joj a sjećaš se onog kad sam se javila da spasim Jacu ko ja lafo naučila farmakolgiju i jedva mi žena 2 dade nisam imala pojma , jest me bilo sramota
22.05.2009, 20:35
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: Breskva
joj a sjećaš se onog kad sam se javila da spasim Jacu ko ja lafo naučila farmakolgiju i jedva mi žena 2 dade nisam imala pojma , jest me bilo sramota
A sa Violetom je vazda bilo epizoda...
22.05.2009, 20:43
Anoniman
možda ćemo biti dosadne al sjetila sam se još nečega ich habe, du hast er, sie,es pa opet ich habe...er, sie,es, profesorica ma ne znaš nauči, znam profesorice pa opet ich habe....er, sie,es-čuveni njemački i djevojčica iz prve klupe
22.05.2009, 20:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
E dadada sto ti se ismija...
Ja sam jednom u zurbi zaustavila auto skolu umjesto taxija. Ali gori je bio onaj sto je vozio,stade jadan sav zbunjen.
A u skoli sam nesto odgovarala,cini mi se mikrobiologiju i sva se izblamirala u toku jednog odgovaranja. Feces umjesto fetus, Genitalije umjesto generalije pacijenta i jos je nesto trece bilo ne mogu da se sjetim...mozda se breskva sjeca. Ima toga jos...samo dok mi nadodje...
e ti iz skole su mi najbolji
kod nas je elvira bila carica za provale...pita nju profa istorije umjetnosti sta je nisa? ....kaze ona kuhinja ...rece njoj profa...pokojna vera, kraljica...sta to znaci da bogorodica u kuhinji stoji
24.05.2009, 00:31
Anoniman
Došla ja u Zagreb i trebam do fakulteta bio kongres studenata, e sad znam ući u tramvaj i izaći gdje treba a moj blam je sljedjeći: dovezao mene moj momak sadašnji muž i kaže treba li da te otpratim na stanicu reko ne treba ja ljutito što se uvijek praviš pametan ja to glupa, izašla ja iz auta kad ono raskrsnica velika i 5 stanica, mene znojevi oblijevalju đe sad krenem ja na jednu -nepoznato mi, odem na drugu , a onaj moj mene gledo iz auta, te nazva i kaže de samo pređi cestu a sa njim je bilo još jarana u autu koji me još uvijek za to zezaju-
24.05.2009, 00:37
veeseelaa
20552
uzimam novine na trafici i vidim u izlogiću neku kutijicu momak i cura se ljube na slici, pitam prodavača a šta je ovo, jest slatko... a on: gospođice, kondom
24.05.2009, 00:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
uzimam novine na trafici i vidim u izlogiću neku kutijicu momak i cura se ljube na slici, pitam prodavača a šta je ovo, jest slatko... a on: gospođice, kondom
24.05.2009, 00:45
Anoniman
Evo još jedan- ovaj studenski život dobro me nije došao glave isto se desilo u Zagrebu, prije na noć malo se gidilo ustvari do ujutro i hajd takva na fax. još imaš izlaganje...idem ja a meni muka u želucu joj reko samo da izađem iz tramvaja, dođem do kontejnera sakrijem se i , stigla ja nekako do fakulteta kad tamo već uveliko rasprava jao što smo vidjeli djevojku kako povraća jest se ubila a ja i ova moja delegacija iz BiH
24.05.2009, 00:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Evo još jedan- ovaj studenski život dobro me nije došao glave isto se desilo u Zagrebu, prije na noć malo se gidilo ustvari do ujutro i hajd takva na fax. još imaš izlaganje...idem ja a meni muka u želucu joj reko samo da izađem iz tramvaja, dođem do kontejnera sakrijem se i , stigla ja nekako do fakulteta kad tamo već uveliko rasprava jao što smo vidjeli djevojku kako povraća jest se ubila a ja i ova moja delegacija iz BiH
24.05.2009, 00:47
Anoniman
ja gledam ko je ovo novi došao na forum a ono dadada stavila sličicu
24.05.2009, 00:49
Anoniman
cutala dadada..maja..vidi se da sam akademiji...jel' de
ps. to smo ja ,mm i andrej
< Poruku je uredio dadada -- 24.5.2009 0:50:08 >
24.05.2009, 00:50
malena27 RR
15117
hocu da udjem u konzum i vidim ciku iz security-ija da mi nesto govori i mase rukama...ja samo okrenem glavu, ne registrujem ga... odjednom pufff glavom u pokretna vrata koja nisu u tom trenutku radila ispravno pa isklucili ljudi senzor... i to mi je ciko svo vrijeme pokusavo da objasni a ja maca mislila da mi se nabacuje
E moja veeseela dobra si ti ja sam ti gora bila, ja sam na trafici posla da kupim palome i kazem onoj prodavacici dajte mi ove sa cveticima, a ona samo kroz mali smjesak mi kaze, IMAMO SAMO OVE BEZ CVETICA, A TO SA CVETICIMA SU KONDOMI, JA SE SAMO OKRENEM I POMISLIM U SEBI OTVORI SE ZEMLJO, KAKO SAM GLUPA
24.05.2009, 00:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27
hocu da udjem u konzum i vidim ciku iz security-ija da mi nesto govori i mase rukama...ja samo okrenem glavu, ne registrujem ga... odjednom pufff glavom u pokretna vrata koja nisu u tom trenutku radila ispravno pa isklucili ljudi senzor... i to mi je ciko svo vrijeme pokusavo da objasni a ja maca mislila da mi se nabacuje
...inace najjace kada hoces da ispadnes cool e onda sto se covjek izofira to je poezija
24.05.2009, 00:52
Adana
2777
e sto se ismijah :)
24.05.2009, 00:55
malena27 RR
15117
nedavno sam bila u trznom i stala na pokretne stepenice za koje sam sigurna da idu prema dole, ja stanem, one me vrate, ja stanem one me vrate....a ja ko mazga i dalje pokusavam da sidjem dole odem do drugih stepenica, kad one idu dole ? ...promijenili ljudi smjer stepenica i da bude jos gore, kafic u blizini i svi su buljili u mene i smijali se zemljo otvori se...
