cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vaš blam :-)

clock-img

07.08.2010, 00:44

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

salmy, pingpong, marinauser posted image user posted image user posted image
nasmijah se dobro...

evo mog jučerašnjeg:
zovem ja sve poznate brojeve po moru, da negdje rezervišem...negdje dobijem-nema mjesta, negdje zvoni-niko se ne javlja (ovaj hotel gdje sam htjela, ni žive duše 2 danauser posted image )  ja pošizila...zovem po ko zna koji put i ko zna više koji broj od onih na koji niko ne odgovara, više mi uobičajeno da samo na kraju prekinem vezu...zvoni, zvoni...odjednom: HALO! (javi se lik)...
JA: Je li...ovaj ... (ne znam koji sam broj okrenula)...je li PRIMORJE? hahahahhahahahaah..kaže čovjek: Jeste.
reko': A, jel to hotel...onaj....u ...? hahahahah ...kaže čovjek: Salines.
da, da, Salines..
kad u zemlju nisam propala od stidauser posted image

kidam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2010, 00:45

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Uh danas bas nije moj dan...Oprala ves osusila medjutim kako ni sama ne znam toliko se osjetio ves na omeksivas da sam veceras morala ponovo jedno te isto prati...Odem maloprije u veseraj stavim da se pere, taman da podojim malog to ce biti gotovo...Mali ruckio zaspao a ja fino po ves, izadjem napolje piri vjetar a ja se razmahala kad vidim nisam majicu spustila a ni grudnjak  navukla, sika sjeva ko velikauser posted image user posted image user posted image user posted image Sreca nikog nisam srela...

uh,ovo je baš blamuser posted image user posted image user posted image ja te već zamišljam aaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2010, 13:34

clock-img

Anoniman

user posted image a pozurila, jer sve se to trebalo i peglati, milion nekih stvari za uraditi, pa ko muha bez grudnjaka user posted image user posted image

clock-img

07.08.2010, 13:42

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image a pozurila, jer sve se to trebalo i peglati, milion nekih stvari za uraditi, pa ko muha bez grudnjaka user posted image user posted image

maci - kad sam procitala tvoj post morala sam pronaci ovaj fazon:

''Iz dnevnika jedne supruge:

Probudila sam se.

Umila se brzo, pomuzla krave, dala kokošima i zečevima da jedu,
isterala koze i krave na pašu.

Probudila sam decu, napravila im doručak, spakovala ih za školu,
odvezla ih u školu, pokosila travu.

Otišla sam na posao, posvađala se sa šefom, izbacila ga iz kancelarije,
obračunavala putne naloge, zarađivala novac za firmu, zaradila platu.

Došla sam kući, iscepala metar drva, skuvala ručak, dovela decu iz
škole, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje da okopam
kupus i krompir do mraka, stigla do frizera.

Vratila sam se kući, uterala krave i koze u štalu, spremila večeru,
obnovila osiguranje za auto putem interneta.

Nahranila decu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša,
platila račune putem interneta, pregledala poštu, obesila veš, pojela
koru hleba sa puterom i medom.

Kada sam se konačno spremila za spavanje, pade mi na pamet:

UŽAS!

Moj muž!!

Ceo dan leži na kauču nepojeban !!''

clock-img

07.08.2010, 16:18

clock-img

Anoniman

i meni je tako juce bilo samo bez zivine i papkara, sinoc od umora nisam mogla da zaspem, user posted image user posted image

clock-img

07.08.2010, 21:04

clock-img

henna ze

pencil-img

475

podsjeti me ova pionirksa dolina..prošle godine nakon kontrole na koševu svratimo mi u zoo..prvi put Henna da vidi..i tako gledamo životinje..kad ona mene pita mama koja je ovo ptica reko..ma papagaj sine..neki veliki vidiš kako je poseban...gleda dijete u pticu pa  u mene..kaže mama a što tamo piše FAZAN???

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

07.08.2010, 21:12

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Probudila sam se.

UŽAS!

Moj muž!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  odavno se ovako ne nasmijah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2010, 21:42

clock-img

mamica87

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: koka i po

Probudila sam se.

UŽAS!

Moj muž!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

13.08.2010, 21:45

clock-img

Anoniman

Ne znam je li ovo pravi blam...
Već drugi put pokušavam snimiti magnetnu rezonancu krvnih žila vrata... i aparat koji sasvim dobro funkcioniše, pokvari se kad počne moje snimanje... Nadam se da će biti "treća sreća" ili će mi zabraniti pristup aparatu!

clock-img

14.08.2010, 09:27

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

IZVORNA PORUKA: D_K

maci - kad sam procitala tvoj post morala sam pronaci ovaj fazon:

Probudila sam se.

UŽAS!

Moj muž!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

21.08.2010, 08:00

clock-img

Anoniman

E sinoć sam se izblamirala k'o nikad dosad.
Očekujemo goste da dođu na iftar, a inače, velike su šaljivdžije pa ja samo smišljam kako se sa njima zafrkavati.  Zvoni interfon, ja dignem slušalicu i kažem: Nemamo ništa sitno, dođite sutra!  (Moja klasična rečenica kad me "cige" mole za sitniš) Pritisnem dugme za otvaranje vrata i čekam da se oni pojave iz lifta.
Kad... iz lifta izlazi čiko koji naplaćuje kablovsku... on se smije, a ja crvenim.  Izvinjavam se ja čovjeku, objašnjavam da očekujemo goste, da se volim šaliti, a i oni.  Moj muž se iza vrata previja od smijeha... a čiko kulturan: Pa meni je to baš bilo simpatično.  Nemate razloga izvinjavati se!
Povrh toga, zaista i nisam imala sitno, pa je čiko morao da "razbija" krupniju novčanicu!

