mala mrvica bas mi je zao sto ti se to desilo... Moja drugarica je imala kiretazu u 12 sed. isto joj je zamro plod... Dr preporucila 3 mj. paauze medjutim ona je odmah slijedeci ciklus ostala trudna... Trudnoca joj je bila uredna i bez problema....
Vjerovatno ce ti ginekolog savjetovati da uradis neke nalaze prije nove trudnoce ali vecina zena koje su imale kiretazu nije imalo nikakvih probema da ponovo zatrudne i iznesu trudnocu do kraja bez problema... Tebi isto zelim.
22.05.2018, 09:18
vedada
-206
Mala mrvice, mislim da će tablete sada uraditi svoje i danećeš morati na rekiretažu, dosta žena je koristilo tabletei kaže dadjeluju, eventualnoako ostane nešto dadnu dodatno još dvije tablete da se sve isćisti, i svi kažu da nije bolna kao lokalna. Preperuke doktorasu u većini slućajeva tricekati 3 mjeseca, da se oporavis ionda. U svakom slućaju uraditi nalaze.
09.12.2021, 16:30
Elastigirl
75
Drage zenice, da malo ozivim ovu temu. Ima li jos trudilica?
Mi radimo na malo vise od godinu dana...za sada nema novosti. Prvu trudnocu sam zatrudnila nakon 6 mjeseci pokusavanja.
Sada mi evo kasni dva dana, jutros sam radila test, negativan ali eto nada još uvijek postoji
Svima koje pokusavaju zelim da uskoro ugledaju svoje