IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Ja sam sad svom A kupila i stavila tu narukvicu protiv komaraca, drzala mu je na clanku od noge. Meni se pokazala bas super, njega nije ujeo niti jedan jedini komarac; dok smo mi bili bas izujedani. Ja sam njemu odmah probusila sve rupice; i to prije 3 sedmice; a evo i dan danas bas jako mirise
Kako mislis probusila rupice? Smijem li ja to staviti bebi od 10 mjeseci? I da, vas su izujedali iako ste imali narukvice kako sam shvatila?
Joj nisam bas lijepo napisala; samo je mali imao narukvicu i nijedan ga komarac nije ujeo; dok mi nismo imali narukvice i bili smo bas izujedani

.
A imas one kao iglice na narukvici, simetricno rasporedjenje, i sad samo nozicem probusis te iglice (napravis male rupice) da izlazi onaj miris iz narukvice. Ja sam njemu probusila odmah sve rupice, i dosta je jako mirisalo; ali bas ugodno kao limun mirise.
Moj A ima 14mj i ja sam njemu stavila na nogicu, sad sam procitala na uputstvu uopste ne pise od kad se smije koristiti, tako da vjerovatno i ti smijes slobodno staviti bebici. Pise samo da sadrzi prirodno ulje citronele.
I pazi dobro, narukvice postoje u zelenoj i zutoj boji, ove u zutoj su male velicine (i one bas odgovaraju za male bebe); dok su ove zelene za odrasle