writing-img

RE: Vaš blam :-)

clock-img

23.10.2010, 16:49

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

evo od prije 5 minuta...
napravila sebi kafu, ness. nasula vrelu vodu i sad trebam dosut mlijeka...uzela šolju i stavila pod česmu. Natočila do vrha vode.
Niđe veze.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

23.10.2010, 16:55

clock-img

Lalana

pencil-img

866

IZVORNA PORUKA: Niobe

evo od prije 5 minuta...
napravila sebi kafu, ness. nasula vrelu vodu i sad trebam dosut mlijeka...uzela šolju i stavila pod česmu. Natočila do vrha vode.
Niđe veze.

ja to vrlo cesto uradim, ili cak naspem vode sa cesme od dna do vrha.user posted image

Moje tri srece...

clock-img

25.10.2010, 19:34

clock-img

DobraVila

pencil-img

60

jooj moram vam i ovo ispricati...Moja svekrva je jako skrta zena,uvijek kad treba nekom nesto pokloniti gleda da stvarno jeftino prodje,ako ide nekome u goste gleda da ponese ono sto vec ima negdje u rezervi user posted image ...I dolazim joj ja za Bajram,i naravno nosim u vrecici sto sam joj kupila,ona to odnese u spajz,i kad sam posla kuci,kao i ona meni nesto uzela za Bajram user posted image ,i nosi mi onu istu kesu sto sam ja njoj prije dva sata donijela user posted image ,ja i mm nismo htjeli nista komentarisati ali smo umrli od smijeha

clock-img

25.10.2010, 19:37

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: DobraVila

jooj moram vam i ovo ispricati...Moja svekrva je jako skrta zena,uvijek kad treba nekom nesto pokloniti gleda da stvarno jeftino prodje,ako ide nekome u goste gleda da ponese ono sto vec ima negdje u rezervi user posted image ...I dolazim joj ja za Bajram,i naravno nosim u vrecici sto sam joj kupila,ona to odnese u spajz,i kad sam posla kuci,kao i ona meni nesto uzela za Bajram user posted image ,i nosi mi onu istu kesu sto sam ja njoj prije dva sata donijela user posted image ,ja i mm nismo htjeli nista komentarisati ali smo umrli od smijeha

mogla je bar kesu promjenit user posted image joj bas mi to bezveze

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

25.10.2010, 19:44

clock-img

DobraVila

pencil-img

60

I meni ali sta ces joj,bilo mi neugodno da joj kazem.

clock-img

25.10.2010, 19:47

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Jucer ja u kuci pravim dorucak a mm vani u dvoristu... i taman izvadih iz rerne sto sam pravila da otvorim frizider vidim nema svijetla u frizideru, da upalim svijetlo, nista... a gledam na laptopu mi muzika pjeva... i izadjem ja reko de vidi da nije iskocio osigurac, kaze on nije... mozda je nestalo faze.... reko pa u polovici kuce ima struje a pola nema... on udje gleda, pali svijetla...kaze pa gdje ima struje.-pa reko laptop radi... on gleda u mene i samo blijedo rece : Aida laptop radi na bateriju.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sad sebi ne mogu da dodjem... user posted image user posted image

< Poruku je uredio aida. -- 25.10.2010 19:48:24 >

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

25.10.2010, 19:57

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Jao Vilo,dobro si izdrzala da ne kazes :D.
aida...pa stvarno aida :D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

25.10.2010, 20:07

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: jasmin

Jao Vilo,dobro si izdrzala da ne kazes :D.
aida...pa stvarno aida :D.

user posted image user posted image user posted image user posted image nije mi ni naumpalo user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2010, 21:29

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Jucer ja u kuci pravim dorucak a mm vani u dvoristu... i taman izvadih iz rerne sto sam pravila da otvorim frizider vidim nema svijetla u frizideru, da upalim svijetlo, nista... a gledam na laptopu mi muzika pjeva... i izadjem ja reko de vidi da nije iskocio osigurac, kaze on nije... mozda je nestalo faze.... reko pa u polovici kuce ima struje a pola nema... on udje gleda, pali svijetla...kaze pa gdje ima struje.-pa reko laptop radi... on gleda u mene i samo blijedo rece : Aida laptop radi na bateriju.. i sad sebi ne mogu da dodjem...  

