cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?

clock-img

23.02.2011, 16:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Arijana2

Drage mame,
I ja cu uskoro ici na jedno vjencanje(fancy,a koje to nijeuser posted image i interesira me Vase misljenje da li je malo nepristojno obuci dugu haljinu s obzirom da sam samo gost

zavisi kakva je haljina, ja sam do sada na vjencanja uglavnom i oblacila haljine, doduse kratke a ne duge jer dugo ne nosim. e sad zavisi kakav je kroj haljine i boja. slazem se da bijelo ne treba oblaciti jer je to boja mlade, nadam se da haljina nije vulgarna, prevelik dekolte ili tako nesto. sve ostalo dolazi u obzir

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.02.2011, 17:03

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: teacher75

Drage mame,
I ja cu uskoro ici na jedno vjencanje(fancy,a koje to nijeuser posted image i interesira me Vase misljenje da li je malo nepristojno obuci dugu haljinu s obzirom da sam samo gost

zavisi kakva je haljina, ja sam do sada na vjencanja uglavnom i oblacila haljine, doduse kratke a ne duge jer dugo ne nosim. e sad zavisi kakav je kroj haljine i boja. slazem se da bijelo ne treba oblaciti jer je to boja mlade, nadam se da haljina nije vulgarna, prevelik dekolte ili tako nesto. sve ostalo dolazi u obzir

to je to, nemoj doci nasminkana kao papagaj, vise gola nego obucena, u bijeloj haljini sve ostalo sto ne ugrozava narod oko tebe bujrum.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

23.02.2011, 17:11

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

hahahhaha joj prave steuser posted image ne znam da li je dozvoljeno da se zakaci koja slika da mi pomognete,nikad nisam bila neodlucna oko odjece ali sad bas ne znam user posted image

clock-img

23.02.2011, 17:13

clock-img

Anoniman

Daj slike na sunce pa ćemo odlučiti glasat ćemouser posted image

clock-img

23.02.2011, 17:14

clock-img

Niina

pencil-img

977

ziri je tu samo postavljaj, uslikaj sebe u tom..

clock-img

23.02.2011, 17:20

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

U vas ima izbora da se kupi i nije skupo.
a kod nas u Bubrovniku je preskupo i nema izbora.... najgora kombinacija. Ja sam već u Neumu kupila 3 veste, preslatke... ali problem je što je jedna bila za krštenje paulino ( nakon 3 mjeseca od poroda ) i naravno sad mi je velika, a druga mi je također velika ( bila sam u 7 mjesecu trudnoće ), a traća mi je velika preko prsa ( opet radi dojenja prvog djeteta ).
OPET MORAM U NANBAVKU

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

23.02.2011, 17:30

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

Evo idu slike krojeva,ja jos nisam nista kupila ni sasila tek kad ziri odluciuser posted image

Ovako nesto http://i.picoodle.com/61fi19f0

ili ovako http://i.picoodle.com/139i19f5

clock-img

23.02.2011, 17:41

clock-img

Anoniman

Meni je ljepša ova druga, simpatična je pravo a hoćeš li ove boje ili samo kroj???

clock-img

23.02.2011, 17:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Evo idu slike krojeva,ja jos nisam nista kupila ni sasila tek kad ziri odluciuser posted image

Ovako nesto http://i.picoodle.com/61fi19f0

ili ovako http://i.picoodle.com/139i19f5

i meni je druga puno ljepsa, prva mi je too much...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.02.2011, 17:48

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Druga. Uz dobru štiklu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

23.02.2011, 17:48

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Jos jedan glas za drugu user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

23.02.2011, 18:05

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

i ja glasam za ovu drugu. Ova zlatnozuta boja je super, stim sto bih ja masnu birala u smeđoj boji a ne crnoj user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

23.02.2011, 18:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: myb@by

i ja glasam za ovu drugu. Ova zlatnozuta boja je super, stim sto bih ja masnu birala u smeđoj boji a ne crnoj user posted image

a meni je bas lijepa crna jer ne nosim smedje, da se ovo kombinovati sa crnim cipelama i tasnicom superuser posted image

clock-img

23.02.2011, 18:13

clock-img

Niina

pencil-img

977

Prvu sij kad budes isla na kakvu zabavu Flamenka a za svedbu br2..nr definitivno..

clock-img

23.02.2011, 18:18

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image  ja bih dodala velike nausnice do ramena,i kosu dici u punđu onako laganouser posted image user posted image user posted image bez snalica i laka,samo ovlas pokupiti da je vise ispalih pramenova nego u punđiuser posted image

clock-img

23.02.2011, 18:36

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

Hvala punouser posted image

clock-img

24.02.2011, 09:51

clock-img

leli§

pencil-img

1201

haljina br2...ova zuta mi je sad bas super boja a pojas mi je haos... kroj haljine je isto tako jednostavan a bas neobican

mislim da ne znam koliko da je "fancy" vjencanje haljina br1 nije za toga...

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

24.02.2011, 10:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Duga haljina nije porblem na vjenčanju nečijem ali samo ako je krome ne zahtjevan haljina...ova koju si nam ti pokazala jako je zahtjevna i prenapadan pa sve i da si sama mlada. nemao tako fensi vjenčanja u kome bi ovoliko volana odgovaralo današenjm stilu i modi. Meni je prenapdana a nimalo lijepa....

a druga je savršena...s tim da bih i ja zbog estravagancije vjenčanja kombinovala sa ovom zlatno-žutom boj smeđu boju...šminku naušnice i traka a cipele i torbica kombinacija zlata i smeđeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.02.2011, 10:28

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

Aaaaa prva mi je prelijepa Al bih je ostavila za neku fensi svadbu
Al i ova druga je super kombinacija dobreeee stiklice,pismo tasna (crno) i zlatni nakit il zuti user posted image a frizura Po mom misljenju bih uz ovo pasala Lijepe loknice ako je kosa za to prikladna...

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

clock-img

24.02.2011, 11:22

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Prva prekrasna,uz manju izmjenu detalja.Tako zenstvena i otmjena.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

24.02.2011, 11:24

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

druga user posted image  prva mi je prenapucena user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.02.2011, 11:25

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

druga user posted image  prva mi je prenapucena user posted image

meni je prva uzasna, ne volim volane...

clock-img

25.02.2011, 00:50

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Što se tiče frizure za ovu drugu haljinu, ja bih predložila frizuru koju je Maja Čengić imala na predstavljanju Dinine pjesme za eurosong user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

25.02.2011, 10:58

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Druga je moj favorti i super bi stala i frizura punđa ( znači podignuta ) - dama iz 80-ih godina i kovrčava ( na baš puno ).

E sad ja imam jednu ne doumicu.
Imam jednu vestu ( odnosno posuđena je od moje rodice ) i ona je modro crna ( otvorena na leđima, veže se oko vrata i ide do poviše koljena - malo naborana ) sa preko pasa većim sivim kaišem.
E sad, ja imam crne cipele ( kupila one platforme u umjerenoj veličini ako me kontate na šta mislim ). i sad još to sivo.. ne znam s čime da kombinujem???? HELP

Malo too much bojaaa.

< Poruku je uredio ivanak -- 25.2.2011 10:59:40 >

clock-img

28.02.2011, 13:08

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

jeli može pomoć na postavljeno pitanje????

Zadnji članci

article-img