.... moja tetka je imala iste cipele, samo jedan par-modre, drugi-crne...i u polutami ujutro, obula jednu modru, jednu crnu...kad je došla na posao
13.06.2010, 14:12
aida.
2177
eh sto se ismija.. neku noc mi bili kod jarana na sjelu i vracamo se mm i ja i jos jedan par nasi prijatelji... ja popila 2 piva a duuuugo nisam pila i haman je to mene osamutilo..kako idemo putem, negdje 2 iza ponoci ja vrisnu vidite kornjace na putu... svi se sjebali, gledamo, nije njima jasno a gdje je kornjaca...kad pridjosmo ono komadic zemlje nna cesti... odakle meni kornjaca poojma nemam
13.06.2010, 15:26
acudesa
7725
Pišem ja, maločas, post na Alternativnoj medicini, nešto o miomima...i ustajem, vidim ispred sebe kesu što su je jučer donijeli dragi moji gosti iz Mostara...uzimam veliku kutiju umotanu u bijelo i k''''o nazirem da je bobmonjera, minjoni...pitam muža: Hožemo li jesti ove miome
< Poruku je uredio acudesa RR -- 13.6.2010 15:57:03 >
13.06.2010, 15:28
Ilhana RR
6113
I sta bi pojedoste li :P
13.06.2010, 15:36
Ilhana RR
6113
evo jedan, neznam jesam li ga ikad napisala al sta fali opet da se malo smijete ;)
Ovo je se desilo ono doba kad sam bila mrsava....
Bili ti mi na Bentbasi na bazenima i vracali se pjeske kroz grad, i pridje meni ciganica i dadnem joj marku... simpa mala bila ko ista, lijepe okice ko fildzani...
I navece ti ja izasla sa momkom (to bilo pola godine prije nego sto sam posla sa mm)... i setamo se mi glavnom, ja u minjaku i majicici (mogla sam tada hahaha) i prilazi meni ta ista cigancica ista ko tokom dana... i prosi a ja joj kazem nema dobila si danas a ona ce ti kao nastaviti i nastavimo mi hodati kad ti ona iza mene hop i minjak mi podigne... a ja ko macka ipo :P u tangicama.... ja samo kontam zemljo otvori se da propadnem.... a iza mene ide par sa kolicima, i govore meni na svedskom "nesikiraj se, samo smo mi vidjeli a od kolica se nije nista vidjelo iza" (bila mi drugarica iz svedske tu ja njoj govorim na svedskom nesto)....
13.06.2010, 15:41
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
evo jedan, neznam jesam li ga ikad napisala al sta fali opet da se malo smijete ;)
Bili ti mi na Bentbasi na bazenima i vracali se pjeske kroz grad, i pridje meni ciganica i dadnem joj marku... simpa mala bila ko ista, lijepe okice ko fildzani...
I navece ti ja izasla sa momkom (to bilo pola godine prije nego sto sam posla sa mm)... i setamo se mi glavnom, ja u minjaku i majicici (mogla sam tada hahaha) i prilazi meni ta ista cigancica ista ko tokom dana... i prosi a ja joj kazem nema dobila si danas a ona ce ti kao nastaviti i nastavimo mi hodati kad ti ona iza mene hop i minjak mi podigne... a ja ko macka ipo :P u tangicama.... ja samo kontam zemljo otvori se da propadnem.... a iza mene ide par sa kolicima, i govore meni na svedskom "nesikiraj se, samo smo mi vidjeli a od kolica se nije nista vidjelo iza" (bila mi drugarica iz svedske tu ja njoj govorim na svedskom nesto)....
