IZVORNA PORUKA: anonimna xd
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
LLogični je da bebe koje s ekreću, znači porhodale su mažemo jer ih ne možemo stići...a bebe ispod godine nema potrebe mazati...da bićemo na plaži ali ne na direktnom suncu. I naravno da svako će tražiti debeli hlad za sebe na moru d amože biti sa bebom.
ja nisma išla sa bebom do 6 mjeseci ali jesma s abebom do nepuna 4 mjesa ...ostalo sve su bile prekeo godine i mazala sam ih ...
Pedijatri ne preporučuju mazanej beba do godine dana ni pod razno...a ne vidim razlog d amažem dijete kremama koje ne hoda i ne bježi mi po plaži
ja ne trazim hlad na moru..zaista...suncam se po citav dan,a i bebe puzu i brckaju se u plicaku...ma ne bi je ni vodila na more ako ce mi stalno biti u hladu.naravno kada zaspe,ide u hlad
svako zna svoje...
a ja i pedijatri očitno svoje
samo ja svoje djecu vodim na more da
osjete taj zrak, jod , di h šetam pored mora u vremenu kada je prihvatljivo...ali na direktnom suncu d aih držim...to ne...
Mislim ja inače ne idem na more da se cvarim na suncu...to mi nije ni užitak ni potreba...posbeno s asvim ešto znam o utjecaju sunčevih zraka na koži...
Moja djeca idu redovno na more, kupaju, se plivaju već, imaju bazene i šeširiće lai ne budu na dorektnom suncu nikada kada nemaju godinu dana...
Mislim d abi bilo smješno do mene očekivati da sa bebom od 4 mjeseca budem na suncu i sunčame se i uz to to nevino biće natrackam kremom za sunčanje d ai nju sunčam...ne meni to nema logike, u tome meni nema ičega dobrog i ne vjerujem d aće direktno sunce u tom slučaju bilo čemu pomoći djetetu a ni odraslom.