Skocila u more tek gornji dio samo skliznuo...dalje mozete zamisliti
24.05.2009, 01:06
Anoniman
Tek se zaposlila kao tehnički sekretar. Nemam blage o tom poslu, polako sve učim, a nije mi niko imao prenijeti posao niti objasniti al hajde laganini. Samo da kažem da sam završila učiteljsku..... nigdje veze sa administracijom . I jedan dan, kaže meni dir. daj mi molim te isprintaj jedan bjanko memorandum. Kontam ja šta je to I nakon 30 min. pita on mene hoće li više taj memorandum. Ja lijepo otvorim word i velikim boldiranim slovima napišem M E M O R A N D U M...... isprintam i stavim, dam mu i vratim se na mjesto (a njegov sto preko puta mog) i samo odjednom čuješ smijeh uz suzdržavanje. Provirim ja, čovjek crven ko paprika, previja se od smijeha a trudi se da se ne odvali smijati..... e onda više nije mogao izdržati, počeo je bukvalno plakati od smijeha Pa ko ne bi hahahahahaha
24.05.2009, 01:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Tek se zaposlila kao tehnički sekretar. Nemam blage o tom poslu, polako sve učim, a nije mi niko imao prenijeti posao niti objasniti al hajde laganini. Samo da kažem da sam završila učiteljsku..... nigdje veze sa administracijom . I jedan dan, kaže meni dir. daj mi molim te isprintaj jedan bjanko memorandum. Kontam ja šta je to I nakon 30 min. pita on mene hoće li više taj memorandum. Ja lijepo otvorim word i velikim boldiranim slovima napišem M E M O R A N D U M...... isprintam i stavim, dam mu i vratim se na mjesto (a njegov sto preko puta mog) i samo odjednom čuješ smijeh uz suzdržavanje. Provirim ja, čovjek crven ko paprika, previja se od smijeha a trudi se da se ne odvali smijati..... e onda više nije mogao izdržati, počeo je bukvalno plakati od smijeha Pa ko ne bi hahahahahaha
e ti si kraljica
24.05.2009, 01:10
Anoniman
Koliko puta mi to na um padne.....
24.05.2009, 01:19
Anoniman
U prvoj trudnoći, vozim se ja tramv. (bilo ljeto) i pošto idem jednu stanicu, kontam neću sjediti. I negdje pred izlazak pozli meni, počne mi zujiti u ušima, crno mi pored očima, već ne osjetim noge... Kontam samo da čiko otvori vrata da dođem do zraka. I silazim ja niz stepenice i napamet (jer već ne vidim, gubim se) požurila da se uhvatim za štangu od stajališta i bum opucam glavom koliko sam mogla . Priđe teta iz trafike, da mi vode, dođem ja malo sebi i gledam onu štangu.... i skontam da sam je lijepo izljubila , karmin razmazan po njoj i proteže se jedno 20 cm. Ja sam valjda spucala glavom i klizila licem po njoj
24.05.2009, 01:21
Adana
2777
Sorry enisa ali zaplakala sam od smijeha na oba tvoja blama.
24.05.2009, 01:28
Anoniman
Ma šta mi se izvinjavaš i sama plaćem od smijeha kad se sjetim
24.05.2009, 02:21
DIJAMANT
585
ćao cure! Nova sam ovdje i nisam odoljela da prokomentarišem blam od enisa-sara. Nasmijala me do suza