clock-img

21.08.2010, 08:57

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: pingpong

Očekujemo goste da dođu na iftar, a inače, velike su šaljivdžije pa ja samo smišljam kako se sa njima zafrkavati.  Zvoni interfon, ja dignem slušalicu i kažem: Nemamo ništa sitno, dođite sutra!  (Moja klasična rečenica kad me "cige" mole za sitniš) Pritisnem dugme za otvaranje vrata i čekam da se oni pojave iz lifta.
Kad... iz lifta izlazi čiko koji naplaćuje kablovsku... on se smije, a ja crvenim.  Izvinjavam se ja čovjeku, objašnjavam da očekujemo goste, da se volim šaliti, a i oni.  Moj muž se iza vrata previja od smijeha... a čiko kulturan: Pa meni je to baš bilo simpatično.  Nemate razloga izvinjavati se!
Povrh toga, zaista i nisam imala sitno, pa je čiko morao da "razbija" krupniju novčanicu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

21.08.2010, 10:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.08.2010, 10:42

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

22.08.2010, 19:47

clock-img

Anoniman

Spavao mm jednom kod starije kćerke u sobi, jer je ona bila bolesna.
U neka doba, dolazi ona meni u sobu i kaže: Eno Ajla pala ( curica iz komšiluka).
Ja trk u sobu, zovem Ajlaaaa, galamim, kako je mogla pasti, mm sav u čudu, šta je bilo, ja sva ljuta ah, evo Ajla pala, pa je tražim između kreveta i zida, sve kontam, gdje je mogla pasti ili upasti....Bože dragi , mrkli mrak, a ja nikako da dođem sebi.

I nekako skontam da je dijete sanjalo a ja prolupalauser posted image

MM se ujutro pravo smijao.

clock-img

22.08.2010, 20:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: zinanina

Spavao mm jednom kod starije kćerke u sobi, jer je ona bila bolesna.
U neka doba, dolazi ona meni u sobu i kaže: Eno Ajla pala ( curica iz komšiluka).
Ja trk u sobu, zovem Ajlaaaa, galamim, kako je mogla pasti, mm sav u čudu, šta je bilo, ja sva ljuta ah, evo Ajla pala, pa je tražim između kreveta i zida, sve kontam, gdje je mogla pasti ili upasti....Bože dragi , mrkli mrak, a ja nikako da dođem sebi.

I nekako skontam da je dijete sanjalo a ja prolupalauser posted image

MM se ujutro pravo smijao.

user posted image user posted image user posted image  hahhaha oplakah

clock-img

23.08.2010, 09:34

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: D_K

Probudila sam se.

UŽAS!

Moj muž!!

predobro

HARIS, 9.8.2009.

clock-img

23.08.2010, 10:43

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pohebala bi ga ja satarom po glavi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2010, 12:57

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Sve hoću da napišem pa zaboravim. Prošla srijeda 18:15 - mm i maleni upravo izlaze iz kuce kod nekog rodjaka na rodjendan...zvoni telefon - GOSTI za sat vremena. Dragi ljudi - prvi put kod nas i poslije dugo godina u Zenici...
Ode mm sa malenim i kaze eto nas za sat šta ću već sam obećao da cu doci...
Kuća u blagom hausu ali mogu ja to. Trk u spavacu (krevet, veš na balkon), mahnem krpom po dnevnoj, pokupim igracke, sudje u mašinu, usisam sve, oprem usisivač(grrrr to mi je oduzelo 10 min), sredim kupatilo, istusiram se, obucem. Uh super idem jos u prodavnicu ( nemam cocacole i sladoleda a oni to vole), usput ću i smeće baciti.
Sretna ja sve sam stigla i jos uzmem u konzumu i par sitnica kad sam vec tu...imam jos 10 minuta. I na kasu...ciko otkuca a ja NEMAM NOVČANIK user posted image user posted image user posted image user posted image .
I tako ja trk kući po novčanik i ponovo sačekam red i taman na kasi zvoni mobitel - gosti pred zgradom...

Izblamira se poštenski u sat vremena...al bar mi je kuća bila mirisno čistauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nedi -- 23.8.2010 12:58:13 >

clock-img

23.08.2010, 12:57

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

.

clock-img

23.08.2010, 13:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hehheeh Nedi, slikovito si to opisala, ja se ženo s tobom zajedno umorih user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2010, 13:35

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Sve žena stigla...osim što nisam predvidila da se u prodavnici treba platitiuser posted image user posted image user posted image jest i taj Konzum mogli su mi i džabe dati koliko ko njih kupujemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2010, 13:42

clock-img

henna ze

pencil-img

475

trebala si ti kući,na RR sve ovo napisat..il meni poruku poslat..ja bih ti preko veze sredila da ne platiš u konzumu...a mislim stvarno user posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

23.08.2010, 13:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Nedi

Sve žena stigla...osim što nisam predvidila da se u prodavnici treba platitiuser posted image user posted image user posted image jest i taj Konzum mogli su mi i džabe dati koliko ko njih kupujemuser posted image user posted image user posted image

joj al hoće to kad žuriš, uvijek se negdje zezneš user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2010, 13:56

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Zato sam i nabrojala šta sam sve stigla, k'o brzi gonzalesuser posted image ali eto da znate u Konzumu se mora platiti na kasi prilikom kupovineuser posted image user posted image user posted image

henauser posted image user posted image