cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?

clock-img

06.07.2010, 23:34

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ma neki najbolje ti je one sandalice sa punom ali tanjom petom ( hm valjda sam objasnila) user posted image
ne volim se ni ja patiti na stiklama ali ovakve su kao da po spuzvi hodas
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

06.07.2010, 23:36

clock-img

neki

pencil-img

3476

Visnja,super su,imam slicne,kombinacija bez i crne boje,ma i zaboravila sam na njih,joooooooooooooooj pravo su lagane i udobneuser posted image

Bas ti hvala sto si me podsjetila,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 08:29

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Hvala za informaciju o sandalama, ako uspijem da ubijedim muža da idemo svo toje u Sa po auto pa da pogledam. A haljina je kupljena u bellisimi u Gračanici, s tim da je ovo kreacija njihovog povremenog kreatora pod njegovim logom congocieli ili slično nisam zapamtila. Žena koja radi ga zna pa na spratu drži i po nekoliko modela koji su mi pravo dobri, totalno su ludi modeli i uglavnom super stoje svima a vrlo četo je unikatna veličina pa se ne deprimiraš kad je broj xyuser posted image a bio 36-38

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

07.07.2010, 09:53

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ziki, haljina je mrak! Super će bit kako je god okreneš. Možeš u toku svadbe navratiti u toalet i izaći u potpuno drugoj haljini. Jako bih voljela vidjeti kako je napravljen ovaj dio koji ide preko unutrašnje haljinice, fascinantan mi je, odmah bi ga kopirala user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

07.07.2010, 09:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma neki najbolje ti je one sandalice sa punom ali tanjom petom ( hm valjda sam objasnila) user posted image
ne volim se ni ja patiti na stiklama ali ovakve su kao da po spuzvi hodas
user posted image

imam iste pločice u stanu, pločice user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.07.2010, 21:50

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

žene pomagajte, imam svadbu u iduću subotu, udaje mis e draga prijateljica, ustvari neće biti veliko vjenčanje, već ručak za rpijatelej u nekom restoranu sa baštom , e ne želim da kupujem ništa (taj novac koji sam planirala potrošiti na outfit planiram njoj dati kao poklon uz ono što sam već planirala pokloniti) e sad setra mi je poslala malu crnu haljinu sa tankim bretelama i dužine do koljena, prezadovoljna sma kako mi stoji, uz to sam planirala obuti  sandale sa tankim trakicama, crne sa petom od nekih 6-7 cm.

E sad ne znam kakav nakit da stavim da podignem tu konbinaciju, kontala sma nešto možda u boji srebra, naušnice ne bih ne podnosim, znači ostaje ogrlica i anrukvice i voljela bih možda neki svečaniji rajf jer to baš volim,
savjetujte mi šta da stavim i iskombinujem da ne bude previše ili možda u nekoj drugoj boji nakit, ne znam, tražim na intrnetu, ali nemmogu da nađem neku lijepu kombinaciju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

11.07.2010, 21:56

clock-img

Anoniman

haj skonta...mora da imas nesto staro..od bake..prabake...meni to nekako najbolje ide uz te crne, male, moderne, jednostavne haljinice...ja imam od moje bake srebrenu ogrlicu...bas..bas dobr ide uz jednostavne stvarcice

clock-img

19.07.2010, 12:55

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image

Hajte, molim vas da čujem vaše mišljenje, koja je bolja.

clock-img

19.07.2010, 13:02

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Gornja, uz neke malo izazovnije sandale (u smislu više potpetice, tanjih kaišića, ove bijele ne idu)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.07.2010, 13:03

clock-img

Anoniman

Lejla, to sam i ja mislila, ali ovo su jedine bijele koje imam, pa sam ih sad obula, a ni meni ne idu, preniska je peta i nekako su tetaste.

clock-img

19.07.2010, 13:08

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: škorpija

žene pomagajte, imam svadbu u iduću subotu, udaje mis e draga prijateljica, ustvari neće biti veliko vjenčanje, već ručak za rpijatelej u nekom restoranu sa baštom , e ne želim da kupujem ništa (taj novac koji sam planirala potrošiti na outfit planiram njoj dati kao poklon uz ono što sam već planirala pokloniti) e sad setra mi je poslala malu crnu haljinu sa tankim bretelama i dužine do koljena, prezadovoljna sma kako mi stoji, uz to sam planirala obuti  sandale sa tankim trakicama, crne sa petom od nekih 6-7 cm.

