Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
citam ove postove i slatko se nasmijah imam i ja mnogo svojih blamova i evo jedan svjezi bas sto se sinoc desio.Posto dosta vremena provodim na kompjuteru moji klinci gledali crtice na tv i malo jace pojacali i ja umjesto da im kazem da smanje malo ja im rekoh klikni te malo taj tv moji klinci me pogledase i pocese se smijati tek sam onda kasnije shvatila sta sam rekla pa sam se i ja pocela smijati sa njima
29.01.2010, 21:03
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: aida.
IZVORNA PORUKA: pingpong
Ihhh, spomenuste "zamjenu identiteta"... Jednom sam predstavljala moju prijateljicu jednoj ženi i kažem: "Ja sam prijateljica, a ovo je moja ... (i kažem svoje ime)
29.01.2010, 21:08
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: pingpong
IZVORNA PORUKA: Dida79
Imam i ja takvih momenata umjesto da kazem kuca mi srce ja izvalim srca mi kuce
A mene često boljeno kolji
ja često umjesto veš gaćice navučem gać vešice
29.01.2010, 22:38
SdZ
2784
Neki dan ja upoznajem rodicu od mog momka i njenu kolegicu i prvo sam se upoznala sa kolegicom i sad s rodicom i pruzila ja njoj ruku i kazem:"Selmina" i ona ce meni "Selmina",a zove se Nasiha
30.01.2010, 00:39
aida.
2177
ovo je najbolja tema ja se sjecam da je u skoli bila jedna djevojka po imenu Kada koja nikad nije imala momka, i njoj je ekipa skontala nekog lika koga su zvali Bojler, imo glavu isto bojler i vazda njih dvoje kad naidju svi govore en Kada i Bojler
30.01.2010, 00:59
veeseelaa
20552
ah joj aida kod nas u razredu u osnovnoj školi je bila jedna djevojčica sa pozamašnim poprsjem pa je nama to svima bilo čudno i dali smo joj nadimak SISI a ona bi nama uzvraćala BEZSISI
< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.1.2010 1:00:50 >
30.01.2010, 01:02
misica
665
30.01.2010, 08:21
Anoniman
hahaha lude ste žene svaka vam čast
30.01.2010, 10:24
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ah joj aida kod nas u razredu u osnovnoj školi je bila jedna djevojčica sa pozamašnim poprsjem pa je nama to svima bilo čudno i dali smo joj nadimak SISI a ona bi nama uzvraćala BEZSISI
30.01.2010, 21:41
Anoniman
evo oplakah samoj sebi
pricam ja sada mm o ovom jednom komsiji koji je imao psa sampiona...reko " covjek je imao olimpijskog psa"
ja fakat ne znam sta je meni danas
30.01.2010, 21:44
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: dadada
evo oplakah samoj sebi
pricam ja sada mm o ovom jednom komsiji koji je imao psa sampiona...reko " covjek je imao olimpijskog psa"
dobar taj pas
30.01.2010, 21:48
Amelaa RR
3309
evo oplakah samoj sebi
Zeno draga...ev me boli sve od teretane jos se evo cekerim ovom tvom olimpijskom psu..E svaka cast
Sad se sjetih jedne godine Ramazan bio, i bila u dzamiji, ispred mene klanjala jedna zena starija u suknji. I ja kako sam bila na sedzdi ..zena bila na stajanju, i ja hoppp kad sam s sedzde ustajala zeni pod suknju glavom..podletila mi..e imala sam sta vidjet
uh kako zna doc dan kad se sve pobrka....igra rijeci ja citam i od prije ove, ma sve me zaboljelo od smijeha
30.01.2010, 21:56
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Sad se sjetih jedne godine Ramazan bio, i bila u dzamiji, ispred mene klanjala jedna zena starija u suknji. I ja kako sam bila na sedzdi ..zena bila na stajanju, i ja hoppp kad sam s sedzde ustajala zeni pod suknju glavom..podletila mi..e imala sam sta vidjet
ojjjjj mogu mislit situacije
30.01.2010, 21:57
Anoniman
e ovo je za 5
30.01.2010, 22:02
mnn
1611
evo oplakah samoj sebi
dadada da te nema ja bi te izmislila..super si mi uvijek me nasmiješ do suza...
imam i ja jedan, kad sam bila plavuša svašta sam brojala..plava pa mogu kao..i zadnji dan plave kose ja srela susjeda i pitam ga ja vi ovdje živite i imate sina..ali on živi drugdje...a on meni kaže moj sin živi ovdje kao i žena. a na to opet ja..ma meni se čini da ste vi nešto pobrkali ja sam vas vidjela kako izlazite iz drugog stana...čovjek me pogledao puko od smjeha i ode...a ja se poslije sjetila da sam ga zamjenila sa nekim drugim susjedom...svašta i meni padne na pamet...
30.01.2010, 22:03
Amelaa RR
3309
I da jedno predvecer poslala mene mama da kupim kokica kokicara ili koka. I ja sva vazna u prodavnicu reko: Zdravo, zdravo, imatel koka...Kaze ona covijek sto je radio ima..Eh reko dat cete mi jednu kilu, a on ce ti meni. Joj sine nestalo nam tih od kilu ostale su samo ove malo vece i teze..vadeci kokos iz skirnje Ma reko ne odg. mama mi rekla iskljucivo kilu ..hahahahha
mnn i ja to kazem za dadanu nasu... a ti mlada *rkas upsss brkas ne samo pojmove nego i ljude
bila sam plava...
30.01.2010, 22:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn
evo oplakah samoj sebi
dadada da te nema ja bi te izmislila..super si mi uvijek me nasmiješ do suza...
imam i ja jedan, kad sam bila plavuša svašta sam brojala..plava pa mogu kao..i zadnji dan plave kose ja srela susjeda i pitam ga ja vi ovdje živite i imate sina..ali on živi drugdje...a on meni kaže moj sin živi ovdje kao i žena. a na to opet ja..ma meni se čini da ste vi nešto pobrkali ja sam vas vidjela kako izlazite iz drugog stana...čovjek me pogledao puko od smjeha i ode...a ja se poslije sjetila da sam ga zamjenila sa nekim drugim susjedom...svašta i meni padne na pamet...
uvjeri ti njega da on tu ne zivi nije ni tebi mane
30.01.2010, 22:10
Anoniman
I da jedno predvecer poslala mene mama da kupim kokica kokicara ili koka. I ja sva vazna u prodavnicu reko: Zdravo, zdravo, imatel koka...Kaze ona covijek sto je radio ima..Eh reko dat cete mi jednu kilu, a on ce ti meni. Joj sine nestalo nam tih od kilu ostale su samo ove malo vece i teze..vadeci kokos iz skirnje Ma reko ne odg. mama mi rekla iskljucivo kilu ..hahahahha
e cure...evo se pisam a muz me gleda...cudno
30.01.2010, 22:11
mnn
1611
uvjeri ti njega da on tu ne zivi nije ni tebi mane
[/quote]
sad sam brineta pa ne mogu više....