i kod nas juce nestalo struje par put.i ja sjedim za comp i vidim tv se ugasio i kontam opet nestalo struje i ustajem da upalim svjetlo da provjerimuser posted image user posted image user posted image
btw.Ajla ugasila tv

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

25.10.2010, 21:30

clock-img

aida.

pencil-img

2177

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tu smo negdje.,,,,...user posted image user posted image

clock-img

26.10.2010, 00:02

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

danas ja kod zubara bila i on kaže moraćemo malko proširiti rupicu u zubu i počne da vergla onom mašinicom dok nogom stišče papuču, traži jačinu a ja user posted image
Rekoh doktore nemoj ga toliko zalećavati user posted image user posted image user posted image user posted image oni su svi popadali od smijehauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

26.10.2010, 09:15

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

joj vesela nasmija me pošteno, ja nemam nekih blamova u javnosti ali što se pred MM blamiram ništa me saprati ne može. Neko veče sam čistila stakleni sto, imali goste pa ostalo nekih muzgica i uzela sredstvo i krpu i pršći trljaj što više trljam ono sve više bijelo i muzgavo, sve trag ostaje, promjenim krpu pa ponovo pršći i trljaj, nikad mi se u životu nije desilo, pola sredstva sam ja isprskala a nikako da obrišem i pogledam u njega kad ono Muscolo za skidanje kamenca user posted image , uglavnom poprlično sam smotana u kućnim radinostima

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

26.10.2010, 09:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hahahahah Dinkice i ja imam jedan sličan blam
Dobila lak za kosu u nekom čudnom pakovanju i ja ga sve koristila kao sjaj za tijelo, jedno mjesec, moš mislit moje face kad snaha udje u kupatilo i nanese ga na kosu
Kaže ih ovaj lak je dobar baš user posted image user posted image user posted image  od stida joj nisam ni rekla za šta sam ga ja koristila
A jest da mi je bilo čudno što se ne može lijepo razmazati po tijelu user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

26.10.2010, 09:26

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Dobila lak za kosu u nekom čudnom pakovanju i ja ga sve koristila kao sjaj za tijelo, jedno mjesec, moš mislit moje face kad snaha udje u kupatilo i nanese ga na kosu
Kaže ih ovaj lak je dobar baš user posted image user posted image user posted image  od stida joj nisam ni rekla za šta sam ga ja koristila
A jest da mi je bilo čudno što se ne može lijepo razmazati po tijelu user posted image user posted image user posted image

jaoj kad se ne sruših sa stolice user posted image

04.12.2008.

clock-img

26.10.2010, 09:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

26.10.2010, 10:49

clock-img

aida.

pencil-img

2177

user posted image user posted image user posted image user posted image veeseela jel bilo 2 u 1?? sjaj i fino zategne kozu user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2010, 14:23

clock-img

muby

pencil-img

730

slican blam kao kod Vesele

uzela ja iz oriflejma (od snahe) gel za tusiranje, i to onaj za slabiji rast dlacica
potrosila ga skoro cijelog i gledam katalog da ga ponovo narucim
govorim snahi da djeluje, cini mi se da dlacice sporije rastu
ponovo procitam u katalogu vidim pise shaver gel (gel za brijanje) a ne shower gel (gel za tusiranje)
i onda priznam snahi svoj blam ali i dalje tvrdim i ako se koristi samo za tusiranje dlacice zaista sporije rastu :)

clock-img

26.10.2010, 18:49

clock-img

Lalana

pencil-img

866

vesela, odavno se nisam ovako nasmijala, odsad dobro citaj cudne ambalaze user posted image

muby, ma nije bitno sta pise bitno je da radi user posted image

Moje tri srece...