E sad ne znam kakav nakit da stavim da podignem tu konbinaciju, kontala sma nešto možda u boji srebra, naušnice ne bih ne podnosim, znači ostaje ogrlica i anrukvice i voljela bih možda neki svečaniji rajf jer to baš volim,
savjetujte mi šta da stavim i iskombinujem da ne bude previše ili možda u nekoj drugoj boji nakit, ne znam, tražim na intrnetu, ali nemmogu da nađem neku lijepu kombinaciju

Pošto nije klasično vjenčanje ja bih ubacila neku boju sa LBD, npr crvenu, ili neku drugu koju voliš (uz crno ide svaka?. Ovo u smislu, torbice ili cipela ili neke bogate ogrlice i deblje narukvice, ili marame, ili kaiša ..., da daju malo vesele, ležerne, ljetne note klasici.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.07.2010, 13:09

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: zinanina

Lejla, to sam i ja mislila, ali ovo su jedine bijele koje imam, pa sam ih sad obula, a ni meni ne idu, preniska je peta i nekako su tetaste.

Nekako ja ne bih išla na bijele sandale. Bijela mi ili za mladu ili za nane user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.07.2010, 13:10

clock-img

Anoniman

Javim se kasnije sa drugim sandalamauser posted image .

clock-img

19.07.2010, 13:40

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Nekako ja ne bih išla na bijele sandale. Bijela mi ili za mladu ili za nane user posted image

ajd što si nekakva, a ja kupila baš bijele user posted image

a ima li opcija da ne bud ehaljina nego npr. farmerice ono uske pravo i bijela košulja?  e onda bi išle i bijele sandale, još na kakvu ohoho štiklu ama super!

< Poruku je uredio mama Nataša -- 19.7.2010 13:41:49 >

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

clock-img

19.07.2010, 13:45

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

kako si uspjela promjenit haljinu i vratitio se u istu pozu bez centometra odstupanja...user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

19.07.2010, 13:47

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Ova prva definitivnouser posted image

clock-img

19.07.2010, 14:09

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

ma mogla bi i druga haljina ali definitivno promijeniti cipele

clock-img

19.07.2010, 14:10

clock-img

Medić*

pencil-img

29

obje haljine su lijepe ali ja bih se odlucila za prvu user posted image  samo uz neke druge sandale ili cipele user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

19.07.2010, 14:16

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Prva mi je baš super ali kao što medić kaže druge cipele ili sandale.Ja bih nešto sa većom petomuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

19.07.2010, 14:24

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: Hannica
kako si uspjela promjenit haljinu i vratitio se u istu pozu bez centometra odstupanja...user posted image user posted image user posted image

Ja mislim da je u Photoshop-u nalijepila haljine user posted image
Ova je druga nekako svakodnevna, išla bi i sa papučama. Ova prva je ipak svečanija, više za svadbu. Samo daj neke seksi sandalice da idu uz ovu lijepu kragnu i gola ramena.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.07.2010, 14:38

clock-img

milenium

pencil-img

6133

nije moj stil ni jedna ni druga al ja bi ipak od ovog:prva haljina i neke jako dobre štikle,sa što većom petom,torbica neka pismo i to je to.
user posted image user posted image user posted image

još nešto:zašto ovu prvu haljinu nebi malo pokratila,a po mogućnosti i suzila ,ono da se sužava prema koljenima.ili,ista duljina ali na koljenima da je skroz uska,ono da ne pleše.bilo bi ti profinjenije.moje mišljenje.e sad ,svak ima svoj stil.eto.sretno u svatovim.user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 19.7.2010 14:42:16 >

clock-img

19.07.2010, 14:40

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

prva je ok mozda da ove druge sandalice probas sa prvom haljinom i neka pismo torbica:)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

19.07.2010, 20:31

clock-img

Anoniman

Ma  meni se ova prva haljina zapravo nikako ne sviđa, a htjela sam čuti vaše mišljenje za slučaj da griješim. Najvjerovatnije da neću obući ni jednu ni drugu, moram tražiti nešto što mi više pristaje.

Milenium i ja sam razmišljala da malo prepravim tu haljinu, ali sam odustala, a i meni je i preduga i preširoka( nisam je ja kupovala, dobila na poklon).

< Poruku je uredio zinanina -- 19.7.2010 20:33:31 >

clock-img

20.07.2010, 00:32

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

pa daj, odaj se, koji broj nosiš? možda te mi možemo čime opskrbiti???user posted image

clock-img

20.07.2010, 10:59

clock-img

dacy

pencil-img

360

Meni je druga bolja, jer mi se čini da ti je prva preduga. Mada po mome mišljenju i druga bi mogla biti kraća, ali sviđa mi se dekolte i svakako druge cipele sa višom petom

Soul of My Soul

Zadnji članci

article-img