šta se ba pravdaš
13.06.2010, 15:42
acudesa
7725
I sta bi pojedoste li :P
13.06.2010, 15:50
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
šta se ba pravdaš
nepravdam nego da objasnim da mi se to nije desilo sa mm hahahahahaha :P sa njim takvih blamova nije bilo.... vrati koju stranu ako nisi procitala za blam ljetosnji hahahahhah
15.06.2010, 21:06
Anoniman
Ovo još nisam ni mužu ispričala... stid me... zafrkavat će me... Jučer se ja nešto po kuhinji vrzmam i pade mi na um da uzmem malo meda, koji je stajao na pultu. Pojedem ja kašiku meda. Opet sam nešto po kuhinji radila i slučajno mi na pult padne flaša sa deterdžentom za suđe. Srećom, bila je zatvorena i nije se ništa prosulo... (a-ha, tako sam ja mislila)... nakon par minuta, opet ja u kuhinju i vidim neku kapljicu na pultu... pipnem - kad ono se rasteže k'o med... i ja fino liznem prst... kad ono deterdžent... Naravno, odmah je bio "rigoleto"... trebale su litre i litre vode da saperem onaj odvratni okus sa vrha jezika... Preporuka, ne ližite deterdžent za suđe!
15.06.2010, 23:07
milenium
6133
15.06.2010, 23:21
acudesa
7725
Valja li??? pingpong
15.06.2010, 23:46
Anoniman
ne znam jel blam al mm se cijeli dan smije danas u neka gluha doba oko 3 ja i moja cura bile u dvoristu,vrucina nigdje nikog i ja udjem u kucu da joj donesem nesto da jede.Zadrzala se cijelu minutu i izlazim iz kuce kad nekakav jadnik stoji ja se oduzela svakakve konstrukcije mi kroz glavu u trenu proletise Pita on mene moze li novcana pomoc a ja se tresem i govorim nemam nista sve mi muz iz novcanika pokupio e kako sam se tog sjetila
15.06.2010, 23:55
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: noa
nemam nista sve mi muz iz novcanika pokupio e kako sam se tog sjetila
16.06.2010, 00:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: noa
nemam nista sve mi muz iz novcanika pokupio e kako sam se tog sjetila
sad je i meni smjesno al danas nije bilo tresla sam se pola sata jedva Noi usta potrefila a jadno djete misli ja se igram s njom izgledala sam koda imam Parkinsonovu bolest
16.06.2010, 00:11
veeseelaa
20552
draga baš imaš smisla za humor, plaho se ismijah
16.06.2010, 00:13
Ilhana RR
6113
haha sad kad se sjetim smjesno mi pravo... stas bilo pa proslo =)
16.06.2010, 00:18
veeseelaa
20552
16.06.2010, 00:24
Hanady RR
18727
a ova mala cigančica i mene je ofirala u sred grada... čekala me svaki dan na obali kad krenem na predavanja i ja joj dam pola marke markicu...
elem jedan dan ja kasnim na ispit a ona trči da me stigne ja joj kažem kad izađem sa fax-a...i tako bio ispit pismeno idemo ja i ekipa na fuka svi u svom dumanu...mi ispred suda prolazimo a ona mene skonta pa bi da joj dam marku a meni na kraj pameti...ja kad me povukla za svezan rep...do poda me svukla i počupala kose more...mala al jaka...otada joj nikada više ni po marke dala nisam.
16.06.2010, 00:30
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a ova mala cigančica i mene je ofirala u sred grada... čekala me svaki dan na obali kad krenem na predavanja i ja joj dam pola marke markicu...
elem jedan dan ja kasnim na ispit a ona trči da me stigne ja joj kažem kad izađem sa fax-a...i tako bio ispit pismeno idemo ja i ekipa na fuka svi u svom dumanu...mi ispred suda prolazimo a ona mene skonta pa bi da joj dam marku a meni na kraj pameti...ja kad me povukla za svezan rep...do poda me svukla i počupala kose more...mala al jaka...otada joj nikada više ni po marke dala nisam.
