Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Prava zimska carolija... 50 poklona putuje dragim zenama...
26.12.2015, 22:01
Full Moon
534
IZVORNA PORUKA: R&T@
Prava zimska carolija... 50 poklona putuje dragim zenama...
PoDapisujem
26.12.2015, 22:06
Logica
147
Kaze moj zmu trebate i za nas muzeve napraviti to darivanje ..bas mu se svidjelo to iscekivanje :)
26.12.2015, 22:07
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Logica
Kaze moj zmu trebate i za nas muzeve napraviti to darivanje ..bas mu se svidjelo to iscekivanje :)
Ne znam za vas, ali moje swapuške muž je dobio poklon
26.12.2015, 22:09
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: palachinken
26.12.2015, 22:10
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: palachinken
26.12.2015, 22:18
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: hapymum
evo i mog swapa.niki83 draga divna si ja i curice smo podjelile sjajila,divna si hvala ti
drago mi je da je stiglo..od je..
26.12.2015, 22:19
sretna_mama
437
Heheheheh, palac, mislim da se tvoj pokloncic vise svidio m od Vjestice nego njoj :)
26.12.2015, 22:21
niki83
2113
Svi su mi paketici divni..ali pojedinim zenama posebno svaka cast na originalnosti ..iako je nekreativni..toliko kreativnosti vristi ovdje!!
Hannice..pa sto propusti swap bonicko?!
26.12.2015, 22:22
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
Heheheheh, palac, mislim da se tvoj pokloncic vise svidio m od Vjestice nego njoj :)
ne bih rekla. Ravnopravno činimi se
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
26.12.2015, 22:38
sretna_mama
437
Hihi, dobro si.. Sjetis se sad kako se uzivila s pricom ..
26.12.2015, 22:41
purplerain
17
svi pokloni do sada su sjajni...vidi se da se to biralo sa paznjom i ljubavlju. Palachinken drago mi je da velicina strampli odgovara Ja ovih dana, dok moja djeca primaju novogodisnje poklone i paketice, osjecam isto uzbudjenje i srecu kao i oni...onaj osjecaj radosti kao kad sam bila dijete i cekala djeda mraza samo sada cekam postara jedva cekam poklon od neznane rr drugarice
26.12.2015, 23:04
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: niki83
Svi su mi paketici divni..ali pojedinim zenama posebno svaka cast na originalnosti ..iako je nekreativni..toliko kreativnosti vristi ovdje!!
Hannice..pa sto propusti swap bonicko?!
Nemam pojma. Nešto nisam bila nagodna kad se prijavljivalo. No. ..biće prilike, aBd.
27.12.2015, 00:01
tajra26
670
Predivno je sve ja bi ovo svaki mjesec
27.12.2015, 09:36
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: tajra26
bilo bi dobro da početak svakog godisnjeg dob obilježimo sa swap-om
27.12.2015, 09:39
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
bilo bi dobro da početak svakog godisnjeg dob obilježimo sa swap-om
moze... evo ja cu prva da pocnem meni treba blans i 12 % hidrogen za brkova ..
ili pola kile duhana...ne mora biti sarajevski moze onaj s pijace samo da nije ljut
a moze i tabakera
p.s.Visnja jesi li primila sms cestitku za Bozic
27.12.2015, 09:41
irenaSA
553
Moj swap još nije stigao..ni primljeni ni poslani Hoće me ova pošta Pokloni su divni
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
27.12.2015, 09:42
koka i po
7309
cccc...opet je do lijenog postara...cccccc
p.s...hoces da ti sapnem ko ti salje
< Poruku je uredio koka i po -- 27.12.2015 9:43:25 >
27.12.2015, 09:49
R&T@
5982
Visnja...
Koko, moze li kosilica umjesto hidrogena? A travu ne saljemo, ovo je porodicni forum...
27.12.2015, 09:51
vjestica
4335
i ja bih češće ovaj swap ko će čekati ponedjeljak, da vidimo druge poklone
27.12.2015, 09:51
koka i po
7309
sve primam
27.12.2015, 10:46
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: vjestica
Mislim da bi 2x godišnje bilovsuper. Zimski i ljetnji.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
27.12.2015, 10:47
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: vjestica
Mislim da bi 2x godišnje bilovsuper. Zimski i ljetnji.
Slazem se
27.12.2015, 12:27
anitaa
486
Draga moja Foull Moon, drago mi je da gustas, to mi je i bila misao vodilja..ne bi sudeno da posaljem bon za masazu, frizuru ili slicno iz ovih salona iz mog komsiluka, kad sam pitala gledali su me kao da trazim male zelene A ubuduce mozda proljetni i zimski, nesto kao Sajam knjige? Koko slika je predivna, a ne cudi me, jos pamtim onaj mlin...ako ja posaljem svoju sliku s prvog stepena skole slikanja cik ko ce se usuditi da okaci na zid... Vjestice, Palachinken i ja cu reci samo - domisljato....ne bih se usudila slati, hajde i nekako ako ne znas svoju swapicu, ali hajde ti znaj kakav je njm sa srcem... Svaki poklon je divan na svoj nacin , jer opet kazem niko nikog nije tjerao da se tu prijavi, sve je to od srca...