledam novi poklon sa odusevljenjem kao da sam ja dobilauser posted image

clock-img

26.12.2015, 18:40

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

stigao i poklon tajri26 od logice user posted image user posted image user posted image

http://www4.slikomat.com/13/1226/rk4-124341.jpg

divnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.12.2015, 18:43

clock-img

tajra26

pencil-img

670

Stigao mi moj poklon od moje neznane swapice tako sam se obradovala tri puta sam čitala porukicu koju mi je poslala user posted image samo da joj se ovako javno zahvalim i kazem da ću knjigu obavezno pročitati user posted image a bio bi red i da se upoznamo kad se abd vratim user posted image poklon mi je predivan odoh uživati u njemu haj ljubim vas pa se čujemo kasnije dok se dokopam kompa user posted image moja swapice je logica ljubim jeer

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

26.12.2015, 18:44

clock-img

tajra26

pencil-img

670

Moja izgleda nije danas dobila tako da jedva čekam ponedjeljak :)

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

26.12.2015, 18:45

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Zar se ovoliko poznajemo?
Mene strah...user posted image
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

26.12.2015, 18:46

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

e cuj user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

26.12.2015, 18:48

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

meni medic salje user posted image ....garant user posted image
joj jedva cekam...uslikat cu i postarauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

26.12.2015, 18:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: R&T@

user posted image

vjeruj ja kada sma otvorila i lak i boju ugledala od nudžejme...i ljubičastu kremu i krema za ruka skontam ...zna me ...al znauser posted image atek milka oreouser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 26.12.2015 18:56:52 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.12.2015, 19:23

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Samo da kazem mojoj aniti da upravo isprobah lak, i gustam kaficu sa cokoladicama iz paketica, pored tonu slatkisa po kuci ovo mi najsladjeuser posted image ...prava smo djecauser posted image

poklon za tajru je bassss ono kako samo zena moze zenu razumjetiuser posted image

clock-img

26.12.2015, 19:54

clock-img

Maya_K

pencil-img

145

Stigao je i moj paketic user posted image user posted image
S tel ne mogu sliku postaviti...apa cu u pon s posla.
Hvala mojoj swapusi ...sve je predivno💕...bas si me obradovala 😊

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

clock-img

26.12.2015, 19:55

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja sam uspjela poslati danas mojoj swapusi paketic...user posted image

a dobila sam od moje medjutim nisam bila doma...a sveki nije htjela otvoriti postaru user posted image odem u ponedjeljak do poste da dignemuser posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 26.12.2015 20:40:58 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

26.12.2015, 19:59

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: Maya_K

Daj mayo salji na viber postavit cu ja. Ko ce cekat? Ko ti je swapusa?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

26.12.2015, 20:10

clock-img

Logica

pencil-img

147

Konacno sam i ja otvorila svoj paketic od sretna_mama i bas bas bas sam se obradovala a posebno pisamcetu :) virnula sam te na fejsu ali se ja tebe ne sjecam iz gimnazije :) u svakom slucaju hvala ti puno i nadam se da se cujemo :)

clock-img

26.12.2015, 20:14

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Dajte fotke...
Mayo, pa barem reci ko je...

Visnja, ja imam komsinicu prekoputa zaduzenu za presretanje postara...
Valjda nije kao tvoja svekrva...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

26.12.2015, 20:21

clock-img

nudzejma

pencil-img

242

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

vjeruj ja kada sma otvorila i lak i boju ugledala od nudžejme...i ljubičastu kremu i krema za ruka skontam ...zna me ...al znauser posted image atek milka oreouser posted image

user posted image user posted image user posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

clock-img

26.12.2015, 20:38

clock-img

Logica

pencil-img

147

Ja nemam laptop do ponedjeljka a ne mogu se sjetiti passworda za mail tako da ako neko hoce da mu posaljem sliku na viber ili fejs bujrum :)

clock-img

26.12.2015, 20:39

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Logica

Ja nemam laptop do ponedjeljka a ne mogu se sjetiti passworda za mail tako da ako neko hoce da mu posaljem sliku na viber ili fejs bujrum :)

pošalji meni na FB (šaljem ti pp)

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.12.2015, 20:41

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Maya_K

Pomrijet ćemo do ponedeljka! Daj sibni mi na FB, pa cu objaviti

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

26.12.2015, 20:42

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja sam danas provela dan u svojim purple štramplama, odlične su, a stoje mi mrak hahahah
a u neseser strpala olovke, flomastere, gumice i ostalo što godinama gubim po torbi a nikako da si uzmem kakvu malu pernicu. Gdje je ona mooja swapuša da mi posalje FB ime u PP, ja zaboravila zraknuti prije nego sam bacila kovertu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

26.12.2015, 20:43

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Palac, " uganjaj" i mayu...

clock-img

26.12.2015, 20:44

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Joj, ne vidjeh prvi post od palac...ha ha...

clock-img

26.12.2015, 20:46

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Djeca nam nisu ravna! Ona razmaženi dvogodisnjaci sto leže u supermarketima i vrište histerično user posted image

clock-img

26.12.2015, 20:50

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: palachinken

Djeca nam nisu ravna! Ona razmaženi dvogodisnjaci sto leže u supermarketima i vrište histerično user posted image

user posted image naravno rr đeca to ne rade, ona su fina, kulturna i vaspitana user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Zadnji članci

article-img