Ni ja ciganima al dadnem onim nanama nemogu nemogu da nedadnem hehehe
16.06.2010, 00:42
Anoniman
evo sjedim sa sekom i citam postove crkajemo od smijeha....Pa vam moram ispricati jucasnji cirkus...nije moj blam ali toliko sam se smijala da sam i dijete probudila... Juce sekabila kod svekrve koja je iz Livna i na kompu nadju neki forum na kojem se samo stanovnistvo Livna skuplja, pa pricaju o svemu tako i o starim vremenima...Zivjeo je neki par njih su svi znali... Bili su muz i zena zivjeli skupa sve normala samo nisu pricali zajedno, vec ako sta treba pisali papirice...On trebo za sa da ide inapisao zeni "zeno probudi me sutra u 6 ujutro" iduci dan skocio kad 10 sati i probudi zenu i pita sto ga nije probudila a ona samo prstom pokazala na papiric na kojem pise."Ustaj 6 je sati"
16.06.2010, 00:48
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
evo sjedim sa sekom i citam postove crkajemo od smijeha....Pa vam moram ispricati jucasnji cirkus...nije moj blam ali toliko sam se smijala da sam i dijete probudila... Juce sekabila kod svekrve koja je iz Livna i na kompu nadju neki forum na kojem se samo stanovnistvo Livna skuplja, pa pricaju o svemu tako i o starim vremenima...Zivjeo je neki par njih su svi znali... Bili su muz i zena zivjeli skupa sve normala samo nisu pricali zajedno, vec ako sta treba pisali papirice...On trebo za sa da ide inapisao zeni "zeno probudi me sutra u ' ujutro" iduci dan skocio kad 10 sati i probudi zenu i pita sto ga nije probudila a ona samo prstom pokazala na papiric na kojem pise."Ustaj ' je sati"
ja sam to davno cula ali kao vic
16.06.2010, 00:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
evo sjedim sa sekom i citam postove crkajemo od smijeha....Pa vam moram ispricati jucasnji cirkus...nije moj blam ali toliko sam se smijala da sam i dijete probudila... Juce sekabila kod svekrve koja je iz Livna i na kompu nadju neki forum na kojem se samo stanovnistvo Livna skuplja, pa pricaju o svemu tako i o starim vremenima...Zivjeo je neki par njih su svi znali... Bili su muz i zena zivjeli skupa sve normala samo nisu pricali zajedno, vec ako sta treba pisali papirice...On trebo za sa da ide inapisao zeni "zeno probudi me sutra u ' ujutro" iduci dan skocio kad 10 sati i probudi zenu i pita sto ga nije probudila a ona samo prstom pokazala na papiric na kojem pise."Ustaj ' je sati"
ja sam to davno cula ali kao vic
Haman da je vic istinit, taj covjek se zvao Ago, poznat bio u Livnu bio neki inadzija, umro je anije sa zenom progovorio
16.06.2010, 01:09
Anoniman
Evo jedan moj blam.odem ja kod nasih prijatelja bilo mi je tad nekih 20 godina a oni imali 4 djevojcice, ljeto ugrijalo i hoce one sladoled da kupe(dvije starije)I haj puste ih roditelji samnom jer zivjeli su na selu...15 minuta voznje biciklom d samoposluge...Njih 2 ispred mene a ja iza da ih pazim kako voze radi auta, a ja obukla suknju na preklop za plaze, kratka je bila...Furamo mi i osjetim ja meni plah nesta pirka po nogama. ali kako sam drzala njih 2 na oku nisam ni obracala paznju, auta prolaze, pored nas trube, a ja kontam ma ne moze biti da nas svi znaju...Jao kad sam ja pogledala sebe imam sta vidjeti, noge gole ja u gacama, a suknje nigdje...Suknja se odvezala i odleprsala a ja na izvolite, kuku meni niti kuci onakva u gacama stid me onog covjeka, a ni ostati napolju, te mi opet nazadistim putem ne bi li nasli suknju....Sreca moja nadjem je 5 metara od kuce... Nisam je vise nikad ni obukla