clock-img

27.10.2010, 05:33

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ooooj curo,koja provala...ja ne bih mogla izdrzati pred snahom a da se ne uhvatim za stomak od smijeha.Jesil makar bila ko botoksirana???:D:D:D

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

clock-img

27.10.2010, 06:12

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

hhahaha e imam i ja slican blam dosla ja iz At kod svojih i sada smjestim ja sampone , gel za tusiranje i gel za intimne djelove tijela i jos trista cuda u kupatilo kod mame i babe a oni vole uvijek da te moej produkte isprobaju , i sada otisao moj otac da se kupa i izasao i govori "ja cudnog sampona sine ma nista ne pjeni , a kosa bezveze " ja udjem da vidim koji je koristio kad ono gel za intimu hahahhahahah od tada sve lijepo odvojim sto oni ne koriste :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.10.2010, 06:15

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

a imam jedan u vezi vaginaleta , imala j a upalu neku prvi put s nekih 25 godina do tada nisma ni bila kod ginica i odem ti ja i dadne zena meni vaginalete i sada koristila ja to " niakda do tada nisma znala da imjau tablete koje idu dole " i pricam sa drugaricom ma reko dobila sam te vaginalete a nikako nista ne pomazu kaze ona meni pa kad ih stavis ne dizi se nego ostani lezati hahahah ja sva izgublejna ma gdje stavlajti ja pila i tako sam ja tri dana pial vaginalete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nisam upustvo procitala user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.10.2010, 06:38

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Mirkica

a imam jedan u vezi vaginaleta , imala j a upalu neku prvi put s nekih 25 godina do tada nisma ni bila kod ginica i odem ti ja i dadne zena meni vaginalete i sada koristila ja to " niakda do tada nisma znala da imjau tablete koje idu dole " i pricam sa drugaricom ma reko dobila sam te vaginalete a nikako nista ne pomazu kaze ona meni pa kad ih stavis ne dizi se nego ostani lezati hahahah ja sva izgublejna ma gdje stavlajti ja pila i tako sam ja tri dana pial vaginalete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nisam upustvo procitala user posted image user posted image user posted image

hahahahah Mirki...oplakah i za babu i za tvoj `oralni` lijek.:D:D:D

clock-img

27.10.2010, 07:59

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

evo jedan moj osnovnoskolski.
Kad sam bila drugi osnovne, na pocetku svakog skolskog dana, učitelj nas je prozivao i svako je govorio ''Ovd(je) sam''.
Ja jadna mislila da oni kazu ''ovca'', tako da sam cijeli 2. razred svaki dan kad prozove moje ime, govorila ovca user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

27.10.2010, 13:52

clock-img

henna ze

pencil-img

475

zvoni alarm u 6 sati jutros...ma reko još 5 minuta ćemo...otvaram oči 20 do 7..budim muža diži se vidi koliko je sati kasnimo..on izbezumljen trk u kupatilo na vratima 5 do 7..kaže hoću li ja uzeti auto ( radi od 7)..ma kakvi uzmi taksi ja ne mogu da stignem na bus..i ode on..zove me radni kolega koji stanuje iznad..kaže D jesi li autom..ma reko jesam ..mogu li s tobom reko može...izašli mi kaže..hej pa nema ti auta..ma ima..šta ti je eno ga...hallo to je raneult..nije fiat...aa...ima čekaj sad ćemo ga naći..i hodamo mi po parkingu tražimo auto..nema..kaže vidi bona nema...ma ima čekaj bolan..i mi ko dvije budale hodamo..stvarno nema auta..ništa reko hajmo na taksi...
kasnije nazovem mm..kaže bona ja kad sam izletio i vidio koliko je sati zgrabio auto..znam ti možeš i okasniti...
evo sad mi u glavi kako K i ja tražimo auto...aj..kaže K da sam pukovnik( tj pukla)

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

27.10.2010, 14:56

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

mirkice, niobe, henna ze  ne zna se koji je bolji user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img